Raisa_c Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 A, si eu cam acolo ma aflu. Carburatie, farmec. Dupa ploaia torentiala de saptamana trecuta cred ca am (iar) apa in rezervor (desi am buson nou), si atunci cam asa face. Pana golesc paharele de la carburatoarele si curat rezervorul. inseamna ca esti mai fericit decat mine bobine de inductie, pompa de benzina, instalatie electrica...si e in ultima zi de rca... si nu am mai gasit cu asigurare pt o luna...i-a placut cu platforma afurisitei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 raisa iti imprumut asigurarea mea ca eu si asa stau pe bara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_and_trix Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Iese cineva la plimbare diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 in primul rand treb sa fac rost de roata spate ...nu te iarta la dimensiunile care sunt date in carte...am promisiune de la 1prieten de un silancer,iar cu parbrizul cred ca o sa cumpar 1 sh(al meu este putin crapat) Cu toba de esapament pot sa te ajut eu . multam mult....poate ne auzim.....locuiesti in militari???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZooM-ZooM Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Salutare tuturor ! recent am reusit sa inchiriez o locatie pentru garare/gazduire moto pe timp de iarna. daca are cineva nevoie de asa ceva nu ezitati sa ne contactati ! ps: locatia este in zona afi cotroceni ( in da hood, ca sa zic asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 scump,o bag in casa si nu platesc un leu chirie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Ce se mai aude p'acilea ? ceva pe seara ? Editat Septembrie 27, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 da poli diseara ......la coloana pe la 8:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Am trecut si eu pe acolo dar n-am gasit loc de parcare era plin de mobre, asa ca ..... Editat Septembrie 27, 2012 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 raisa iti imprumut asigurarea mea ca eu si asa stau pe bara saru'mana dar in ciuda vitregiilor sortii le-am rezolvat pe toate ca in reclama aia la nush ce produs de curatat parchetul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 saru'mana dar in ciuda vitregiilor sortii le-am rezolvat pe toate ca in reclama aia la nush ce produs de curatat parchetul )) sa fie intr-un ceas bun atunci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Am trecut si eu pe acolo dar n-am gasit loc de parcare era plin de mobre, asa ca ..... pai daca vii din an in pasti ....trebuia sa te uiti si dupa biciclete !! saru'mana dar in ciuda vitregiilor sortii le-am rezolvat pe toate ca in reclama aia la nush ce produs de curatat parchetul )) numele produsului !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 pai daca vii din an in pasti ....trebuia sa te uiti si dupa biciclete !! numele produsului !!!! eeee...tot singura, saraca mama... ) place racoarea la cbr apropo pt cine se mai plimba si are sange in instalatie, urcati la cetatea poienari and ride after Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) eeee...tot singura, saraca mama... ) place racoarea la cbr apropo pt cine se mai plimba si are sange in instalatie, urcati la cetatea poienari and ride after Mr.Proper zici !! imi bag si eu in rezervor Cetatea Poienari zici ? pff ,floare la ureche. Fumez trei tigari si beau si o cafea pe drum . Editat Octombrie 2, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Privet , Boris mi-am soptit cineva ca ai vrea sa pleci .... esti pus pe rupt inimi si te-ai gandit ca este bine sa incepi cu a mea ... lasa lasa ca nu scapi tu asa usor .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Privet , Boris mi-am soptit cineva ca ai vrea sa pleci .... esti pus pe rupt inimi si te-ai gandit ca este bine sa incepi cu a mea ... lasa lasa ca nu scapi tu asa usor .. Cred ca maine e ultima lui zi. Nu zice nimic de-o bere...merge pe burta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Privet , Boris mi-am soptit cineva ca ai vrea sa pleci .... esti pus pe rupt inimi si te-ai gandit ca este bine sa incepi cu a mea ... lasa lasa ca nu scapi tu asa usor .. Ai revenit si tu in peisaj ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 AJUTOR!!! AJUTOR!!! AJUTOR!!! Danut (varul meu) trebuie sa zambeasca din nou. Mi-a promis ca mergem la pescuit, ca se face motociclist, ca ma lasa sa-l bat la table dar pt ca sa-si tina promisiunile are nevoie de donatori de sange. Momentan are nevoie de donatori cu grupa doar cu grupa A2 pozitiv. Trebuiesc 2 persoane in fiecare zi. Donarea de sange se face pe strada DR FELIX (undeva pe lanaga Victoriei) dimineata intre 8 -11.Va rog sa ma contactacti (0723562645), inainte sa va dau mai multe detalii. Multumesc tuturor care mi-au fost deja alaturi. Va rog sa distribuiti toti mesajul meu. Merci BBL, ROXANA ANGELESCU,VIOLETA, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Cazare moto pentru iarna...Zona militari ( Cocosul Rosu) ....60 Ron/Luna. Sper sa fie iarna scurta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Sa inteleg ca toata lumea este la iernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 touche! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Mergem sambata in \bikers|? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Mai exista motociclisti in Militari sau au disparut toti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 s-au mutat pe feisbuc....da un search Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giany Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Mai exista motociclisti in Militari sau au disparut toti ? se mai gaseste cate un ratacit ca mine:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate