Petru Moldovan Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Domn'le da' ... bere la kil' au ??? Anul trecut aveau doar carnati, mici si bere la sticla. Poate anul asta o sa aduca si la PET de 1 kil, mai stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Daca sunt reduceri multe se duce vorba si vine lumea cacalau - aviz firmelor care vor expune acolo! Eu una tot sper sa avem mai multe asemenea saloane pt. ca s-a dovedit ca unele firme pot vinde in doua zile cat vand intr-un an. AMR va fi prezent, multumim mult organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Domn'le da' ... bere la kil' au ??? Zgircit mic ce esti,e vorba de reduceri la echipamente si alte alea.Vezi de ciuciuce pt x4.Io zic sa mergem impreuna sa vedem si de un GPS si de protectii de vara si de un costum de pele cu burta pt mine,unu fara pt .tanti si mai vedem noi.Ha???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beculetz16 Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 eu am vazut undeva pe forum ca SMAEB va fi in aprilie si se va tine la Rom Aero Baneasa ce sa mai intelegem acum ................. cind este .......... ca sa stim si noi domle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 si afisul ca sa numai existe nelamuriri ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 eu am vazut undeva pe forum ca SMAEB va fi in aprilie si se va tine la Rom Aero Baneasa ce sa mai intelegem acum ................. cind este .......... ca sa stim si noi domle Ala e alt salon . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ie 2 saloane moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 naspa ca e-n acelasi timp cu for tiuning deiz! naspa rau! toti cocalari care vine sa face poze la pizdilii da la tiuning da masini o sa se vine sa face poze si la pizdiliii da pa motoare si-o sa fie plin da gaozari, cocalari, labari etc... trebuia sa fie salon moto si atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 naspa ca e-n acelasi timp cu for tiuning deiz! naspa rau! toti cocalari care vine sa face poze la pizdilii da la tiuning da masini o sa se vine sa face poze si la pizdiliii da pa motoare si-o sa fie plin da gaozari, cocalari, labari etc... trebuia sa fie salon moto si atat! Unde-i pizdili e si cocalarii. Daca e si chestii cu motor pe acolo cu atat mai bine. S-ar putea ca faptul cu 4tunning sa fie un lucru pozitiv: sa ii distraga pe cei sus-mentionati de la motociclete, mai ales ca cocalarul de rand face infarct cand vede un chopper, dar ii tresalta inima cand vede un Mitsubishi Lancer Evo cu sistem 8.1 si spoilere pe toate partile. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dni Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 ie 2 saloane moto de ce nu se face un singur salon cat mai aproape cu putinta de nivelul din lumea civilizata, pe cat posibil, sa se vada de la an la an o evolutie. Numai asa o sa reusim in 20 de ani o sa avem la noi saloane cum sunt acum in tari civilizate. Daca facem in acelasi an mai multe evenimente de genul asta si nu se concentreaza totul asupra unuia singur, probail nici in 40 de ani nu sa ne putem compara cu ce exista acuma in lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Unde-i pizdili e si cocalarii. Daca e si chestii cu motor pe acolo cu atat mai bine. S-ar putea ca faptul cu 4tunning sa fie un lucru pozitiv: sa ii distraga pe cei sus-mentionati de la motociclete, mai ales ca cocalarul de rand face infarct cand vede un chopper, dar ii tresalta inima cand vede un Mitsubishi Lancer Evo cu sistem 8.1 si spoilere pe toate partile. Parerea mea. Si asa nu mai vede ceea ce este de fapt esential la acel EVO Ca sa nu mai spun ca de la atatea sisteme si parasisteme de sunet, SUNETUL motorului care este chiar demential nu se mai aude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) Carcotas mai sunteti! eu zic ca o sa fie misto nu mai creati divergente aiurea intre masini, motoare, scutere si atv-uri Si da, oricum mai avem mult sa ajungem la nivelul tarilor civilizate dar incet incet ajungem si noi acolo schimbarea trebuie sa vina si de la noi( clientii) Nu o luati in nume de rau pe bune Editat Februarie 11, 2008 de jimmy bones Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 o sa fiu prezent...numai ca anul trecut a fost mai nasol ca acum 2 ani...shi sper ca anu asta sa nu fie mai nasol ca anu trecut ca altfel la anu sigur o sa stau acasa...pacat ca au corcit motoarele cu mashinile...in loc de oameni imbracatzi in piele vor fi mai multzi cu tricouri mulate shi piulitze pe degete...da ata ete...ne comformam, pacat ca nu ne-a intrebat nimeni shi pe noi motociclishtii, daca suntem de acord...cu toate astea sper sa iasa bine...salutari shi vant in plete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 o sa fiu prezent...numai ca anul trecut a fost mai nasol ca acum 2 ani...shi sper ca anu asta sa nu fie mai nasol ca anu trecut ca altfel la anu sigur o sa stau acasa...pacat ca au corcit motoarele cu mashinile...in loc de oameni imbracatzi in piele vor fi mai multzi cu tricouri mulate shi piulitze pe degete...da ata ete...ne comformam, pacat ca nu ne-a intrebat nimeni shi pe noi motociclishtii, daca suntem de acord...cu toate astea sper sa iasa bine...salutari shi vant in plete De acord!Nu stiu de ce ne-au baga masinile pe gat?! oricum anu trecut cand am fost am fost per "general multumit" dar totusi se putea mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 acu cativa ani parca s-au intalnit si forumistii. cu ecusoane... etc etc.. daca nu ma insel eu.... facem si anu asta lafel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danieltase Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Noua mea Dragsterita de 1100 sigur ma asteapta pe-acolo, see you soon baby ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ce spuneti sa ne adum intr-un colt cei de pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ce spuneti sa ne adum intr-un colt cei de pe forum? Ar fii o idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 O idee foarte buna chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 sa ne facem fiecare ecusoane cu nick-namul fiecarui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 chiar e buna ideea cu ecusoanele...numai ca tre sa stabilim o ora shi in care din zile...shi un loc...oricum merita sa incercam;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 eu cel propabil o sa vin duminica la smaeb. cred ca duminica e mai lejer. multi lucreaza si sambata. nu stiu. dupa masa. io stiu ora 11.12. ceva de genu asta. veniti si voi cu idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 nu ar fi mai bine sa propuna cei care vin din afara bucurestiului? cei din bucuresti pot sa ajunga mult mai usor shi la orice ora(asta daca nu lucreaza in ziua respectiva) sunt multi care vin de la distantze destul de mari shi nu pot ashtepta pt ca trebuie sa se shi intoarca...eu vin oricand hotaratzi voi;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spednatz Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Pai nu propune nimeni nimic? As fi si eu curios sa cunosc cativa forumisti, mai ales ca nu am fost niciodata la Arc si nici la vreo alta intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 cine stie man... nu prea e lumea interesata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate