Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Buna seara,

 

Am incercat sa achizitionez BMW-ul R60 de la amicul pomenit insa pretul era peste bugetul alocat. Nu cedez, inca mai caut. Am lasat-o moale in ultima vreme pentru ca m-am tot perindat pe la clinici de ortopedie din tara si de peste hotare in speranta ca-mi voi rezolva mana bulita serios in urma incidentului din septembrie trecut, astfel ca, in mod firesc, nu prea mi-a prea stat capul la nimic altceva. Daca s-ar da un Oscar pentru fracturi, fratilor, acum eram in fata voastra multumind mamei care m-a facut si care m-a sfatuit cu urmatoarele cuvinte: "fiule, viseaza mai departe"... Cam asa de bine m-a aranjat carnatul ala de taximetrist, da-i-ar Dzeu numa' minunatii... dupa fapte...

 

Doctorul romanesc 1.0: "esti muci. Te tai. Vedem ce-o iesi"

 

Doctorul romanesc 2.0: "te-am casapit mai bine ca primul care este o varza de medic si acum mingea este la tine in teren; R E C U P E R A R E !"

 

Doctorul francez: "o la la! Mana este prost asezata! Fa nitica recuperare, cam vreo trei luni, castigi ceva, eu te operez si-ti mai adaug ceva mobilitate...nu mult. Atat pot promite. Desigur, te costa o mana si un picior sa te repar!"

 

Doctorul german: "Scheiße! Du bist rupt Kaputt!...Hmmm...mana este prost pusa pentru ca niste Scheiße de medici n-au fost in stare sa insurubeze bine holzsuruburile astea minunate. Cat amatorism! Chiar nimeni pe lumea asta nu pricepe cat de importante sunt suruburile pentru omenire?! Verdammt, fara ele ar fi haos! Suruburile sunt o INSTITUTIE care se cere respectata, du Scheiße Hund doktor!!!... CE?! Trei luni? Doctorul francez ist ein kompletter Idiot! Ce trei luni?! ACUM! Schnell in sala de operatie. In Deutschland reparam tot in maxim sase luni pentru ca asta este die richtige Philosophie, ja?. Suruburile se monteaza cu evlavie intotdeauna PARALELE, ECHIDISTANTE si PERPENDICULARE...indiferent de locul in care se introduc. ASTA ESTE DER PROCEDURA, JA?!...O, einen Moment bitte, haben Sie das Geld haben? Euro, ganze euroi si in 3-6 luni de recuperare te facem aproape neu!"

 

Acum ca mi-a redat sperantele sparg pusculita sa ma operez din nou sperand ca ma urc din nou in sea. Pana atunci, insa, poate reusesc sa cumpar si blestematia aia de BMW...

 

Numa bine

Editat de EssadBey
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutari, imi permit si eu sa hijack putin topicul, daca-mi permiti.

am avut ceva bulan si iarna asta mi-am adaugat in garaj ceva ce imi doream de ceva vreme. o "geamana" italianca, chiar una cu motoru cracanat.

planul pentru vara asta e sa merg cu ea cat pot, in starea asta si sa pun la punct tot ce nu e in regula pe ea, urmand sa o desfac toata prin iarna probabil.

e din 93 (desi oficial s-a scos din productie prin 84-86) fiind facuta pentru si folosita de politia italiana. din pacate din dotarile originale au mai ramas doar side-case-urile, dar nu si rama de care se prind.. mosu zicea ca are si saua mono pe undeva dar n-a mai gasit-o :(

momentan nu am reusit s-o pornesc, din cauza bateriei si bujiilor aproape duse (sper eu ca n-ar fi dereglata si aprinderea).

 

tre sa zic ca are un cadru si niste forme destinate customizarii. nu cred ca o sa fie nevoie sa tai ceva din el, poate doar prinderile pentru diverse componente de pe sub sa.. dar mai vedem pana atunci.

sa ne auzim cu bine.

 

 

post-68445-0-04349300-1392797320_thumb.jpg

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

...

Simpatice Skyteam-urile. Pretul la care se gasesc in UK, noi noute (1500-1700 Lire), e destul de decent. Pacat totusi ca e motorul mititel, dar e posibil sa se miste decent la cele 80 si ceva de kilograme ale jucariei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut lume,

E fain ca incepe sa se dezvolte si la noi o comunitate de cafe-raceri ,

Mi-am luat recent o honda cb 450s si vreau sa o transform inspre un cafe racer, dar forma rezervorului si a cadrului imi cam dau batai de cap,

vreo sugestie ?

ms anticipat

post-82494-0-48470400-1394144288_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut lume,

E fain ca incepe sa se dezvolte si la noi o comunitate de cafe-raceri ,

Mi-am luat recent o honda cb 450s si vreau sa o transform inspre un cafe racer, dar forma rezervorului si a cadrului imi cam dau batai de cap,

vreo sugestie ?

ms anticipat

In primul rand as da tot plasticul jos, rezervorul, saua, si partea din spate cu stopul si aripa, ca sa vad ce forme are motocicleta si sa-mi fac un proiect pe hartie pornind doar de la sasiu si motor.

Nu as folosi, taia, modifica parti ale motocicletei. doar le-as indeparta si as folosi componente de la dezmembrari, respectiv:

1. un rezervor de comunista sau o japoneza, dar care are un aspect clasic;

2. aripi tot de acolo, pt ca le-as taia mai scurte

3.saua tip pan seat, plecand de la linia rezervorului.

4, alt bord, cred ca ar da bine unul de pe Suzuki GS500, cu doua ceasuri simple, fara alti indicatori in bord

5.farul...un far mic, rotund, clasic, british style, de preferat mai mic decat cele standard de 19-20 cm diametru, (eu am gasit la louis unul de 16,5 cm, arat f bine pe motor)

 

Sunt destul de multe alte lucruri, dar cel mai bine e sa vezi cum arata goala :)) ca sa zic asa, si apoi te hotarasti cum o imbraci!

 

Bafta!

 

P.S. Nu prea am vazut CB450s modificate in stil cafe-racer. Nici nu prea se preteaza, dar nu conteaza asta, important e sa o faci in stilul tau!

Editat de mihai.i
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

88670117_1_644x461_honda-cb-450-cb450-ca

 

cb450s-bobber.jpg

 

E destul de greu sa faci un cafe din CB450s, dar un custom tot iese. Mai sus sunt doua poze, nu sunt cele mai reusite, dar iti formezi o idee. Cu o vopsea de calitate, ar trebui sa iasa frumos la final :)

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Good evening fellow Gentlemen!...

 

Mai acu ceva vreme ziceam ca m-ar interesa un BMW R50 si ma dadeam de ceasu' mortii ca nu prea aveam de unde sa cumpar de aciulea.... ori aveam, insa la preturi care sfidau gravitatia. Putine oferte, adica una. E drept am mai dat si peste cateva exemplare insa erau detinute de oameni care mai degraba renuntau la soata decat la "bujiteriile" lor si asta nu ma incanta deloc. Asa ca m-am asezat ca aligatorul pe fundul baltii si m-am pus pe asteptat. Si am asteptat ceva. Si cum stateam io minunandu-ma de asteptarea mea, nu mai tarziu de ieri dimineata, hop si prada mult asteptata. Simt un vibe in "Forta" si-mi ascut pe loc simturile... Bulbuci, clabuci, unde, ape tulburate, the whole package... Ma invartosez, ma flexez nitel mai tare, bat puternic din coada, ma reped inspre victima, o inhat si n-o mai las din bot nici sa ma pici cu ceara...o trag la fundul apei ca s-o inec si cand sunt sigur ca nu mai zbate ies cu dansa la liman ca sa vaz si io ce naiba am prins...

 

post-70651-0-38170900-1394740984_thumb.jpg

 

Ihaaa!...Surpriza totala!... Pe asta o fac giugiuc ca inainte de anexarea Austriei de catre Germania Nazista, an in care dansa, frumoasa chiar iesea de pe banda de fabricatie.

Intrebarea mea este, insa unde o sa postez proiectul de la A la Z? Aciulea sau aiurea?

 

Bafta si ne mai auzim cand mi-o livreaza la atelier.

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...