MYMOTO Sibiu Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Salut! Stie careva unde gasesc un bec de semnalizare de 12V si 23W? Am tot intrebat pe la magazine cu piese de masini dar nimic... Save, Avem 4 bucati pe stoc, format mic. Cu para mica. 12v cu 23w. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Save, Avem 4 bucati pe stoc, format mic. Cu para mica. 12v cu 23w. Super! O sa trec maine pe la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) avend in vedere ca manopera trebuie realizata de catre etnia conlocuitoare asistata social , fac un apel pentru sambata 27.04.2013 (luni si marti ) catre iubitorii naturii care vor sa dea o mana de ajutor si sporirea calitatii lucrarii. Locatia este in spatele poligonului militar de la Cartisoara, pe malul opus pastravariei, la 300 m de pastravarie... dar nu se urca pe drumul cu pastravaria ci pe celalalt mal al paraului Laita, paralel cu paraul pana in dreptul pastravariei. ... ca idee Loganul ajunge acolo fara probleme dar cu un Golf ai nevoie de abilitati ca sa nu-i lovesti scutul 0745 507797 ... pt indrumare si "stilouri" 0732 530886 Editat Aprilie 26, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Adica vrei sa venim sa pazim tiganii sa planteze molizi micuti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 sa va luati la intrecere (la plantat) cu ei ps- practic numai asa voi avea vacanta de 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Daca anuntai si tu mai din timp, sa mor ca imi faceam o zi libera sa vin si eu. Asa, deja am program . Ramane pe data viitoare. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Biciclist lovit grav la iesirea din poplaca spre rasinari de o masina. Se pare ca masina a taiat curba. Biciclistul e in coma se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 nasol....pe doua roti nu esti respectat deloc nici ca biciclist nici ca motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Biciclist lovit grav la iesirea din poplaca spre rasinari de o masina. Se pare ca masina a taiat curba. Biciclistul e in coma se pare ..a murit biciclistul.. Cam multe evenimente astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Pot spune ca sunt foarte Revoltat !!!! de ce nu vor ...de ce nu vor sa se uite de trei ori inainte sa faca o manevra!!! sa acorde prioritate asa cum ni se cuvine astazi au fost 3 accidente din cauza unor dobitoci carora nu le pasa de noi !!! M-am Hotarat de azi inainte iau atitudine cu riscul ca iau amenda dar promit !!! sa-l fereasca Cel de sus , pe cel ce nu va avea loc de mine !!! daca stii ca esti de vina macar taci ... Inainte de 2000 daca se intampla vreun accident si era din vina conservarului se adunau zeci de motociclisti si manca ala o mama de bataie de ii plangeau cainii acasa ... in schimb azi s-a respectam Legea !!! nu mai ai voie sa te certi in trafic .... nu ...nu ma cert in trafic promit sa-i rup dintii pentru ca data viitoare sa fii de 10 ori mai atent !!! si sincer va spun nu tin cont ca e femei sau barbat .. dau ca la durdun de le suna apele in cap !!! nu pot sa te bat ca esti mai mare?!?!?! imi dau casca jos te musc de Oua de nu mai faci copii Veci !!! si atunci sa vedem cine plange !!! Mult succes celor ce sunt pe doua roti ! Atentie Biciclisti , in ziua de azi nici pe trotuar nu esti in siguranta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Wildrider, iti dau dreptate totala. Eu unu am inceput primul meu sezon pe moto si cred ca daca nu aveam 5 ani de experienta pe auto eram deja cu vro mana rupta daca nu mai grav din cauza idiotilor care nu respecta chestii de baza gen linii continue sau stopuri. Is dezgustat. Referitor la accidentul cu biciclistul, cel care l-a provocat e cadru militar si din cate am vazut la fata locului politia l-a cam scos nevinovat deja. As vrea sa aflu daca se poate cum il cheama si unde sta, asa orientativ numa. Conducea o toyota avensis, albastru inchis, numarul era ceva de genul sb 07 adm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Pot spune ca sunt foarte Revoltat !!!! de ce nu vor ...de ce nu vor sa se uite de trei ori inainte sa faca o manevra!!! sa acorde prioritate asa cum ni se cuvine astazi au fost 3 accidente din cauza unor dobitoci carora nu le pasa de noi !!! M-am Hotarat de azi inainte iau atitudine cu riscul ca iau amenda dar promit !!! sa-l fereasca Cel de sus , pe cel ce nu va avea loc de mine !!! daca stii ca esti de vina macar taci ... Inainte de 2000 daca se intampla vreun accident si era din vina conservarului se adunau zeci de motociclisti si manca ala o mama de bataie de ii plangeau cainii acasa ... in schimb azi s-a respectam Legea !!! nu mai ai voie sa te certi in trafic .... nu ...nu ma cert in trafic promit sa-i rup dintii pentru ca data viitoare sa fii de 10 ori mai atent !!! si sincer va spun nu tin cont ca e femei sau barbat .. dau ca la durdun de le suna apele in cap !!! nu pot sa te bat ca esti mai mare?!?!?! imi dau casca jos te musc de Oua de nu mai faci copii Veci !!! si atunci sa vedem cine plange !!! Mult succes celor ce sunt pe doua roti ! Atentie Biciclisti , in ziua de azi nici pe trotuar nu esti in siguranta !!! Week-end-ul trecut mai avem un pic si opream motorul sa ii dau o casca in cap unuia cu un duster care vroia sa imi demonstreze mie ca ma face prin dreapta. Un taran prost cu frustrari maxime. La piata Cibin, un "bulgar" cu o rapandula de masina se uita ca vita la mine cand eu mergeam pe drumul cu prioritate si el s-a bagat in fata mea.....La noi nu se face un mars ceva la inceputul sezonului sa vada soferii de masini si sa constientizeze ca mai sunt si altii in trafic, drept urmare sa caste ochii si sa se uite in oglinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 eu zic sa va stapaniti nervii..si eu as face la fel in foarte multe cazuri. Intelegeti ca ala care fura 100 de miliarde nu face puscarie , dar voi pentru 2 dinti scosi puteti plati mai mult decat face. Nu sunt adeptul marsurilor de ""constienitzare" , parerea mea e ca trebuie sa te feresti singur, si sa incerci sa iti reduci riscurile. Pasarea aia , din cauza careia a cazut Emil , avea gura mare pana cand m-am dus la ea si i-am zis : "mai taci dracului din gura ca nu stabilesti tu cine e vinovatul si cine nu . Politia va face asta." Poti face 5000 de marsuri de constientizare , din ciclul "feriti-va de motociclisti" ca nu vad sa educi pe cretinul cu dacia 1300 , baut si fara asigurare , care iti va taia calea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Perfect de acord cu Kris! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 nasol....pe doua roti nu esti respectat deloc nici ca biciclist nici ca motociclist. nu putem decat sa cascam ochii si sa conducem preventiv . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Va urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa curga Rockareala, Berea si Micii ca la Romani !!! ca azi maine, ''ne interzic astia sa mai respiram '' !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 ...hmmm, si cum se adunau Motociclisti atit de repede inainte de 2000? ...prin semne de fum?... ... Inainte de 2000 daca se intampla vreun accident si era din vina conservarului se adunau zeci de motociclisti si manca ala o mama de bataie de ii plangeau cainii acasa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 salaut motoristi! ramas cu pana de acum 1 sapt, lene si alte activitati - nu am ajuns la vulcanizare, caut 2 leviere imprumut sa repar pana . Poate luni baga si io o tura. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 exista vreo Yamaha TDM 900 in Sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 am o intrebare de newbie, deci nu dati cu pietre. casca mea cica e cu pinlock ar trebui sa aiba geam dublu? a mea nu are, deci as putea sa imi cumpar? o sa ajute sa nu mai vajaie la viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 iti cauti alta casca daca vrei liniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 am o intrebare de newbie, deci nu dati cu pietre. casca mea cica e cu pinlock ar trebui sa aiba geam dublu? a mea nu are, deci as putea sa imi cumpar? o sa ajute sa nu mai vajaie la viteza? pinlockul e pentru aburire nu pentru zgomot. pentru zgomot "doapele" sunt sfante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Cumpara de la farmacie dopuri de urechi, ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Pot spune ca sunt foarte Revoltat !!!! de ce nu vor ...de ce nu vor sa se uite de trei ori inainte sa faca o manevra!!! sa acorde prioritate asa cum ni se cuvine astazi au fost 3 accidente din cauza unor dobitoci carora nu le pasa de noi !!! M-am Hotarat de azi inainte iau atitudine cu riscul ca iau amenda dar promit !!! sa-l fereasca Cel de sus , pe cel ce nu va avea loc de mine !!! daca stii ca esti de vina macar taci ... Inainte de 2000 daca se intampla vreun accident si era din vina conservarului se adunau zeci de motociclisti si manca ala o mama de bataie de ii plangeau cainii acasa ... in schimb azi s-a respectam Legea !!! nu mai ai voie sa te certi in trafic .... nu ...nu ma cert in trafic promit sa-i rup dintii pentru ca data viitoare sa fii de 10 ori mai atent !!! si sincer va spun nu tin cont ca e femei sau barbat .. dau ca la durdun de le suna apele in cap !!! nu pot sa te bat ca esti mai mare?!?!?! imi dau casca jos te musc de Oua de nu mai faci copii Veci !!! si atunci sa vedem cine plange !!! Mult succes celor ce sunt pe doua roti ! Atentie Biciclisti , in ziua de azi nici pe trotuar nu esti in siguranta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 @tziganu' si @WildRider ... revoltati-va DAR fara martori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate