IceLord Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 mers de interesare eu am incercat pe site-ul lor,dar pare ca e mort sau abandonat site-ul.asta a fost cam de vreo 3 sapt.daca .... orice informatie Pai sper sa ma intalnesc cu Endre - organizatorul cat mai curand cu el si sa-l intreb ce si cand!?Si atunci am sa va comunic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Pai sper sa ma intalnesc cu Endre - organizatorul cat mai curand cu el si sa-l intreb ce si cand!?Si atunci am sa va comunic! ok man abia astept.daca e sa fie anul asta ....sigur o sa bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 ok man abia astept.daca e sa fie anul asta ....sigur o sa bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 oameni oameni...se tine la brasov ceva sau ba? acu pe 15??? unde mai egzact ..ca imi trag o pereke de izmene sub pantalon si vin si io...e zapada mare? hai saru`mana ..si spar sa rasp cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 In mod normal nu scriam aici pe topicul acesta anuntzat de ucemereu, dar pentru ca sint oameni interesatzi care au intrebat va spunem sa contati pe noi! Si asa cum au facut si fratzii nostrii din Dac Motors vom face topic separat al MotoRRock 5 editie jubiliara la timpul potrivit, ca data, o sa fie la jumatatea lunii mai ca de obicei. Doamne ajuta!! am crezut ca "s-a sistat" Motorrock-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Nu va suparati fratilor, dar Clujul are in decurs de 2 saptamani 2 intruniri, din care una se suprapune cu Bacaul. Am inteles ca anul trecut s-a mai suprapus una cu Bacaul (din motive mai intemeiate), dar acuma ce naiba s-a mai intamplat ??? Plus ca unele intruniri au disparut de pe harta. Pai, este normal s-a se suprapuna cate o intalnire, atata timp cat lunii aprilie nu i-a dat nimeni nici -o intrebuintare! Am curaj s-a pariez ca cei care vor organiza prima intalnire in luna aprilie vor avea motive intemeiate s-a fie multumiti de nr celor care se vor strange.., asa ca astept cu nerabdare s-a fac pariul! PS Ninge in aprilie?!, NU, Este ger?!, NU, inca nu sau scos motoretele de la iernat?!, NU, ATUNCI, care s-a fie misterul?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 /index.php?showtopic=195022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Salut, Seawolves Constanta organizeaza un bikers party in Eforie Nord, in perioada 2-4 Mai. Mai multe detalii aici: /index.php?showtopic=196134 Va asteptam cu mic cu mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 io vin ca vreau sa ma destrabalez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Salve! se stie cine organizeaza in oradea intre 30 mai-1 iunie 2008 intalnirea de motociclisti? uff, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 In mod normal nu scriam aici pe topicul acesta anuntzat de ucemereu, dar pentru ca sint oameni interesatzi care au intrebat va spunem sa contati pe noi! Si asa cum au facut si fratzii nostrii din Dac Motors vom face topic separat al MotoRRock 5 editie jubiliara la timpul potrivit, ca data, o sa fie la jumatatea lunii mai ca de obicei. inca nu se stie nimic?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 De 1 mai la Constanta ce se mai stie? SI prin Vama cine merge? Eu ma duc, chiar si singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 De 1 mai la Constanta ce se mai stie? SI prin Vama cine merge?Eu ma duc, chiar si singur VEZI /index.php?showtopic=196134 DAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Ahoi! Pentru cei interesati: La Gheorgheni sunt probleme cu locatia si de aceea nu se stie cand va avea loc, dar daca apare o data am sa va anunt cand si unde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Evenimentul de 10 mai de la AMR si UCMR se mai intampla anul asta? Mai sunt 5 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 PUTETI SA IMI ZICETI SI MIE DAK SE MAI TINE INTRUNIREA DE LA CLUJ DIN 23 MAI....VA ROG FRUMOS ,SI DAK DA UNDE ESTE LOCATIA..MULTZAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia jianu Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Incerc si eu sa aflu cand e intrunirea de la Bucov-Ploiesti!In fiecare an a fost cam intre 20-27 mai.Nimeni nu stie nik!!!Aflati si voi ceva? Dau o bere cand ne intalnim acolo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 La cluj prima intalnire nu cred ca se mai tine. din cate am auzit eu drumul catre lcatia stabilita e infernal, s-a stricat de tot. asa ca.....va asteptam la cluj la urmatoarea intalnire. pe 6 iunie. pana atunci puteti merge la bistrita, e prima data anul asta si se aude ca e organizat k lumea. Cred ca la Bistrita e pe 16 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gypssy Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 La cluj prima intalnire nu cred ca se mai tine. din cate am auzit eu drumul catre lcatia stabilita e infernal, s-a stricat de tot. asa ca.....va asteptam la cluj la urmatoarea intalnire. pe 6 iunie. pana atunci puteti merge la bistrita, e prima data anul asta si se aude ca e organizat k lumea. Cred ca la Bistrita e pe 16 mai sal cand putem afla sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 sal cand putem afla sigur Acuma: Uite comunicarea oficiala a organizatorilor: /index.php?showtopic=206215 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Si ploiesti-ul???? Motorrock???? Ce se intimpla cu intilnirea de la Ploiesti,de departe cea mai faina din toata tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boaba_bw Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 La Ploiesti se va schimba primarul deci intrunurea va avea loc dupa alegeri,pentru ca spatiul de la Bucov era oferit de primarie in schimbul sustinerii respectivului primar;asta in primul rand, iar in al doilea s-au intamplat multe chestii pe la Silver Pistons...si nu stiu cine mai organizeaza intrunirea...asta e tot ce stiu( am discutat personal cu un membru activ din Silver). Citez : "Bah,se schimba primaru' si in functie de cine iese primar tre sa-l pupam un pic in c*r c sa ne dea loctia ca altfel nu se poate..." Ii inteleg perfect! Respect pentru ce au realizat,sper sa nu se opreasca aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Cu scuzele de rigoare pentru intirziere si revoltat la maxim de ce aberatii (esti total pe dinafara prietene!) poate sa spuna prietenul de mai sus, adevarul este urmatorul: Din pacate, deoarece am stat in aceasta perioada linga tata al meu aflat in faza terminala bolnav de cancer si dupa aceea inmormintarea etc. nu am avut nici timpul si nici cheful necesar sa ma ocup de imensa de grea sarcina de a face motorrock 5. Si altii nu au fost in stare de asta si asa ca anul acesta nu se poate face din pacate motorrock. Decit ceva incropit aiurea si foarte slab mai bine nu. La anul insa ne vom revenii. Cu scuzele de rigoare, Daniil Chelsoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Condoleante. Cat despre motorrock 5, asta e o veste chiar trista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Dane, de ce nu organizati mai spre sfarsitul verii?Ar fi timp ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate