rmg Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Sau nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Daca'i uzat foarte rau...(a.i. sa se reduca diametrul considerabil) face mai multe rotatzii la aceeashi viteza decat ar fi facut k nou deci arata o viteza mai mare decat cea reala. Am shi eu o intrebare care pare stupida la prima vedere - dar cineva mi'a dat motive s'o pun. La cauciucuri: Tubless - clar fara camera TubeType - is cu camera sau fara ? - parerea mea e ca's cu camera dar cineva din "bransha" zice ca's tot fara. Voi ce shtitzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 200 de ce? de km/h?? sau 2000 km/h? Si eu sunt pescar, dar totusi.... Iti garantez ca nu prinde mai mult de 180, varianta nelimitata, carenata sau necarenata, oricum o fi ea! Si merge fara probleme 150 pe spate, fara sa modifici nimic! Esti amuzant Motorul meu a facut doar 10.000km pe meleagurile noastre si 10.000 in Germania. Asa ca daca al tau nu merge 200 trebuie sa te gandesti de ce. Am un parbriz din ala de 25 de euro dupa care m-am ascuns si ma gandesc ca daca as fi avut un echipament adecvat (am un costum speed din piele) si roata din spate nu era lovita poate ar fi sarit de 200. Dar cum n-am auzit pe nimeni sa treaca de 200 ma indoiesc ca al meu o va face. Si mie cand mi-a zis cineva ca a mers 200 cu un GS din '91 nu am crezut, de aia am iesit sa vad cu ochii mei. Printre alte povesti pescaresti, am mers Oradea-Arad cu pasager si bagaje (cam 170kg sarcina) cu 160km/h constant si mi-a consumat 3.7%. Si nu, nu vreau sa-l vand, ci vreau sa zic cam cum ar trebui sa mearga daca totul e reglat bine pe el. In general la drumuri lungi cu 80-120/h scot consum de 3.5%, aici pe forum am vazut 4% si peste la altii. M-am uitat la mai multe modele de carene pt GS si toate desi au parbriz si carene laterale, nu au nimic sa redirecteze curentii de aer de la maini. Asta inseamna ca tot intra vantul prin maneca. Sau aveti alte experiente? E vorba de confort, nu de viteza maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Asta cu "nu sare de 180" o spun eu si inca vreo 2-3 care au sau au avut GS. Mai intreaba pe aici, s-ar putea ca al tau sa fie modificat pentru curse! Are rost sa-ti spun ca al meu avea parbriz de 60Euro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 Putem face un test simplu pe A2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Faza cu 200 km/h nu o pot digera prea usor. Si nici mersu' constant cu 160. Poate gresesc eu, dar imi exprim doar parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Unii au facut-o deja! in grup chiar... De aia "vorbeste"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Sa le dea Dumnezeu tot ce isi doresc. Amin. ...da sa nu sariti de 200 ca asta imi ramane in gat. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Grupul posesorilor de GS500 nu pleaca la Constanta? Daca da, ar fi ceva sa mergem in haita, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 ajutati-ma si pe mine, imi trebuie oglinda stinga, tip dreptunghiular. nu se poate sa fiu primul care are nevoie. de une de ati luat cit v-a costat, cit de repede a venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 (editat) ajutati-ma si pe mine, imi trebuie oglinda stinga, tip dreptunghiular. nu se poate sa fiu primul care are nevoie. de une de ati luat cit v-a costat, cit de repede a venit. Pe louis gasesti o gramada de modele de oglinzi. La mine motorul a venit cu alte oglinzi (probabil) fiindca scrie kawasaki pe ele. Blasfemie Nu stiu daca nu iesi mai ieftin montand un alt tip de oglinzi, care sunt pereche, gasesti prin piata sau la comanda. Oricum cam toate oglinzile au acelasi filet. Cat despre intalnirea GS-istilor, grupul nostru (doar eu am GS) va fi la mare din 17 iulie, destinatia mediana din turul tarii, pentru 5 zile. Poate organizam ceva atunci, desi ma indoiesc ca voi citi forumul pe drum O sa incerc sa vad cum se poate inregistra kilometrajul, de mai mult timp am fantezia asta cu inregistratul. Am vazut niste mini-camera pe care le montau astia de la enduro pe casca, dar nu cred ca raman lipite alea la viteza. Problema oricum nu e asta ci ca mi-e frica pe drumurile noastre - trei prieteni au ajuns saptamana trecuta in spital Bafta si aveti grija cum mergeti - daca e vreun drum lateral e posibil sa apara un papuc de acolo... Editat Iunie 29, 2006 de brainwash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 GS-ul normal de fabrica nu prea depaseste 180km/h . Se pot face modificari "Legale" dpdv al avansului + schimbat pinioanele (in detrimentul demarajului) si sunt convins ca viteza de top creste !!!! Sunt site-uri pe net care te invatza cum sa pregatesti un GS pentru curse. Deci in cazuri speciale GS-ul prinde 200km/h!!!! PS: sunt curios daca GS-ul ala care scoate 200km/h mai prinde suta in 6 secunde (ca la carte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Din auzite de la un preten cu GS 500 din '94... cica 200 pe ceas. Nu stiu in ce conditii. Eu inainte sa-l dau (GS 1995) i-am dat 180 pe drum fara inclinatie. Eram lipit de rezervor si aveam cam 8500 de ture da nu mai prea vroia sa se tureze (cauciuc de 140 cu talon de 80 ---> cam 500 ture mai putin la aceeasi viteza fata de 130/70, si demaraj umpic mai slab). Apoi tot pe acelasi drum pe o coborare de aprox 10%, venit lansat am trecut de 190 pe ceas si probabil prindeam 200 dar a trebuit sa franez violent ca sa nu intru intr-o conserva din fata. Repet: la vale. Normal (stock si drum neutral) zic ca nu ar trebui sa depaseasca 180-190 pe ceas. Hai sa fim realisti totusi. Vad ca vb de parbrize infime si alte chestii nesemnificative insa nimeni nu ia in considerare puterea motorului. Eu zic ca un 180 e cam limita celor 46 de CP mai ales avand aerodinamica de naked. Eu nu cred ca in a 6 a GSul mai urca in 11 mii de ture. Banditul 600 care are totusi 4 cil si 80 de cai merge 205 reali, ca sa nu mai vb ca intr-un test facut de Motorrad in 1996 (iarna pe temperatura f scazuta, ce-i drept) Banditu N de 1200 cu aprox 110 cai a prins 205 reali. Asa ca eu zic ca pt puterea lui GSul merge destul de tare insa 200 is cam povesti, la fel ca si consumu de 3,5 sau tempo sustinut la 160 pe naked. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 3,53% am scos solo si doar cu un rucsac in drumul spre mare anul trecut. deci se poate. PS: cu GS'ul care acum este la bubucaty, ca sa nu se creeze neintelegeri.. Mda, greu da sa zicem... Faza e ca omu nostru a mers 160 constant cu pasager si bagaje si i-am mancat 3,7. Ma lasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Motorul e standard, set pinioane standard, limitarea a fost scoasa in Germania la 9000km. Nu cred ca sunt modificari, pana si cauciucurile sunt standard (sau chiar cele originale). Vedeti ca la viteze de peste 160 trebuie sa treceti benzina pe PRI, pe ON nu poate sa-si ia suficienta. Eu 200 am atins totusi pe ON, dupa 2km a intrat problema 'fuel starvation' si motorul parca a ramas fara benzina pana la 120km/h. Daca vi se intampla ca la drum lung sa para ca nu mai trage motorul, treceti comutatorul pe PRI, lasati-l cateva secunde acolo apoi treceti-l inapoi pe ON. Consumul depinde de stilul de mers - eu am scos la aceeasi viteza (120) consum de 5.3 pana am invatat sa nu-l fortez si sa accelerez lent. Motorul trebuie sa nu fie subturat si acceleratia trebuie sa fie cat mai la minim posibil. Da, demarajul e inca acolo Va e ciuda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Se pare ca de anul trecut s-a mai schimbat piata GS-urilor! Au aparut tot felul de modele noi, care desi nu par, sunt mult mai puternice si mai rapide! Sa fim seriosi! in primul rand GS-ul nu este moto de 180. Il poti incerca in anumite conditii, gen autostrada, asa scurt, dar clar nu e motor de 180. Ce sa mai zic de 200! E motor care se simte bine in zona 120-140. Pe la viteza aia poti scoate consum frumusel, in genul 3,5-3,7. Iar chestia cu PRI-ul, forget about it! N-are nici o legatura, daca ai nivelul in camera bun, nu ramai fara benzina. Daca e mai mic nivelul, e posibil sa se intample sa ramana fara benzen. Asta daca s-a incercat obtinerea unui amestec mai sarac... Daca stii cum functioneaza carb. ai stii ca indiferent de sistemul de alimentare in carb., vacuumatic sau prin cadere libera(sau pompa electrica, dar nu-i cazul aici), cuiul ponto nu lasa sa se depaseasca un anumit nivel in camera constanta! So, explicatia cu PRI-ON pica! Vazand ca insisti cu 200 al tau, inclin sa te cred! Dar motivele sunt altele, nu ca prinde de regula GS-ul atat ci ai ceva la moto: vreun pinion schimbat, vreun vitezometru cu cablu slabit, etc. Si la carte si pe site-uri viteza maxima data e de 180. Pe al meu aveam cauciucuri de 150 pe spate si era din '94! Ca sa stim de ce vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataH Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Am si eu 2 intrebari: 1 Cat de lat poate fii cauciucul spate? merge 160 sau doar 150; si se pot schimba rotile(janta) cu un model mai mishto? 2 Se poate monta un bord mai frumos (cadranele alea parca sunt din anii 80) sau macar imbunatati asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Limita e 150 pe spate. Mai ai spatiu 2-3mm stanga/dreapta. Mai mult de atat e riscant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csati Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Buna sunt Attila. Mi - am luat un gs500 din 2006 carenat si dupa 3000km parcursi am tras de ea cat am putut dar mai mult de 160 nu ia. O fi limitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Se pare ca ai varianta limitata, 25Kw (34CP). Buni si aia, nu te framanta prea tare! Si asa e viteza mare la 160 pe GS si e si incomod! Sa te bucuri de moto, asa cum e! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Caut si eu un cauciuc pe spate de 130. Puteti sa-mi recomandati ceva? Stiti niste preturi pentru unele noi sau de unde pot sa-mi iau ceva ok calitate-pret? M-ar interesa din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Mai bine dai o fuga pana la Tg. Secuiesc in uichend, e un nene care are gume noi noutze cu 120 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Mai bine dai o fuga pana la Tg. Secuiesc in uichend, e un nene care are gume noi noutze cu 120 de lei Bineintzeles NU TUBLES ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 Bubucaty si-a luat gume ca noi cu 120 lei din poarta campingului Darste, la intrunire, deci se poate. P.S. Saptamana viitoare sper sa va prezint noul "proiect" al GS-ului meu, cu o toba noua, modificata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Bubucaty si-a luat gume ca noi cu 120 lei din poarta campingului Darste, la intrunire, deci se poate. P.S. Saptamana viitoare sper sa va prezint noul "proiect" al GS-ului meu, cu o toba noua, modificata. Pai ce-i faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate