George28 Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) deci ma poate indruma cineva cum sa omologhez si eu amanta mea ca ma doare sufletul sa ramana pentru dealuri sa o mai trec un ARR macar pana in 2015 Editat Decembrie 6, 2012 de George28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 deci ma poate indruma cineva cum sa omologhez si eu amanta mea ca ma doare sufletul sa ramana pentru dealuri sa o mai trec un ARR macar pana in 2015 salut ce sa omologhezi ,te duci la RAR cu ia asa si face poza si franele si asta este ,nu te da tu destept , daca te intreaba de modificari spui ca asa ai luato da. la cat se pricep ei nu o sa ai nici o problema,iti spun din proprie experienta eu am trecut cu una de zece ori mai modificata,si daca protesteaza il tragi de o parte si ai dai si tu de o ciorba sti tu si ramaneti si prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 ce anume nu are? ITP sau acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George28 Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 am itp pana in primavara dar voiam sa omologhez ce am pe ea sa nu se ia de mine ca aici in arges sunt cam rai baietii. nu stiu as vrea sa fc itp-ul in alta parte. actele le am sunt in regula si cu spaga sunt de acord numai sa pot rezolva mersi pt sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Modificarile aditionale se trec in CIV la "modificari" 1. Daca ai modificare la cadru, aia nu o sa fie omologata niciodata, sper sa nu ai 2. Modificari care se trec de obicei - noi dimensiuni de roti DACA vii cu hartie de la fabrica producatoare ca si alea sunt in lista lor, si modificarile de culoare. In rest, desi in teorie se pot omologa modificari de caroserie, schimb de motor si altele, nu le-a reusit multora sa convinga RAR-ul. Adica eu nu am auzit. Parerea mea: toba nu trebuie sa o omologhezi, uita de ea. Mai bine o schimbi iarasi pe original. Ghidon, sei si alte carenaje nu ai nevoie sa le omologhezi, decat daca nu mai corespunde la culoarea din acte. Ori revopsesti sa ai culoarea din acte, ori te chinui cu RAR-ul sa schimbi culoare. Practic, nici furca fata nu ar trebui sa o omologhezi daca ai avea dimensiunea din acte la roti, dar cu rotile alea de Transalp probabil ca cel putin cea din fata e mai mare. In cazul asta modificarea pe care trebuie sa iti apara in acte este o noua dimensiune de roata fata (si spate daca e cazul) si nu "furca fata de Transalp pe 21'' Legal nu ai cum sa demonstrezi cu acte ca roata de 21 este omologata pentru MZ ES 250/2 deci in teorie la fiecare ITP o sa fii jumulit de pene. Tragand linia, daca vrei sa te masochesti, poti sa te agiti de nu merita, sau faci cumva sa treci ITP-ul "cumva" din 2 in 2 ani, practic singura problema e dimensiunea rotii fata, in rest ghidon, toba, carenaje sunt amanunte tehnice irelevante din punctul de vedere al RAR/ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altho Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 http://www.tocmai.ro/motocicleta-epoca-mz-250-6267475.html Poate intereseaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 http://www.tocmai.ro/motocicleta-epoca-mz-250-6267475.html Poate intereseaza pe cineva "Este vinduta de ceva timp".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George28 Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 roata dupa fata este de pe 19 si spatele 17 nu ar fi problema rotilor la rar ca le pot pune pe ale ei originale. eu ma vait cel mai rau ca am umblat putin acolo la cadru intre juguri. nu stiu daca v-ati uitat la poza aia care se vad jugurile mai bine. practic nu se vede nimic umblat si am vorbit aici la rar si a zis tipul ca imi face omologare numai daca ii aduc o factura sau o chitanta ceva de genu precum ca a fost facuta la un service si acum nu stiu cum sa fac si de unde sa iau acea factura, bineinteles contra cost. daca stie vreunu dintre voi un service de unde as putea sa o obtin v-as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 (editat) LA MULTI ANI ! domn profesor si sa ne traiti multi ani, sa ne insufletiti proiectele. Editat Decembrie 15, 2012 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Subscriu la asta! Ba chiar beau și un vin fiert în cinstea lui Dom' Profesor! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 LA MULTI ANI ! domn profesor si sa ne traiti multi ani, sa ne insufletiti proiectele. Subscriu la asta! Ba chiar beau și un vin fiert în cinstea lui Dom' Profesor! Toate bune! Va multumesc pentru urari si voua, si celor care m-au sculat din somnul de dupa amiaza. Sa v-aduca mosul tot ce va doriti. Mie mi-a adus deja 3 cutii a cite 3 kile, de la Powerdynamo din Berlin. Eu azi nu beau. Am baut ieri in garaj pina era sa-mi degere picioarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Un Mz de colectie ... http://www.tocmai.ro/mz-250-7163168.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Craciun Fericit oameni buni!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George28 Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Craciun fericit alaturi de cei dragi si iubiti voua ideplinirea tuturor dorintelor la multi ani tuturor !!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 De vanzare MZ ES 250/0 Einport : http://mercador.ro/oferta/motocicleta-mz-2-5-IDksG4.html#03cfe58abd;r:;s: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 si eu vroiam sa pun aici anuntul ala, este o motocicleta mai rara si de apreciat starea in care este, completa toata sunt curios daca si vopseaua este originala desi mai greu la anii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 aripa fata nu e de Einport. Cu motocicleta aia s-a facut o "poseta" de-aia e violata in spate, se vede inclusiv la pozitia seii spate, portbagaj, parca aripa spate nici nu mai e acolo. Bafta cui o lua-o :-) La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) Omul a zis ca ar da-o cu 350 euro dar cred ca se mai poate negocia putin. Editat Decembrie 28, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George28 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 la multi anii !!!!!! tuturor anul ce urmeaza sa va aduca bucurie in casele voastre si reusirea proectelor voastre sa ne auzim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 "La multi ani !" un an nou plin de realizari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 An nou cu bucurii si multe calatorii frumoase cu MZ-urile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 la multi ani si sa ne reauzim cu bine si in anul asta.Sa speram ca anul asta apar mai multe motociclete pe aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Motocicleta ta tre sa apara pe aici Alex... gata asamblata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moiseninel Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Curier al fortelor armate RDG (Nationale Volksarmee) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate