Sari la conținut

Ploiesti - Motorrock


Pannoniachopper
 Share

Postări Recomandate

Am deschis acest topic pentru un scurt sondaj. Deci: cine vine la Ploiesti? Stiti de ce.. :laugh: :cheers: :bier: :bier: :bier: :rose: :laugh: :friends: (ok., asta ultima nu intre noi :ok: ). Noi din Mures mergem, ar fi bine ca cei de la forum, sa ne intalnim acolo. Si rog pe moderatori, sa nu pune topicul la Intalniri, ca sa vedem, cu cine dintre chopperisti putem sa bem multe :laugh: acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

io prezent...şi TheBD... :friends:

OFFTOPIC: cat ati stat bre aseara in han? :cheers: a fost marfa? adica are de ce sa imi para rau ca a trebuit sa plec devreme?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OFFTOPIC: cat ati stat bre aseara in han? :cheers: a fost marfa? adica are de ce sa imi para rau ca a trebuit sa plec devreme?

man, am plect pe la 12 ca azi am mers la serviciu...a fost misto..Baiazid degeaba ne-a ameninţat cu o baie de bere, da nu s-a ţinut de cuvânt.. :friends: în rest o.k.

auzi, tot offtopic, de ce ai vrut să dai Viraga?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna tema topicului. Vroiam sa propun eu tema dar se pare ca mi-ai luat-o inainte.

 

Pentru cei ce nu ma cunosc, vreau sa la spun cu mandrie ca sunt membru al SILVER PISTONS FREE SPIRIT, clubul organizator al festivalului MOTORROCK.

 

Daca v-as spune ce prevede programul festivalului, ma tem ca nu o sa mai avem spatiu sa va primim pe toti, deoarece parcul de la Bucov ar deveni neincapator. Nu voi da numele formatiilor care vor canta, deoarece nu vreau sa va stric marea surpiza pe care o pregatim. O sa va dau un singur indiciu, care sa va sugereze importanta trupelor care vor canta: scena si instalatia de sunet care va fi amplasata acolo este cea pe care a cantat Metallica la Bucuresti.

In deschiderea concertelor isi vor arata valoarea trupe importante ale muzicii rock romanesti, care vor incalzi atmosfera, pregatindu-va pentru cele doua megaconcerte ce vor avea loc sambata si duminica noaptea.

Nu vor lipsi purcelusi si vitei la protap, deja traditionalul foc de tabara si ciorba la ceaun "a la SILVER PISTONS", berea buna si ieftina, tuica veche de pruna si vinul de Valea Calugareasca.

Vrem ca totul sa fie perfect, vrem ca voi, fratii nostrii motociclisti sa va simtiti bine, sa ramaneti cu o impresie frumoasa despre acest festival si despre clubul nostru, si de aceea am inceput pregatirile pentru acest eveniment inca din toamna trecuta, pentru ca totul sa fie bine organizat si pus la punct.

Va vrem alaturi de noi, pentru ca nicaieri nu e mai bine decat intre prieteni.

Tocmai de aceea propun ca toti cei ce vor sa participe la festival, sa-si treaca numele in acest topic, pentru ca acesta sa devina un catalog de prezenta pe care il vom striga la deschiderea festivalului. Si vai de cei ce vor trage chiulul....(nu se motiveaza absenta nici macar cu scutire medicala).

 

Deci asteptam sa va inscrieti in "catalog". :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prezent

 

salutari catre Silver Pistons.

 

P.S. Lupule, Mielu' se indragostise de ceva mai "altfel" (suzy vx 800), dar se pare ca nu a calcat pe bec. Ramane "fidel" viragei... :friends:

choppers for life...

Editat de ares666
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Voi fi acolo. Pana atunci incerc sa-mi fac rost de un ficat de rezerva!  :laugh: :laugh:  :friends:

Il Luam pe Hannibal.. dupa 2 beri se face praf :bier: :bier: :cheers:

 

Amintiri de la Ploiesti:

 

1. Eram ranga si am borat pe propriul cort :laugh:

2. Eram ranga si m-am _pisat in cismea (auzeam susur de apa si credeam ca sunt la baie). Din cauza asta m-au alergat gardienii pe acolo (noroc ca era intuneric).

3. Eram ranga si m-am _pisat pe HASU (de la azuga). Alin Stie! :bier:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baizide taica, anul asta vorbesc cu baietii ca dupa ce incep sa-ti palpaie felinarele sa te cazam in buda si sa te inchidem acolo pana dimineata...e mai "safe" pt toat a lumea

:friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eh, n-am cioper da vin si eu :laugh:

 

Sorinake

Hmmm..., Ducati... :friends: . Ce-ai ma, ai inebunit, ce treaba are tipul motorului cu o ocazie de a ne intalni, distra, imbata...impreuna? Toti motociclistii vor fi foarte bine primiti si asteptati cu drag :laugh:

Cred ca-i postat aici topicul pentru ca "cioparistii" sunt ceva mai amatori de chestii d-astea :laugh: :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am doua anunturi de facut:

 

-primul e umanitar: Caut 2 tineri studenti, anul intai, antialcoolici, posibili donatori de organe. Ma intereseaza 2 buc ficat odihnit si neantrenat in sticlism, unul pentru Don Leoncio, si unul pentru mine. Oferim la schimb, piese similare, dar bine antrenate, cu premii, trofee si diplome la festivaluri si intalniri nationale ale sticlistilor profesionisti. :cheers:

-anuntul numarul 2: Ma voi ocupa personal de Fratele Baiazid, voi avea grija sa inceapa sa o ia pe ulei si cand vad ca are "girofarul aprins" o sa-i pregatesc un loc la noi in celula (poate mai tineti minte ghereta, carcera, bulaul, mititica aia albastra sau cum vreti sa o numiti de langa poarta) si cred ca o sa fie inghesuiala mare acolo. Am glumit Baiazide, dar tin sa precizez ca toti discipolii lui Bahus care vor provoca scandal, vor ajunge "la racoare" pana dimineata, cand li se va administra un tratament cu murataturi, pentru a putea reincepe petrecerea.

 

Bafta si va astept ficatii! :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu e exclusiv chopperelor i'm in too si as mai putea da cel putin inca un nume care va veni sigur ... Cata_M :cheers:

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. - Cata dai o bere ca te-am scutit de efortul de a posta :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...