Sari la conținut

MZ


alexandru1771
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 4,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

deci ma poate indruma cineva cum sa omologhez si eu amanta mea ca ma doare sufletul sa ramana pentru dealuri sa o mai trec un ARR macar pana in 2015

salut ce sa omologhezi ,te duci la RAR cu ia asa si face poza si franele si asta este ,nu te da tu destept , daca te intreaba de modificari spui ca asa ai luato da. la cat se pricep ei nu o sa ai nici o problema,iti spun din proprie experienta eu am trecut cu una de zece ori mai modificata,si daca protesteaza il tragi de o parte si ai dai si tu de o ciorba sti tu si ramaneti si prieteni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am itp pana in primavara dar voiam sa omologhez ce am pe ea sa nu se ia de mine ca aici in arges sunt cam rai baietii. nu stiu as vrea sa fc itp-ul in alta parte. actele le am sunt in regula si cu spaga sunt de acord numai sa pot rezolva

mersi pt sfat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Modificarile aditionale se trec in CIV la "modificari"

1. Daca ai modificare la cadru, aia nu o sa fie omologata niciodata, sper sa nu ai

2. Modificari care se trec de obicei - noi dimensiuni de roti DACA vii cu hartie de la fabrica producatoare ca si alea sunt in lista lor, si modificarile de culoare.

 

In rest, desi in teorie se pot omologa modificari de caroserie, schimb de motor si altele, nu le-a reusit multora sa convinga RAR-ul. Adica eu nu am auzit.

Parerea mea: toba nu trebuie sa o omologhezi, uita de ea. Mai bine o schimbi iarasi pe original.

Ghidon, sei si alte carenaje nu ai nevoie sa le omologhezi, decat daca nu mai corespunde la culoarea din acte. Ori revopsesti sa ai culoarea din acte, ori te chinui cu RAR-ul sa schimbi culoare.

Practic, nici furca fata nu ar trebui sa o omologhezi daca ai avea dimensiunea din acte la roti, dar cu rotile alea de Transalp probabil ca cel putin cea din fata e mai mare. In cazul asta modificarea pe care trebuie sa iti apara in acte este o noua dimensiune de roata fata (si spate daca e cazul) si nu "furca fata de Transalp pe 21''

Legal nu ai cum sa demonstrezi cu acte ca roata de 21 este omologata pentru MZ ES 250/2 deci in teorie la fiecare ITP o sa fii jumulit de pene.

 

Tragand linia, daca vrei sa te masochesti, poti sa te agiti de nu merita, sau faci cumva sa treci ITP-ul "cumva" din 2 in 2 ani, practic singura problema e dimensiunea rotii fata, in rest ghidon, toba, carenaje sunt amanunte tehnice irelevante din punctul de vedere al RAR/ITP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

roata dupa fata este de pe 19 si spatele 17 nu ar fi problema rotilor la rar ca le pot pune pe ale ei originale. eu ma vait cel mai rau ca am umblat putin acolo la cadru intre juguri. nu stiu daca v-ati uitat la poza aia care se vad jugurile mai bine. practic nu se vede nimic umblat si am vorbit aici la rar si a zis tipul ca imi face omologare numai daca ii aduc o factura sau o chitanta ceva de genu precum ca a fost facuta la un service si acum nu stiu cum sa fac si de unde sa iau acea factura, bineinteles contra cost. daca stie vreunu dintre voi un service de unde as putea sa o obtin v-as fi recunoscator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Subscriu la asta! Ba chiar beau și un vin fiert în cinstea lui Dom' Profesor! :bier:

 

Toate bune! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

LA MULTI ANI ! domn profesor si sa ne traiti multi ani, sa ne insufletiti proiectele.

 

Subscriu la asta! Ba chiar beau și un vin fiert în cinstea lui Dom' Profesor! :bier:

Toate bune! :cheers:

Va multumesc pentru urari si voua, si celor care m-au sculat din somnul de dupa amiaza. Sa v-aduca mosul tot ce va doriti.

Mie mi-a adus deja 3 cutii a cite 3 kile, de la Powerdynamo din Berlin. Eu azi nu beau. Am baut ieri in garaj pina era sa-mi degere picioarele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

aripa fata nu e de Einport. Cu motocicleta aia s-a facut o "poseta" de-aia e violata in spate, se vede inclusiv la pozitia seii spate, portbagaj, parca aripa spate nici nu mai e acolo. Bafta cui o lua-o :-)

 

La multi ani!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...