kanguru Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 numai filetul de la baie poate fi, ca e din aluminiu sau ce e (metal moale) iar surubul fier sau ce e (metal tare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 ok, shi pe unde ash gasi io un om priceput care sa-mi faca asha operatzie pe cord? cunoastetzi pe cineva? pe undeva? k eu personal nu cred k am cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 nu e mare afacere, la orice atelier care dispune de un strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 dan_pustan : tu ai mers vreodata la scoala ?:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 dan_pustan : tu ai mers vreodata la scoala ?:| ? adik? am mers la scoala, dar nenorocitzii nu m-au invatzat despre motociclete prea multe. shi doar voiam sa shtiu dak se cunaoshte vreun atelier, vreun mester pe undeva. ca nu prea mai gasesthi ashaa ceva in Pagini Aurii. (intrebare pt voi care atzi mai avut aceste probleme) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 gigele ...ma refeream la gramatica ta,ca apoi o sa zici ca n-ai stiut sa citesti indicatorul STOP . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 SALUT' a montat cineva crashbar cu prindere in trei puncte fara aj. mecanicului?......se poate sau risc sa fac una nefacuta?.....multumesc! SPOR! d-ala de cumparat mi-am montat eu ... sau tu ai vrea si sa ti-l confectionezi singur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 ? adik? / nenorocitzii /invatzat / shi /shtiu /dak /cunaoshte /gasesthi /ashaa /atzi Limba romana unde este? Daca nu stii sa scrii decat cu "diacritice englezesti", mai bine nu mai scrie deloc! ...si apoi o sa incerc sa citesc care ti-i baiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 SALUT' a montat cineva crashbar cu prindere in trei puncte fara aj. mecanicului?......se poate sau risc sa fac una nefacuta?.....multumesc! SPOR! Da sigur, nu e o mare mancare de peste! In afara faptului ca ai nevoie cheile potrivite si una sau doua tije care sunt mai lungi un pic decat originalul (astea ar trebui sa vina incluse in pachetul crashbarului), mai ai nevoie de un cric hidraulic ca si acesta, o bucata de lemn de vreo 10x10 cm + o carpa daca esti sensibil la estetica blocului motor din partea de jos. Eu am facut in felul urmator, am ridicat motocicleta pe propriul cric central, apoi cu scula mai sus prezentata am ridicat motorul cu simti, adica exact cat sa nu ridic doar sa sustin. Aici ai nevoie de lemn si de carpa, pentru a: 1. nu exercita presiune pe motor doar pe o arie mica (cred ca iti dai seama de ce). 2. nu a zgaria blocul motor Dupa care, floare la ureche: desfacut suruburi, scoase tijele, pus crashbarul, puse tijele, strans suruburi si cam atat ATENTIE: nu scoate toate 3 tijele deodata, risti sa ti se incline motorul (poate da, poate nu), eu nu m-am riscat! Spor si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Da sigur, nu e o mare mancare de peste! In afara faptului ca ai nevoie cheile potrivite si una sau doua tije care sunt mai lungi un pic decat originalul (astea ar trebui sa vina incluse in pachetul crashbarului), mai ai nevoie de un cric hidraulic ca si acesta, o bucata de lemn de vreo 10x10 cm + o carpa daca esti sensibil la estetica blocului motor din partea de jos. Eu am facut in felul urmator, am ridicat motocicleta pe propriul cric central, apoi cu scula mai sus prezentata am ridicat motorul cu simti, adica exact cat sa nu ridic doar sa sustin. Aici ai nevoie de lemn si de carpa, pentru a: 1. nu exercita presiune pe motor doar pe o arie mica (cred ca iti dai seama de ce). 2. nu a zgaria blocul motor Dupa care, floare la ureche: desfacut suruburi, scoase tijele, pus crashbarul, puse tijele, strans suruburi si cam atat ATENTIE: nu scoate toate 3 tijele deodata, risti sa ti se incline motorul (poate da, poate nu), eu nu m-am riscat! Spor si bafta! daca nu scoti toate tijele deodata nu prea ai nevoie de cric ... ramane doar in 2 tije si pe pozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Da sigur, nu e o mare mancare de peste! In afara faptului ca ai nevoie cheile potrivite si una sau doua tije care sunt mai lungi un pic decat originalul (astea ar trebui sa vina incluse in pachetul crashbarului), mai ai nevoie de un cric hidraulic ca si acesta, o bucata de lemn de vreo 10x10 cm + o carpa daca esti sensibil la estetica blocului motor din partea de jos. Eu am facut in felul urmator, am ridicat motocicleta pe propriul cric central, apoi cu scula mai sus prezentata am ridicat motorul cu simti, adica exact cat sa nu ridic doar sa sustin. Aici ai nevoie de lemn si de carpa, pentru a: 1. nu exercita presiune pe motor doar pe o arie mica (cred ca iti dai seama de ce). 2. nu a zgaria blocul motor Dupa care, floare la ureche: desfacut suruburi, scoase tijele, pus crashbarul, puse tijele, strans suruburi si cam atat ATENTIE: nu scoate toate 3 tijele deodata, risti sa ti se incline motorul (poate da, poate nu), eu nu m-am riscat! Spor si bafta! MULTUMESC! SPOR! Mesaj completat d-ala de cumparat mi-am montat eu ... sau tu ai vrea si sa ti-l confectionezi singur ? Am cumparat de la Hepco&Becker. MULTUMESC! SPOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Am cumparat de la Hepco&Becker. MULTUMESC! SPOR! ala cumparat are si tije mai lungi in set ... deci nu e mare dificultate. spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 daca nu scoti toate tijele deodata nu prea ai nevoie de cric ... ramane doar in 2 tije si pe pozitie. Adevarat... nu prea dar te ajuta sa nu iti fie "incarcate" (sub greutate) tijele in cazul in care ingineria nu e 100% exacta, ajuta sa scoti aceste tije si sa le pui mai usor inapoi. Toata lumea cum doreste, nu? Dar in fond ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipsk4 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Am cumparat de la Hepco&Becker. MULTUMESC! SPOR! La ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 La ce pret? 126 E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 28, 2011 Autor Share Postat Martie 28, 2011 126 E. 119 E de la SW Motech -> http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmosho...;typid=32473807 Au si reprezentanta si in RO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Cu 300 de ron eu mi-am luat astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipsk4 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Cu 300 de ron eu mi-am luat astea. modelul asta nu mi se pare ok, daca e sa culci motorul si se propteste bulonul in ceva, nu-ti contorsioneaza cadrul? eu o sa incerc sa-mi confectionez unul "from scratch" tubulatura cu prindere in 3 puncte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Mi-am facut botezul cu astea, si sincer un singur lucru am schimbat, oglinda dreapta. Sunt persoane care nu recomanda sistemul dar eu le-am "probat" si fac fata fara sa aduca stricaciuni cadrului si mai mult am barbita iar sistemul de mai sus ma avantajeaza. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Imi poate spune cineva daca la GS 500, fisele se pot scoate din bobine? As vrea sa schimb ambele fise, fiindca au inceput sa faca probleme. Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLUMBO Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Se scot prin desurubare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 salut, pt. a schimba filtrul de aer ,ce si cum trebui sa demontez ?.....multumesc! SPOR! http://www.flixxy.com/dream-rangers-tc-bank-taiwan.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipsk4 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 <br />salut,<br />pt. a schimba filtrul de aer ,ce si cum trebui sa demontez ?.....multumesc!<br /> <br />SPOR!<br /><br /><a href="http://www.flixxy.com/dream-rangers-tc-bank-taiwan.htm" target="_blank">http://www.flixxy.com/dream-rangers-tc-bank-taiwan.htm</a><br /><br /><br /><br />ai nevoie de o cheie de 12, (recomand o tubulara) sa ridici rezervorul si sa ai acces la filtrul de aer care este prins in cutia lui cu 4 surubele (o surubelnita stea). daca intentionezi sa dai de tot rezervorul jos, nu uita sa opresti robinetul de sub rezervor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brow Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Salut, A schimbat careva roata spate cu una de Bandit? M-am lovit de urmatoarea problema: prinderile intre gs si bandit(sau rf600) difera insa nu pot ramane nici cu discul de la rf pt ca este cu 1cm mai scurt in diametru (24 in loc de 25). Atasez o imagine cu cele 2 discuri, poate stie cineva unde as putea sa gasesc un disc ca cel de rf dar cu diametrul de 25 nu 24. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Am reusit sa o fac sa arate si sa mearga asa cum mi-am dorit. I Love My Suzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate