phreak_or Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 (editat) Multumesc tuturor de urari Sper sa ne vedem pe strazi, si nu numai poate o sa propun o ieseala pe topicul destinat. numai sa vad cu banii cum fac Editat Iunie 13, 2010 de phreak_or Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 salutare baieti,am si eu nevoie de o informatie cunoaste cineva dintre voi motocicleta cu nr bh39 crs? as avea nevoie sa vorbesc ceva cu proprietarul multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
londonezul Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Salut, Sunt Gabriel,am avut un Aprilia rs 50 din 2002,si vreaus sa trec la 125cc,un Yamaha R125.vreau sa va salut pe toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Salut! Era un topic special pt asa ceva...dar nah. Mai citeste p-aci pan' iti dai seama cum merg treburile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 salutare!! bine ai venit! @aleck de cand nu mai poti tu de grija la "Ăśrdine si disciplina" din forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuz Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Baieti,desi n-as fi zis ca va mai fi o revenire curanda la 2 roti...,I`m back. Drog curat! Mandru posesor de kawa zx9r.Let the good times roll! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 23, 2010 Autor Share Postat Octombrie 23, 2010 bine ai venit... baga o poza cu noua ta jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuz Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Tu,ai vazut-o ...erai cu un amic la serbarile Oradiei,pe langa biserica din centru.(atunci o parcam langa show-room) Poze,curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Diversion88 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Salut baietii, ma bucur f mult sa vad cata importanta accordati motociclismului......sunt nou venit si mi-as dori tare mult sa ne cunoastem, lucru care o sa se intample abia la primavara sper k inca nu am reusit sa-mi imatriculez motoru. Cu tot respectu va doresc drum uscat si toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 Salut baietii, ma bucur f mult sa vad cata importanta accordati motociclismului......sunt nou venit si mi-as dori tare mult sa ne cunoastem, lucru care o sa se intample abia la primavara sper k inca nu am reusit sa-mi imatriculez motoru.Cu tot respectu va doresc drum uscat si toate cele bune! bine ai venit printre noi. esti la primul motor?pune o poza cu bijuteria asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Diversion88 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Am mai avut si alte motoare dar ii primu de care m-am atasat f mult dar cred k o sa renunt la el in primavara pt k vreau sa-mi implinesc un vis R 1, motor la care visez cam de mult timp........ Asfalt uscat! Editat Noiembrie 22, 2010 de Stefan_Diversion88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 Am mai avut si alte motoare dar ii primu de care m-am atasat f mult dar cred k o sa renunt la el in primavara pt k vreau sa-mi implinesc un vis R 1, motor la care visez cam de mult timp........ Asfalt uscat! deja incepi sa te incadrezi intr-o alta categorie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Diversion88 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 important e k sunt si imi place f mult pe 2 roti ..... planuri de viitor tot timpu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 iata motivul pentru care nu prea am iesit cu moto anu asta: the new generation: Eszter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 felicitari numai bucurii sa aveti impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 iata motivul pentru care nu prea am iesit cu moto anu asta: the new generation: Eszter Să creasca mare si sanatos , Bravoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 iata motivul pentru care nu prea am iesit cu moto anu asta: the new generation: Eszter Felicitari!Sanatate si La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 iata motivul pentru care nu prea am iesit cu moto anu asta: the new generation: Eszter Isten eltesse a picit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Multumim frumos si va dorim sarbatori fericite! Mesaj completat a sosit timpul sa ne urcam si pe motor deocamdata in garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Vand Yamaha YZF 600 R Thundercat din 2000 ,motor 599 cc.,72kw,consumabile noi,cauciucuri noi,fara accident,stare tehnica impecabila,km.reali,tinuta in garaj,vopsea originala,toba esapament de fabrica ,acte la zi,ITP.2012 .Pret.2700 euro usor neg.Tel.0748.89.34.53 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robi chaz Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 (editat) salut pe numesc robi....acuma in saptamana asta sau peste 2 saptamani imi iau moto...un kawasaki zzr de 400...carnetul acuma am inceput sa mil fac...si sper ca luna viitoare sa ajung sa va cunosc pe toti sau macar la o bere !!!va doresc asfalt uscat si multi kilometri buni!!!! Editat Mai 5, 2011 de robi chaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda Repsol Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 MAI ARE ROST SA MA PREZINT? ) THE MENTOR, THE ONE AND ONLY REPSOLICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 MAI ARE ROST SA MA PREZINT? ) THE MENTOR, THE ONE AND ONLY REPSOLICA RE- Welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 fiica lui mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 hello! nou venit pe doua roti in urbe, altfel cam de multisor in oradea. moto: suzuki gsf 1200 nr: bh.40.chv asfalt uscat si numai bine la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate