Bamesa Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 La sibiu am fost si eu vara asta..e foarte frumos - intr'adevar era vara, alt sezon cu multa lume si atmosfera total diferita, dar tot sibiul este frumos..in fine doar centru si ce tine de imprejurimi e punctul cel mai vizitat, pt ca restu e k in toate orasele (blocuri, strazi masini etc), dar in piata mica, mare, huet si "centru" si cum am mai zis imprejurimile la o distanta nu foarte mare, gasesti arhitectura excelent de frumoasa, biserici, casele foarte vechi, muzee etc. Asta vara era plin de oameni si seara era aglomerat si plin de turisti asa k mn..nu ti-ai ales prea bine cand sa mergi, dar conteaza k ai ce sa vizitezi si chiar este un oras ce merita vizitat. Drum bun si mini vacanta placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 cine cauta,gaseste.de azi l-am pus pe ZZR-ica la iernat Ai cumva curent electric si un loc liber in garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Max, iti recomand sa mananci La Turn, are intrare si prin piata mare si prin piata mica sau la Sergiana, vizavi de La Turn, in piata mare. Daca e de ceva, suna-ma sau da-mi un mesaj pe fb. Nu stii tu unde e mancarea buna...of of of...si Sergiana a intrat in renovari, btw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 salut. pe 19/20/21 octobrie sunt la Sibiu. ( nasol.... cu masina ) Ceva frumos de vizut? Hotel 3 / 4 stele ? Restaurant super ? Merci. Max Un raliu daca vrei . Ca tot ti-a recomandat cineva sa mergi la Paltinis. http://www.raliulsibiului.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Exista Spalatorie MOTO/ DETAILNG in Sibiu? sau exista persoane care fac asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 nu prea, le dai bacsis apoi iti pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 nu prea, le dai bacsis apoi iti pare rau nu o sa ajung cu motorul la "sacrificiu"... hmm e de kko situatia! m-am lamurit - se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 eu mi-l spalam pe calea poplacii si mi-l facea beton, dar este inchis acuma din cauza la reaparatiile capitale si m-am dus pe City Car Wash dar jalnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Eu il spal pe Teclu la cei care sunt Non-stop. I-am invatat cum sa mi-l spele si acum sunt multumit. Dar asta nu inseamna ca la toti o sa le placa cum mi-l fac mie baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacu_ Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 "Cazez" , in SIBIU, zona Hipodorm, motociclete, ATV si nu numai pe timp de iarna. Garaj incalzit in permanenta, curent electric. Conditii bune. Pentru detalii contactati pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Eu il spal pe Teclu la cei care sunt Non-stop. I-am invatat cum sa mi-l spele si acum sunt multumit. Dar asta nu inseamna ca la toti o sa le placa cum mi-l fac mie baietii. si eu tot pe Teclu merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Eu merg pe Milea la Hermannstadt. E un baiat acolo, Marius il cheama, are si el ceva motor si stie ce face. Pentru baia dinainte de iernat chiar au facut treaba excelenta, desi a durat cam mult. Dar asta e, daca vrei atentie la detalii, e nevoie de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Salutare. Vrem sa organizam prima intalnire a posesorilor de Kawasaki Vulcan in perioada 18-19 Mai 2013 . Am hotarat sa o facem undeva in zona Sibiu-lui . Ne gandeam sa gasim un camping unde sa putem monta corturile, si eventual cine doreste sa stea la casuta . Aveti vreo idee unde mai exact am putea face acest lucru ? Eu nu am mai fost de mult in zona si nu stiu ce camping-uri mai exista/desfintat .Multumesc anticipat pentru ajutor ! Editat Noiembrie 29, 2012 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 salutare! intre timp am imbatranit si nu am mai iesit prin baruri, doar carciumi de cartier. Asa ca va rog sa-mi ziceti unde si in ce zile se poate asculta o muzica live de calitate? rock sau jazz ? care mai sunt barurile in care se mai asculta muzica rock de la mp3 ? rockoteca se tine in orasu asta? sau seara rock, rock party etc. Mersi fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 in Cisnadioara sint 2 camping-uri...unul are sit:e http://ananas7b.de/ro/camping.htm celalalt,e pe stinga cum intri in sat,dinspre padurea Dumbrava....urmareste semnele. primul e pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Ar mai fi doua campinguri si la Ocna Sibiului (vezi : http://rocamping.ro/camping-romania/camping-apiorocna-sibiului/ ). Cu putin noroc din partea vremii si cu niste tarie la bord puteti face si o baie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 Salut, rockoteca in fiecare vineri in The Harp, pe Hipodromului. Seara rock mai este joia in Cheers, iar rock constant in R&B pe Stefan cel Mare. Concerte rock mai sunt in Oldies Pub pe centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 (editat) Multumesc pentru raspunsuri...si celor ce au postat aici, cat si celor care mi-au trimis PM .Avem acum destule "oferte" din care sa alegem . Editat Decembrie 4, 2012 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 (editat) In Sibiu nu (mai) exista campinguri. La Cisnadioara e ok, din cate stiu. Pentru cazare la cort/casute/pensiune in Ocna Sibiului, puteti lua legatura cu administratorul complexului de lacuri, Dana Buta.0741219933 PS campingul indicat de Andrei M nu mai exista, Jan Oprisor se rezuma la cantat, nu mai are camping, din pacate. Editat Decembrie 4, 2012 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Variante la Raul Sadului, drumul s-a asfaltat, si pe valea Avrigului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 In Bucuresti se intampla asta: /index.php?/topic/688243-motociclisti-in-metrou-la-colindat/ Cred ca ar fi fain sa incercam si noi o sustinere a ideii asteia, ca mi se pare ca suna bine. Asadar, in 24 decembrie la ora 18, la fantana din Piata Mare, as vrea sa va vad pe cat mai multi la un flash-mob. Nu stiu daca o sa aiba mare impact, dar macar ne mai intalnim si ne distram, cu speranta ca"poate la anu'" Io o sa fiu de la ora 17 in Imperium, daca mai vrea oarescine... Chiar daca o sa fiu singur, tot ma duc. PS Geaca si casca obligatorii!!! Sa vezi ce misto facem de cei cu integrale. Detalii la telefonul din profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 (editat) La multi ani!!!!la toti motociclistii(care au mai ramas)in 2013 Editat Decembrie 31, 2012 de bunicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 ne-am imputinat si nu se stie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 are vreunul din voi asa ceva ? Am luat si eu una si poate ma mai ajutati si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate