JhOn Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 am nev urgent de o maneta de ambreiaj. dar dupa 2004 caci are senzor. ma poate ajuta cineva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 am nev urgent de o maneta de ambreiaj. dar dupa 2004 caci are senzor. ma poate ajuta cineva???? eu vreau senzorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 am si eu probleme... .. nu sta la relantiu si intrerupe la turatii mari, scantreia la bujia din stanga e foarte salaba fata de cea din dreapta....sa fie oare bobina sau aprinderea ??? cv idei, va rog...ms mult tuturor si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 am si eu probleme... .. nu sta la relantiu si intrerupe la turatii mari, scantreia la bujia din stanga e foarte salaba fata de cea din dreapta....sa fie oare bobina sau aprinderea ???cv idei, va rog...ms mult tuturor si numa bine In prima faza inverseaza bujiile intre ele si vezi ce se intampla.Daca e la fel pe stanga atunci e de la bobina. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 salut ... big problem: cand trag de acceleratie, in mers, totul e ok, merge asa cum ar trebui, dar cand iau mana din acceleratie incepe sa dea rateuri. la fiecare frana de motor sau simpla decelerare parca zici ca am petarde in toba. relantiul fluctueaza destul de mult, nu il pot tine la o turatie constanta. carburatoarele sunt recent curatate si sincronizate. idei ? Salut! Vezi ca ai amestecul sarac,asa facea si la mine,culmea dupa ce am fost la sincronizat carburile ,se poate rezolva usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) Salut!Vezi ca ai amestecul sarac,asa facea si la mine,culmea dupa ce am fost la sincronizat carburile ,se poate rezolva usor. "se poate rezolva usor." asa... si... ne-ai lasat in suspans? cum ai rezolvat? Editat Iunie 3, 2009 de Nk155 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 scuze,cand ai amestec sarac rotesti spre stanga de surubelele de la amestec ,turatia va creste pana la un moment in care turatia nu mai urca,acolo trebuie lasat.Eu asa am facut,asta dupa ce am verificat bujiile ,care erau albe. Sper ca a-ti inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 In prima faza inverseaza bujiile intre ele si vezi ce se intampla.Daca e la fel pe stanga atunci e de la bobina.Bafta si asfalt uscat! ms mult, am facut ceea ce ai zis uh si face la fel ,sper sa fie doar bobina si sa nu am probleme cu aprinderea...ms mult si numai bine... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 scuze,cand ai amestec sarac rotesti spre stanga de surubelele de la amestec ,turatia va creste pana la un moment in care turatia nu mai urca,acolo trebuie lasat.Eu asa am facut,asta dupa ce am verificat bujiile ,care erau albe.Sper ca a-ti inteles. Care sunt surubele alea ? cele de sub carburatoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Nu mai stiu cum se numesc,sunt alea 2 care sunt ingropate in locasul lor,adica nu sunt la vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxxlg3100 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ooook! am sa incerc ce mi'ati zis voi pe aici si o sa va tin la curent. sa nu va asteptati la un raspuns prea curand ... nu prea imi permite timpul sa lucrez la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Si 2 poze cu moreta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 poate treci diseara pe la academie sa o vedem si noi live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristydan11 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Vand Suzuki GS500E Slinghshot,an 1991,km 35000,25kw/34cai.Carburatoare curatate si sincronizate,cauciucuri 80%,ulei schimbat,furca a fost incarcata+schimbat simeringuri acum la inceputul sezonului.Pret 1100 euro negociabil;accept si schimburi+diferenta cu motociclete din clasa 600cmc sau mai mari,fabricate dupa anul 1995.Anuntul il gasiti aici http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=199891 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Nici n-am stiut ca exista si modelul asta. . Exista vreo diferenta intre GS 500 E si GS500E Slinghshot? Daca da, ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 stickerele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KARMA Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 an 1991,25kw/34cai Din cate stiu eu `89 - `96 au 52 cai - 38 kw ... iar din `97 pana in prezent au 47 cai - 34 kw ... ... tu ce motor ai pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Din cate stiu eu `89 - `96 au 52 cai - 38 kw ... iar din `97 pana in prezent au 47 cai - 34 kw ... ... tu ce motor ai pe ea Se pot limita, pt incepatori. Se practica si la alte modele. Iar asta al meu stiam ca are 44CP, desi in talon scrie 35kW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) Nici n-am stiut ca exista si modelul asta. . Exista vreo diferenta intre GS 500 E si GS500E Slinghshot? Daca da, ce? Da! numele...... Poftim aici toate modelele fabricate de GS 500 cu tot... http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/suzuki%20%20%20.htm Respect Editat Iunie 5, 2009 de tamas_daniell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pac_indahood Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 (editat) Si-a desfacut cineva pana acum etrierul fata pt curatare? mie mi-au iesit cam jumate garniturile de praf si frana nu imi tine, + ca am pierdut acele 2 cleme care tin placuta de frana. [placutele de frana schimbate ieri, pistonele raman cumva blocate... Ce ma sfatuti sa fac? Editat Iunie 7, 2009 de pac_indahood Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristydan11 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Din cate stiu eu `89 - `96 au 52 cai - 38 kw ... iar din `97 pana in prezent au 47 cai - 34 kw ... ... tu ce motor ai pe ea Nu e neaparat sa aiba 52 cai.Cand am cautat sa-mi cumpar motocicleta, am gasit gs-uri cu gramada limitate la 25kw din perioada asta(1990-1997).Legat de motor,e original,carburatoarele si jigloarele sunt la fel,nu am umblat la ele,cel dinainte nu cred,era neamt,si stiu ca nu se complica cu d-astea. Editat Iunie 8, 2009 de cristydan11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nik Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Are cineva motor de Gs dupa 2000 de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Linksuletu Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 salutare oameni buni .. am si eu nevoie de o aripa fata pentru gs .. are cineva ? daca e si rosie ... e perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 cumpar capac motor partea dreapta (cel mic de peste incarcare) si scarita pasager, tot pe dreapta... Tel 0747.246.297 Mihai - Bistrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas 17 Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Cumpar rezervor... 0749461152 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate