r.i.p Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 mersi mai baieti ... sincer am vazut ieri un bandit de 400 in realitate, e belea moto asta pe bune dar nu cred ca o sa imi permit sa pierd cativa litri in plus la 100 km si dinastea. imi super place si gs-ul nu am stat langa unu ca sa ii aud motorul dar sper sa o fac cat mai repede, cred ca o sa raman tot la iubita mea de catva timp incoace GS-ul. Oricum tinetimi pumnii ca pe 6 acum dau examenul de permis sunt nerabdator si abia astept sa vina si un moto Va multumesc mult pentru ajutor asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 intrebare intrebatoare .... am fost la reprezentanta zuzuki .... deh.. niste probleme si am intrebat de crash'paduri. la mine, fiind F'ul (carenata) trebuie sa imi gaureasca carena pt a mi le monta. totul ok pana acum. toata chestia asta ma costa 2.5 mil buloanele si 50 lei manopera...tolal 3 mil. cum vi se pare??? la o cazatura, in comparatie cu 700 euro carenele ... + semnale + de se'o mai strica e f mult. mie mi se pare ok pretul de 3 mil .... voi ce parere aveti? p.s. mi-au aratat cum arata pe o busa tot la fel, gaurita carena .. aratau super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 Discuta cu bubucaty de-aici de pe forum, ea a avut GS-ul carenat cu buloane Powerbronze de la noi, a luat si tranta cu el si a scapat de bani dati pe carene Parca pusese si poze in paginile de pe la inceputul topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 intrebare intrebatoare .... am fost la reprezentanta zuzuki .... deh.. niste probleme si am intrebat de crash'paduri. la mine, fiind F'ul (carenata) trebuie sa imi gaureasca carena pt a mi le monta. totul ok pana acum. toata chestia asta ma costa 2.5 mil buloanele si 50 lei manopera...tolal 3 mil. cum vi se pare??? la o cazatura, in comparatie cu 700 euro carenele ... + semnale + de se'o mai strica e f mult. mie mi se pare ok pretul de 3 mil .... voi ce parere aveti? p.s. mi-au aratat cum arata pe o busa tot la fel, gaurita carena .. aratau super Am vazut si eu cum arata buloanele alea, drept sa zic la o cazatura eu cred ca oricum ti se face praf carena, far, semnalizare, etc pt ca sunt puse jos de tot, protejeaza de fapt motorul . am vazut chiar 2 tipuri diferite, unul doar ca un bat mai gros pus inaintea motorului, si un model care seamana cu un Y, care vine ca un bull bar peste motor. Ambele sunt insa pt modelul fara carena. La primul iti dau aia gaura in carena, care arata oribil, parerea mea, iar al doilea nu stiu daca ti-l pot monta peste carena, chiar si cu gauri... Si primul model sigur gasesti si la altii, mai ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) Cautand buji cu "2 ground electrodes" de genul CR9EK pt unele GSX-uri am gasit un sitte care poate va fi de ajutor si pentru alti posesori de motociclete. Am gasit pt GS si buji echivalente de la Champion, Denso, sunt multe variante dar cu 2 ground electrodes nu exzista pe diametru de 12. Respect http://www.sparkplugs.com si am gasit si ce cautam (NGK JR9C) Asfalt uscat Editat Februarie 5, 2008 de tamas_daniell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r.i.p Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 salutare gs-isti ... mi-am luat si eu permisul azi, as vrea si eu un gs bun si dragut ma puteti orienta si pe mine ...? ce ziceti de varianta de a aduce de afara, cum ma ajunge ? astept sfaturi si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 (editat) Felicitari pt permis daca vrei un GS bun dar scump( adica pretul maxim al pietei cred) atunci ti-l dau pe al meu. il dau cu 2000 euro dar sa iti spun de ce: i-am schimbat acum o luna kitul de lant (Regina) acum o saptamana consumabilele....placute ferodo, filtru de aer K & N, filtru de ulei , ulei motul 10w40, iar pe 20 feb trebuie ii voi schimba si anvelopa pe spate pt ca e c-am uzata si ii voi pune un Bridgestone BT45 ....+ ca mai are niste dotari suplimentare fata de modelul standard si anume: parbriz de la puig, alarma cu pager cu posibilitate de upgrade, suport top case+ top case 42 L, toba Laser K1 (suna fantastic de bine) merge si arata impecabil, tocmai de aceea cer pretul destul de mare fata de altii... daca vrei mia ieftin putem discuta, eventual ti-l dau fara alarma, top-case,......vedem noi motorul e din 92 si are 40500km Editat Februarie 6, 2008 de adya suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 @adya tata daca tu dai motorul asta inseamna ca ramai pieton !?! @r.i.p daca vrei musai gs atunci ti l recomand pe al lui adya e fff ingrijit si nu are bube sau probleme ascunse.. mai bine decat sa iei la 1200(sa zicem) din afara +transport si inscriere samd si sa nu ai certitudinea ca i bun... sfatul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Multzam de poze Adya. Cred ca cel mai probabil... dupa "modelul" tau imi voi tuna GS-ul... Chiar nu gaseam pe net niste poze mai bune sa le arat celor care se vor ocupa la un moment dat de "pictarea" si aranjarea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 poate omu vrea o carenata din 2006 la 13.500 kilometrii. ti-am dat si un P.M. --- Mesaj completat în 07 Feb 2008 17:54 -------------nu merge s apag poze... sunt facute la rezolutie prea mare. dc vrei iti trim poze pe mail // mess. id'ul este la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 poate omu vrea o carenata din 2006 la 13.500 kilometrii. ti-am dat si un P.M. <small>--- Mesaj completat în 07 Feb 2008 17:54 -------------</small><br/>nu merge s apag poze... sunt facute la rezolutie prea mare. dc vrei iti trim poze pe mail // mess. id'ul este la profil. Deja o mariti? Si nici macar nu te-am vazut calare pe ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Deja o mariti? Si nici macar nu te-am vazut calare pe ea . Nu neaparat o marit, dar dc imi este oferit un pret echitabil pe ea... as da'o. nu ma grabesc, nu stau in banii ei asa ca nu o dau pe bani putini deoarece este aproape noua. deja am facut aproximativ 250 - 300 kilometrii anul asta cu ea in 2 iesiri ... iar pt tot sezonul ... mi-am propus sa trec de 30.000. (acum are 13.500) plec de paste si 1 mai cu ea in grecia ... + multe drumuri prin frumoasa noastra tara. saptamana viitoare, vineri scap de examene ... hai sa ne vedem si noi la o bere / suc .... ce spune'ti? oricum, este un super motor pt incepator, m'a invatat multe intr-un timp f scurt. recomand tuturor incepatorilor!!! Ionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 7, 2008 Autor Share Postat Februarie 7, 2008 Un pic OffTopic: Azi, cu conserva. Mergeam pe o strada cu prioritate. De pe o straduta laterala in panta, iese un scuter cu botul cam in drum. Frana usor, evitare, claxon un pic piscat, trec. La urmatoare intersectie stateam. Vine scuterul la geam, claxon. Las geamul si ma gandesc ca incepem vreun scandal (??!!). Omul isi cerea scuze ca a iesit in drum. Apoi ne recunoastem reciproc era Adya_suzuki Asta e diferenta intre om motociclist/scuterist si un ciuli-buli (if you know what I mean ) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 adya adya adya... pericol public omul asta... intr o alta ordine : convoc o intalnire a gs-istilor,ce ziceti,cine se baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 intr o alta ordine : convoc o intalnire a gs-istilor,ce ziceti,cine se baga ? eu o convoc, eu am zis primul asadar. miercuri, 13 februarie pe la 7 la ursu. prezenta obligatorie --- Mesaj completat în 08 Feb 2008 12:33 -------------o intrebare .... ce baterie imi recomandati pt gs??? cu gel e buna? 12 A cu 9 V e buna? la 13 sute??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 http://www.yuasabatteries.com/vehicle_search.asp si vezi exact ce voltaj si amperaj iti trebuie. http://www.yuasabatteries.com/BatteryPrint.asp?id=39 - 12V - 11 Amperi trebuie De asemenea daca vrei sa adaptezi alta baterie trebuie sa fii atent si la pozitia bornelor + - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 De asemenea daca vrei sa adaptezi alta baterie trebuie sa fii atent si la pozitia bornelor + - .. si la pozitia "chestiei" la care se conecteaza furtunasul de prea-plin de la baterie. Cel original e la mine pe partea dreapta si am fost nevoit sa-mi pun altul, pe stanga pentru ca asa are bateria (Exide) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 De obicei bateriile vin cu un furtunel mai lung care il poate inlocui pe cel vechi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 http://www.yuasabatteries.com/vehicle_search.asp si vezi exact ce voltaj si amperaj iti trebuie. http://www.yuasabatteries.com/BatteryPrint.asp?id=39 - 12V - 11 Amperi trebuie De asemenea daca vrei sa adaptezi alta baterie trebuie sa fii atent si la pozitia bornelor + - multumesc mult pt informatii. acum, are cineva idee..... unde o gasesc si eu la un pret rezonabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 179 ron MyMotoTuning - Sos Cotroceni 19 Scorpio AZ KawaMotors MotoRacingZone Motorteam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) @adya tata daca tu dai motorul asta inseamna ca ramai pieton !?! @UgluK bineinteles ca nu raman pieton..ma voi orienta cel mai probabil spre un cruiser Editat Februarie 8, 2008 de adya suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r.i.p Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 @adya tata daca tu dai motorul asta inseamna ca ramai pieton !?! @UgluK bineinteles ca nu raman pieton..ma voi orienta cel mai probabil spre un cruiser am mai vorbit cate ceva pe mes de moto tau ... ii super dragut dar ...nu stiu ce sa zic o sa mai vorbim peste o luna cand o sa am banii si cine stie, daca o sa imi ajunga poate iti fac si o vizita. oricum o sa ne mai auzim si pe mess si mersi pentru sfaturi baieti ... SI inca ceva... are idee cineva, daca e sa merg dupa unul afara cam cat o sa ma ajnga, ce trebuie sa platesc pentru el... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r.i.p Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 @adya tata daca tu dai motorul asta inseamna ca ramai pieton !?! @UgluK bineinteles ca nu raman pieton..ma voi orienta cel mai probabil spre un cruiser am mai vorbit cate ceva pe mes de moto tau ... ii super dragut dar ...nu stiu ce sa zic o sa mai vorbim peste o luna cand o sa am banii si cine stie, daca o sa imi ajunga poate iti fac si o vizita. oricum o sa ne mai auzim si pe mess si mersi pentru sfaturi baieti ... SI inca ceva... are idee cineva, daca e sa merg dupa unul afara cam cat o sa ma ajnga, ce trebuie sa platesc pentru el... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 am mai vorbit cate ceva pe mes de moto tau ... ii super dragut dar ...nu stiu ce sa zic o sa mai vorbim peste o luna cand o sa am banii si cine stie, daca o sa imi ajunga poate iti fac si o vizita. oricum o sa ne mai auzim si pe mess si mersi pentru sfaturi baieti ... SI inca ceva... are idee cineva, daca e sa merg dupa unul afara cam cat o sa ma ajnga, ce trebuie sa platesc pentru el... asfalt uscat Eu l-am adus de afara, cu un prieten cui i-amplatit numai motorina, de dormit am dormit la alti prieteni prin austria si in germania, deci nu am dat pe hoteluri, dar am deviat mult de la traseu pt asta, deci ne-o costat poate mai mult Ideea este ca te costa drumul (sau adusul prin cineva care cu asta se ocupa ) cam 300 eur Majoritatea de acolo sunt radiate deja deci nu ai nici o taxa de platit la ele.. le pui pe trailer / duba / cu ce ai merge si o aduci aici mai platesti statului roman pe tot fel de prostii gen insctriere autentificare, talon , etc cam 3 mil Cam atat. daca te bate gandul sa vii pe motor acasa iti mai trebe un numar provizoriu de acolo ce se rezolva in 30 min si costa cam 20-30 euro. dar cred ca nimeni nu va sugera sa vii pe ea. Partea buna sa o iei de acolo e ca aproape toate is f bine intretinute. nu vezi elemente schimbate sau de tuning pe ele; is conduse de incepatori, de femei si de persoane mai invarsta si mai mult pentru ture si plimbari deci tind sa cred ca nu sunt forjate si tinute mult in zona rosie a turometrului. Sunt exemplare frumoase si pe la noi, si pretul.. aproape ca nu merita efortul sa te mai duci, insa modul de rulare si drumurile pe care s-a rulat cu ele cred ca pot face diferenta . eu cand am luat-o pe a mea eram pregati sa dau mai mult pe motor, si nu m-am documentat k lumea cat costa unul aici .. insa am gasit acolo una la pret super bun si in stare buna care m-o costat mult mai putin decat ce as fi dat aici.. insa si acolo daca nu il gaseam din greseala pe asta dadeam 1800 + 300 drumul.. deci mai mult decat pe una de aici.. Bine, mai conteaza putin si anul din care e 92-93 e una 98 e alta totusi. Nah creed ca am lungit-o destul , Bafta la cautat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Datorita Micisoarei, am pus iar mana pe manualul de GS (Heynes), pe care nu stiu cum de-l ratacisem (probabil il pierdusem la ultima "curatenie de iarna" prin comp). Promit ca maine il voi urca la o adresa de unde il veti putea descarca la viteza maricica si unde nu va trebui sa va faceti cont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate