Nedelcu. Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 domnu dan . cum a ramas cu kit-ul?sa rezolvat?? bucsa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 domnu dan . cum a ramas cu kit-ul?sa rezolvat?? bucsa?? Eu am trimis mail-ul, nu am nici o veste. E duminică și la ei. Off-topic: uitați cam cum stau studenții când eu le explic ceva și ei se fac că înțeleg. http://www.youtube-nocookie.com/embed/lXKDu6cdXLI?rel=0" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Acest sfarsit de saptamana nu am cu ce sa ma laud prea mult. Sambata am avut putin de "tras" in vederea aranjarii terenului pentru la primavara, locul unde voi construi un garaj (atelier) pentru restaurari . Si cum nu am putut folosi "sase cai" m-am folosit de "doi cai frumosi" ... Iar Duminica ispititi de vremea superba de afara am mai adaugat la MZ circa 40 km... insotit, binenteles de tatal meu Editat Decembrie 12, 2011 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 am auzit ca asa cumpara unii adevarate chilipiruri cu ultima secunda aia...numai ca in unele cazuri, secunda dureaza al naibii de mult.Ai luat ceva bunataturi acolo .Aproape 2 mil pentru embleme...si banuiesc ca era oferta, cam scump pentru noi. Sigur că e scump, dar trebuie să avem priorități în viață. Văd că tragi tare. Ție îți face ost2rad reducere de 5%? Din păcate nu, cu toate că m-aș bucura pentru orice discount, că este loc la prețurile astea. Mă tot gândesc cum aș putea recupera TVA-ul facturilor, că în mod normal pt. export marfa nu ar trebui să fie purtătoare de TVA. Cu toate că timp de o lună îmi făceam lista de piese necesare mi-au scăpat câteva. Dacă mai face cineva o comandă în viitor, vă rog să mă primiți și pe mine cu câteva mărunțișuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Din păcate nu, cu toate că m-aș bucura pentru orice discount, că este loc la prețurile astea. Mă tot gândesc cum aș putea recupera TVA-ul facturilor, că în mod normal pt. export marfa nu ar trebui să fie purtătoare de TVA. Cu toate că timp de o lună îmi făceam lista de piese necesare mi-au scăpat câteva. Dacă mai face cineva o comandă în viitor, vă rog să mă primiți și pe mine cu câteva mărunțișuri. Eu am intrebat de la inceput cit trebuie sa fie comanda de mare ca sa am un discount. Nu mi-a raspuns dar, incepind cu cea de-a doua comanda imi face discount intre 5 si 10%. Suntem in comunitatea europeana si intre Germania si noi nu mai e export, ca daca era, cind primeai pachetul cu piese la posta, plateai si vama. Scuze ca scriu fara diacritice, sunt pe alt computador. Cu maruntisurile nu te uitam; Banditul pregateste o lista destul de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 domnu' dan. cam a ramas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 domnu' dan. cam a ramas? Pachetul a plecat ieri din Germania. Nu știu ce a pus în el pentru tine. Vedem când îl primesc sau pe factură, dacă mi-o trimite pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Pachetul a plecat ieri din Germania. Nu știu ce a pus în el pentru tine. Vedem când îl primesc sau pe factură, dacă mi-o trimite pe mail. Astept cu interes piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Astept cu interes piesele. Tu n-ai nimic în pachetul ăsta, numai userul MZ 125 are setul de reparație carburator RT și bucșa de bronz din bielă. Ale tale vor urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 yes,,, mutumesc domnu dan... adresa sa va trimit banutii.... sau facem ramburs... cum vreti dumenavoastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 (editat) Tu n-ai nimic în pachetul ăsta, numai userul MZ 125 are setul de reparație carburator RT și bucșa de bronz din bielă. Ale tale vor urma. sa inteleg ca nici eu nu am noroc saptamana asta ? Editat Decembrie 14, 2011 de sharky_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 salutare prieteni mezeriasi! Am si eu o intrebare la dumneavoastra! Am o problema cu rezistenta aceea care este pe dinam . Daca nu ai gasit rezistenta aia St Claus ti-o face cadou. 0749614491. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 (editat) yes,,, mutumesc domnu dan... adresa sa va trimit banutii.... sau facem ramburs... cum vreti dumenavoastra... Plata la livrare. Cum zicea Master Alexuț, dacă eu sunt un fel de Moș Crăciun, Banditul e Rudolf că el se ocupă cu livrările în teren. În fiecare marți se duce la Constanța și se întoarce prin Brăila, Buzău, Ploiești. Poate aranjăm cu el să ți le aducă sau să-l interceptezi pe drum. Și fii mai perspicace: adresa mea e pe frotispiciul facturii. Editat Decembrie 14, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 cand este asteptat sa soseasca urmatorul pachet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 cand este asteptat sa soseasca urmatorul pachet? Nu pot să precizez. Chestia e că și eu și Banditul am comandat niște piese pe care el nu le are pe stoc, dar le face rost. Eu l-am grăbit cu piesele astea pentru că stau cu lucrările la Simson pe loc. Și mi-e jenă să-l mai pisez că după ce am făcut comanda inițială, după 2 zile am mai vrut ceva, după alte 2 a vrut și Banditul, după aceea și voi și aproape că l-am zăpăcit. Uite ce-mi scrie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Plata la livrare. Cum zicea Master Alexuț, dacă eu sunt un fel de Moș Crăciun, Banditul e Rudolf că el se ocupă cu livrările în teren. În fiecare marți se duce la Constanța și se întoarce prin Brăila, Buzău, Ploiești. Poate aranjăm cu el să ți le aducă sau să-l interceptezi pe drum. Și fii mai perspicace: adresa mea e pe frotispiciul facturii. m-am uitat pe factura la 2 sec. dupa ce am postat... daca ,,rudolf" trece prin ,,rm sarat" e foarte bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 "LA MULTI ANI!" pentru Daniel Petcu si familia lui, inclusiv MZ-urile si Samsoanele din batatura lui Socrello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 (editat) "LA MULTI ANI!" pentru Daniel Petcu si familia lui, inclusiv MZ-urile si Samsoanele din batatura lui Socrello! Mulțumesc mult, Âşi vouă la fel! daca ,,rudolf" trece prin ,,rm sarat" e foarte bine.... - Rudolfeeee!!!! Ai marcat? Editat Decembrie 15, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Mulțumesc mult, Âşi vouă la fel! - Rudolfeeee!!!! Ai marcat? Ma tem ca nu voi trece prin Rm Sarat. Poate te contactez in drum si te deplasezi pana la Buzau, ca nu este departe , nu? " LA MULTI ANI ! " Domn' profesor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 30 km.... daca e in timpul saptamanii ma tem ca sunt la munca.... vorbim cu o zi inainte... daca pot sa vin.... vin..daca nu, cred ca o sa ramana prin posta... vedem atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 De ziua mea am frecat-o, ceea ce vă doresc și vouă. Plus claxonul Calului Troian: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Ma simt dezarmat cand vad toate astea.E nedrepata soarta asta, unii au scule(sa speram ), spatiu, timp, talent...O veni si vremea mea, odata.Arata foarte bine inceputul, vad acolo un cot de toba impecabil, este si toba la fel? de unde sunt?. Si daca tot e o zi importanta astazi, atunci...La Multi Ani !!! ca la multe motociclete nu indraznesc sa spun ca nu mai este mult pana cereti taxa de muzeu la intrarea in curte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 (editat) vad acolo un cot de toba impecabil, este si toba la fel? de unde sunt?. Sunt de la Calul Troian Ma simt dezarmat cand vad toate astea.E nedrepata soarta asta, unii au scule ... Doar un aparat foto ordinar SONY Cibershot 6.0 MP. Editat Decembrie 15, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 La Mulți Ani Dle Petcu! Știu că urările sunt valabile cu 24 de ore înainte și după. Până la urma am decis să renunț la cerculețele de pe lateralele atașului, m-am echipat cu tot feluri de abrazive să fac tabla cât mai frumoasă. Sigur, pentru asta trebuie să depun eforturi deosebite, și trebuie să îl duc încă o dată și la sudat pentru remedierea deficiențelor. Mi-a sosit pachetul de la stoye-fahrzeugbau astăzi, deși am făcut comanda abia luni. Am primit de la ei și un cadou drăguț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Ma tem ca nu voi trece prin Rm Sarat. Poate te contactez in drum si te deplasezi pana la Buzau, ca nu este departe , nu? " LA MULTI ANI ! " Domn' profesor Poti lasa pachetul la mine si , cand are el drum la Buzau , le ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate