Titiluka Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 alinutza....gresit marti e seara cu borco...in sensul ca martea pune muzica si la "cerere"...si videoclipuri..... miercurea e karaoke.....cu borco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 alinutza....gresitmarti e seara cu borco...in sensul ca martea pune muzica si la "cerere"...si videoclipuri..... miercurea e karaoke.....cu borco. corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 bunicule...nu te vad impingand la ditamai dihania... de naiba i-o mai fi pus producatorul motor? ca sa ii mareasca greutatea? sa fie mai greu de impins? Sa-ti dea Dumnezeu zile (cu toate ca esti mai tinar) sa traiesti pina ai sa ma vezi pe mine impingind DIHANIA Pacat ca au pus la MOBRA ta asa un motor,ca ai vazut ce usor te poti"juli"pe la coate si genunchi( cu aparatori cu tot) si sa nu mai vorbim despre "decoratul" rezervorului cu citeva dungi si abtzicilduri in forma de infundatura Grije mare la aprovizionarea cu material de "fixare" a........MEMBRELOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Clar trebe sa platim ca sa mananca si gura lu' primaru' ceva. Da' luam cate un bilet la doo mobre, intram cate doi de manuta si zicem ca suntem masini; asa dublam numarul de participanti, plus ca iese mai ieftin pe cap de casca furajata. Acu' serios, daca suntem multi, probabil mai mult ca sigur va trebui sa ne dea Johannis belet de voie. Life sucks Cred ca NU saracim din plata parcarii dar ar fi foarte distractivsa parcam fiecare motor pe un loc(ca de aia platim) si sa vedem unde parcheaza CONSERVELE Daca sint probleme cred ca putem negocia sa mai ramina locuri libere de parcare dar avem pretentii de plata doar la locurile OCUPATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 19, 2009 Autor Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) Cred ca NU saracim din plata parcarii dar ar fi foarte distractivsa parcam fiecare motor pe un loc(ca de aia platim) si sa vedem unde parcheaza CONSERVELE Daca sint probleme cred ca putem negocia sa mai ramina locuri libere de parcare dar avem pretentii de plata doar la locurile OCUPATE Sa nu iti fie mirarea, daca vine un conservar sa iti spuna, ca ai ocupat un loc de parcare!!!!! Si sa te indrume sa "parchezi motorul" sub umbra copacului.... Asta este si o realitate. S-a intamplat la noi in oras, prin curtea-parcarea spitalului Sa punem un pic de curent pe motoare.... Si nu ar fi frumos, atunci cand va veni o data caldura, soarele, primavara, sa se sarbatoreasca asa cum trebuie? Sa bubuie de zgomot si veselie tot orasul...noi pe motoare, parada, gratare , bere si distractie!!!!!!!!!!! Editat Februarie 19, 2009 de sinister_bya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Sa nu iti fie mirarea, daca vine un conservar sa iti spuna, ca ai ocupat un loc de parcare!!!!! Si sa te indrume sa "parchezi motorul" sub umbra copacului....Asta este si o realitate. S-a intamplat la noi in oras, prin curtea-parcarea spitalului Sa punem un pic de curent pe motoare.... Sper sa nu ma intersectez chiar EU cu conservarul ca o sa-l fac PIETON si am sa-i fac cunostiinta cu.........Cotizo sau macar cu un colaborator d'al lui care e de serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 19, 2009 Autor Share Postat Februarie 19, 2009 Sper sa nu ma intersectez chiar EU cu conservarul ca o sa-l fac PIETON si am sa-i fac cunostiinta cu.........Cotizo sau macar cu un colaborator d'al lui care e de serviciu Daca te intersectezi, te rog sa ma chemi si pe mine. Ca asa imi doresc sa pocnesc un conservar :crack: Si un colaborator de-a lui Cotizo a facut minunatia cu "parcarea" sub copac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Sa nu iti fie mirarea, daca vine un conservar sa iti spuna, ca ai ocupat un loc de parcare!!!!! Si sa te indrume sa "parchezi motorul" sub umbra copacului....Asta este si o realitate. S-a intamplat la noi in oras, prin curtea-parcarea spitalului Sa punem un pic de curent pe motoare.... Sper sa nu ma intersectez chiar EU cu conservarul ca o sa-l fac PIETON si am sa-i fac cunostiinta cu.........Cotizo sau macar cu un colaborator d'al lui care e de serviciu Si drept sa spun sper ca macar tehnologia sa functioneze:CUM DRACU SA INTRE CONSERVARUL DACA NU SE RIDICA BARIERA CA NU MAI SINT LOCURI? Daca te intersectezi, te rog sa ma chemi si pe mine. Ca asa imi doresc sa pocnesc un conservar :crack: Si un colaborator de-a lui Cotizo a facut minunatia cu "parcarea" sub copac... Te ajut la "pocneala" daca nu mai sint in stare cu "maciuca" atunci sa stii ca am o conserva de 2 TONE si.........................DA TARE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Sper sa nu ma intersectez chiar EU cu conservarul ca o sa-l fac PIETON si am sa-i fac cunostiinta cu.........Cotizo sau macar cu un colaborator d'al lui care e de serviciu Si drept sa spun sper ca macar tehnologia sa functioneze:CUM DRACU SA INTRE CONSERVARUL DACA NU SE RIDICA BARIERA CA NU MAI SINT LOCURI? Te ajut la "pocneala" daca nu mai sint in stare cu "maciuca" atunci sa stii ca am o conserva de 2 TONE si.........................DA TARE!!! aha PLESNEALAAAAAA pentru conservari ma bag si eu ca nui pe bani ca abia astept sai rup si eu miinile lu unu in trafic da asa cu CIZMELE calcat,pe linga asta sa ii dau si vreo 776567949877 de pumni in gura cu manusile pline de protectiiiiiii ca sa simta de unde i se trage,deci pe cind facem runda???????ca abia astept sal TOC pe unu :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Ati luat-o razna. Parerea mea. Nu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) stai calm ca nu provocam noi asa ceva Editat Februarie 19, 2009 de speedy_alien23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 mai bine imi vedeam de treaba mea si nu puneam in discutie acest subiect ...vaaaiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 mai bine imi vedeam de treaba mea si nu puneam in discutie acest subiect ...vaaaiiii nu fii rau de ce ca sigur va iesi ceva frumos,cu toate ca esti pe un topic cu libera exprimare deci aici as putea scrie si ca eu am dat spargerea de la banca din Cluj asa ca nu te speria,e chiar foarte bine ca ai avut aceasta idee. salutare si respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 LA MULTI ANI ROCKER!!!!!!! adica Alin :crack: respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) LA MULTI ANI ROCKER!!!!!!! adica Alin :crack: respect La multi ani fericiti pe motor Rocker. Editat Februarie 20, 2009 de karpatenwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 LA MULTI ANI ALINE !!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Sa-ti dea Dumnezeu zile (cu toate ca esti mai tinar) sa traiesti pina ai sa ma vezi pe mine impingind DIHANIA Pacat ca au pus la MOBRA ta asa un motor,ca ai vazut ce usor te poti"juli"pe la coate si genunchi( cu aparatori cu tot) si sa nu mai vorbim despre "decoratul" rezervorului cu citeva dungi si abtzicilduri in forma de infundatura Grije mare la aprovizionarea cu material de "fixare" a........MEMBRELOR Sunt cuminte si ma fac si mai cuminte. Uite ce vreme e afara... Daca te-am suparat bunicule sa stii ca dau o cafea de impacare la urmatoarea intalnire (da' sa fie pe 2 roti - adica sa dea caldura). Si apropo de "actzibilde" (ca asa le ziceam cand eram mici) - o sa le fac la zgarieturi niste petece frumoase. Ca nu mai pot sa le tin asa: vb lu' Cotizo: cum dracu ai zgariat-o sub crashbar-uri? Si cand ziceam ca nu te vad impingand la mobra, ma refeream la faptul ca nu il vad pe vreunu sa te faca sa o impingi ca nu e voie sa faci zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 LA MULTI ANI ALINE !!!!!!!!!!!!!! La Multi Ani prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rookie Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 LA MULTI, MULTI ANI ALINE aka ROCKER! Nenumarati kilometri iti doresc pe drumuri uscate, curate si lipsite de primejdii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knauer Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 am vazut la un scond -hand din Sibiu o pereche de cizme pentru speed, marca Polo Racing, albastru/negru, in stare bune, marimea 42, la pretul de 98 de lei. daca e cineva interesat, pentru locatie PM sau 0741697000 Sim. numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 buna asa,se gasesc multe pe la SH numa trebuie sa mergi pe la ele sa le cauti respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) la mine a fost intamplare ca le-am vazut, erau bagate mai"sub tejghea", am vazut numai un slider si mi-a sarit in ochi. oricum, am dat deja de aseara adresa unui coleg , poate i-s bune... pfuai ca era sa uit..tot acolo aveau si o geaca de piele pentru fete, tot albastra, cu intarituri la coate. nu stiu insa pret si marime,dar daca e cineva interesat, pot sa dau o fuga pana acolo. numa' bine! Editat Februarie 28, 2009 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Martie 3, 2009 Autor Share Postat Martie 3, 2009 salutare! oare de ce nu se face si un topic pe cine corectam azi la limba romana, cine este nemultumit ca x si y a/ au scris la alt topic, sa il certam ca x a scris ceva care la suparat pe y..... acum trebuie sa ceri aprobare ce sa scrii pe acest forum????? lasati lumea sa se exprime liber!!!!!! ca doar e criza... dar lui christian karpatenwolf ii dam mare dreptateeeeeee....faci cu "hertzul" cand vezi ca se scrie la "accidente".... va pupam si va uram asflat uscat, fara gropi si sa vina caldurica....!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 deci uitativa la videoclipul asta , e o scena dintr-un film , http://www.youtube.com/watch?v=-Jm3Zb-HSvo dar ce tare canta diavolul ala maram , super.. si inca 2 asa mai faine http://www.youtube.com/watch?v=CqSHcNgDb4U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate