Sari la conținut

Cine A Trantit Cazanu Si Nu S-a "laudat" Pe Nici Un Forum, D


AK_Raptor
 Share

Postări Recomandate

Cam de 3 ori pana acum. Ultima data iarna asta. L-am descris parca prin "Motocicleta mea" section. Pe ultimul mi-l amintesc mai bine , pe celelalte mai putin.Fura oricum mai usoare (blocat roata fata in curba la viteza mica si alte chestii d-astea "marunte").

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 91
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

1.in 2002 cand am luat A-ul mergeam cu nipru la snagov la intalnire. in dreptul COR-ului ajung din urma un prieten care era cu atasul si il depasesc, ma pun in paralel cu el (pe contrasens) sa il salut. io vorbeam cu el si la un moment dat vad cum beleste ochii in cap, intorc privirea inainte si belesc si io ochii cat cepele, venea curba si o dacie din sensul opus. aveam vreo 50 la ora n-am mai apucat sa franez si doar am incercat sa trec printre ei. nu mi-a iesit si m-am busit cu dacia. m-am trezit la vreo 10-15 m de dacie pe asfalt (zburasem efectiv prin aer, peste motor), m-am ridicat am taiat contactul la fier si m-am apucat sa ma pipai foarte mirat ca nu am nici o urma de sange pe mine. noroc cu motorul boxer ca altfel piciorul stang cred ca era praf. nu am avut nimic grav (super noroc) decat ruptura de muschi la ambele picioare (am dat cu ele in ghidon) si c..iele umflate (cu astea am dat in rezervor). cam asta a fost, nipru a avut furca si jugul strambate iar dacia lu ala a ramas in drum cu radiator spart, fara bara, fara aripa, capota stramba.Fier rusesc tata!

2.anul trecut cu transalpu' ma duc la munte unde erau niste prieteni cu corturile. tot drumul super, mai putin ploaia. ajung in poiana si hai sa-mi fac intrarea triumfala si ghinion, un damb, iarba uda si eu cu cauciuc de strada.... urmare o cazatura peste cortul unui amic fara urmari grave (noroc ca nu era nimeni in cort).

3.cazatura in piata unirii. plec de la stop si imi taie unu fata ca sa gandit el sa faca dreapta fara sa puna macar semnal. aveam doar vreo 10 la ora asa ca motoreta nu a avut de suferit mare lucru, carena usor zgariata si schimabator strambat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am 3 la activ:

1) Primele dumuri cu ex-Hondita mea... iese o dubita de pe un drum lateral, sperietura, frana violenta fata, blocat roata, intrat in voblaj, lasat pe-o parte si... poc.

Urmari: eu (echipament dotare - casca si manusi) - sold polizat bine; mobra - din cauza impactului cu dubita: aproape tot carenajul spart si cadrul bord strambat.

2) La Bucov... m-am imbatat si m-am dat pe stradute p-acolo simtindu-ma zmeu; nici nu mai stiu cum am piedut controlul, mi-a fugit spatele si am facut o tumba in balarii.

Urmari: eu (echipament dotare - nici macar casca) - sold polizat, ambii genunchi polizati, plus alte sgarieturi minore pe spate; mobra - ghidon stanga rupt, maneta ambreaj indoita, carene stanga polizate si crapate.

3) La scurt timp dupa Bucov mi-a franat unul brusc in fata, am franat si am culcat-o tot pe stanga intrand in coliziune cu cel care a franat.

Urmari: eu (echipament complet, mai putin ghete) - nici o julitura; mobra - far spart, cadru bord indoit, carene fata sparte.

 

Ce pot recomanda celor ca mine, inainte de a porni la drum mergeti cu cineva mai experimentat si invatati sa franati pe motorul vostru, va poate scoate din multe intamplari neplacute.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

2) La Bucov... m-am imbatat si m-am dat pe stradute p-acolo simtindu-ma zmeu; nici nu mai stiu cum am piedut controlul, mi-a fugit spatele si am facut o tumba in balarii.

Urmari: eu (echipament dotare - nici macar casca) - sold polizat, ambii genunchi polizati, plus alte sgarieturi minore pe spate; mobra - ghidon stanga rupt, maneta ambreaj indoita, carene stanga polizate si crapate.

 

 

Rectificare domnule fly Bucov - beat mort - echipament lipsa - polizat bine echipamentul de piele de porc din dotare.

P.S noi team crezut mort la faza aia handicapatule ca te-a lovit si motoru peste capatana - noroc ca era goala si si a ricosat din motor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prima oara cum au mai spus si altii pe aici, frana brusca la conserva din fata mea, am incercat sa evit - cred ca aveam loc prinre el si conservele parcate pe margine - dar ma sperii si calc frana pana blochez roata. Umarul smuls, muschii spatelui blocati, salvare, targa, radiografii, coloana, genunchi... pana la urma am ramas numai umarul luxat si julituri la greu.

 

A doua oara, la fel ma bucur ca nu sunt singurul, o tai pe iarba ca sa fentez un semafor, urc bordura pe iarba si cand sa dau din iarba pe trotuar... unghiul prea ascutit... mi-am umpluta armura de iarba.

 

A treia oara un Nissan Primera mi-a intors in fata desi pot sa jur ca am avut contact ochi in ochi cu soferul, nu i-a pasat, drept urmare m-am suparat!! :what: si nici eu nu am mai franat. Serios, nu stiu ce-a fost in mintea mea. Am zburat si mi-am invinetit spatele. Dar am compensat celelate zgarieturi ale carenelor pe RCA-ul lui. Faza tare a fost ca incercam sa ma ridic si un moto-politist ma tinea deja de casca sa nu ma misc, iar altul oprea martori de zor :kiss: !!!

 

A patra oara, deja toamna tarzie, nu ma induram sa o las la iernat, nu apucasem nici sa schimb carenele. Un sant de vreo 10-15 cm pe Calea Florasca cam dupa Springtime spre Baneasa. Toate masinile mergeau aliniate cuminti prin partea stanga a santului. eu stiind treaba, ma bag prin dreapta si mergeam usor ca noroiul era de o palma, si proaspat ca un "ness" de bebelus. La un moment dat un conservar iese din rand, asa ca sunt nevoit sa "ciupesc" frana si ma transform intr-un om de... ceva maro. M-am spalat la serviciu doua ore.

 

Sa dea Dumnezeu sa putem sa radem dupa fiecare cazatura care o luam!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

zi Doamne Fereste ! :kiss:

 

yo am luat 3 trante...din care ultimele doua saptamana asta..

 

prima...pe la`nceputuri...cand am cam scapat ambreiaju...mi`a derapat spatele, mi`a fugit motocicleta de sub fund si in urmatoarele clipe priveam cerul taras pe spate

urmari : ghiozdan un pic rupt, casca ciupita, oglinda dreapta rupta , carene zgariate

 

 

si 2 in ultima saptamana...

 

veneam dinspre stadionu national pe Vatra Luminoasa cu vreo 70kmph, si vad o m*** cu un clio alba care vroia sa se bage din stanga...flashuri...claxoane.... reduc la 40kmph, m**** sta pe loc..

ok..accelerez p la 50...si atunci m**** se baga ! da nu tasneste....se baga incet da sigur.

am franat cu amandoua cat am putut, iar cand am ajuns la 1-2m de aripa ei...am blocat spatele si m`am inclinat pe dreapta.

astfel noi am scapat fara nici o zgarietura, iar motoru, cazut jos.

urmari: oglinda dreapta rupta

evident k m`am dus dupa m**** care a oprit peste vreo 20 m( :what: erau 2 proaste in masina) si culmea tupeului...m***** a fugit. n`am apucat decat sa`i f... vreo 2 picioare`n masina, si nici sa ma duc dupa ea n`am mai apucat... pt ca a trebuit sa`mi ridic roaba de jos, sa astept sa`si puna prietena casca`napoi...

 

 

 

iar azi,

circulam pe str. drumul sarii, dinspre calea 13 septembrie catre razoare...

cand imi franeaza brusc masina din fata (in fata ei a franat un :kiss: bou cu un logan-dric sau brake) pt a face stanga, si semnal a pus semnal dupa ce a oprit.

 

aveam intre 30-40kmph, da tot a fost multicel...era o mazga pe jos...sa`ti bagi p...`n ea.

am franat si cu fata...si cu spatele..si knd am vazut k degeaba...am culcat`o un pic pe dreapta... evitand sa intru in masina din fata.

urmari: pedala frana spate -rupta`n varf, oglinda dreapta rupta (si cand ma gandesc ca acum 3zile o lipisem iar cu poxipol :kiss: )

prietena mea si`a invinetit genunchiu drept... si`n rest n`am atins asfaltu.

 

in schimb, tipa din fata mea, care a franat brusc din cauza m**** cu loganu, a tras pe dreapta 20m mai incolo...ne`a intrebat daca sa ne duca la spital, daca avem nevoie de ceva... chiar daca nu era vina ei.

Frumos din partea ei

 

incep sa ma gandesc serios..daca sa`mi mai lipesc oglinda dreapta...sau s`o las asa :eek:

Editat de inimitabilu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am luat si eu o tranta, nu sunt sigur ca se pune. Eram pe loc, foarte aproape de o bordura destul de inalta (oricum mult mai inalta decat una normala) in Ploiesti. Mi-a alunecat piciorul, m-am dezechilibrat si a inceput motorul s-o ia la vale spre partea cu bordura. Cum nu aveam loc (din cauza........ bordurii) sa pun piciorul mai teapan sa o opresc (unghi mic, putere mica) a tot luat-o in jos pana cand m-am prins ca nu mai am ce s-o tin asa ca am lasat-o usor. E zgariata foarte foarte putin langa semnalizator, casca s-a zgariat in 3 locuri pentru ca a picat de pe motor in timpul procesului si eu speriat nevoie mare pentru ca era printre primele drumuri mai serioase. M-a ajutat un domn s-o ridic si a vazut ca picurase ceva din ea. Am mai stat juma' de ora sa vad si ce naiba e cu picuratul. Mda, era "prea plin"-ul dar pe atunci nu stiam, deja ma gandeam ca am facut-o praf (ce gandire :what: ). Bineinteles ca pana acasa mi se parea ca scoate tot felul de zgomote (se numeste "paranoia").

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acu doi ani ,am evitat o proasta care a iesit in DN1 cu o decapotabila ,parca ii vad si acu privirea,parca asteptand sa urc si eu in masina cu tot cu motocicleta,am evitat cu derapaj spate incercand sa ma lipesc de ea,am trecut la 2 cm cu genunchiul de bara fata a masinii ,am oprit ,dar nu-mi mai simteam picioarele asa ca m-am latit si eu si motorul pe mijlocul drumului.fara pagube.

 

--- Mesaj completat în 09 Feb 2008 20:56 -------------
Cred ca in timpul unui accident ,in timpul desfasurarii nu ai timp sa mai simti durere,parca s-ar autoanestezia organismul.senzatia asta am avut-o atunci si inca o data cand m-a luat unul pe sus din spate,scapand ieftin si atunci.(fara oase rupte)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. prima oara am cazut la inceputul "carierei :D " de "motociclist"... aveam aprox 10km experienta si am vrut sa intorc pe nisip (normal nu in burnout) si s-a blocat roata in nisip si am cazut...va dati seama ca nu am patit nimic, doar era nisip

2. am cazut azi o data cand l-am scos din garaj, vroiam sa tin poarta si din neatentie nu am mai dat drumul la accereratie :rock:

 

aman2 sunt putin spus minore... deci aproape nimic :moto::D:D

 

salut cu faru ;)

 

cam atat :what:

 

 

 

:kiss: :kiss: :kiss: :eek: :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

zi Doamne Fereste ! :eek:

 

yo am luat 3 trante...din care ultimele doua saptamana asta..

 

prima...pe la`nceputuri...cand am cam scapat ambreiaju...mi`a derapat spatele, mi`a fugit motocicleta de sub fund si in urmatoarele clipe priveam cerul taras pe spate

urmari : ghiozdan un pic rupt, casca ciupita, oglinda dreapta rupta , carene zgariate

si 2 in ultima saptamana...

 

veneam dinspre stadionu national pe Vatra Luminoasa cu vreo 70kmph, si vad o m*** cu un clio alba care vroia sa se bage din stanga...flashuri...claxoane.... reduc la 40kmph, m**** sta pe loc..

ok..accelerez p la 50...si atunci m**** se baga ! da nu tasneste....se baga incet da sigur.

am franat cu amandoua cat am putut, iar cand am ajuns la 1-2m de aripa ei...am blocat spatele si m`am inclinat pe dreapta.

astfel noi am scapat fara nici o zgarietura, iar motoru, cazut jos.

urmari: oglinda dreapta rupta

evident k m`am dus dupa m**** care a oprit peste vreo 20 m( :what: erau 2 proaste in masina) si culmea tupeului...m***** a fugit. n`am apucat decat sa`i f... vreo 2 picioare`n masina, si nici sa ma duc dupa ea n`am mai apucat... pt ca a trebuit sa`mi ridic roaba de jos, sa astept sa`si puna prietena casca`napoi...

iar azi,

circulam pe str. drumul sarii, dinspre calea 13 septembrie catre razoare...

cand imi franeaza brusc masina din fata (in fata ei a franat un :kiss: bou cu un logan-dric sau brake) pt a face stanga, si semnal a pus semnal dupa ce a oprit.

 

aveam intre 30-40kmph, da tot a fost multicel...era o mazga pe jos...sa`ti bagi p...`n ea.

am franat si cu fata...si cu spatele..si knd am vazut k degeaba...am culcat`o un pic pe dreapta... evitand sa intru in masina din fata.

urmari: pedala frana spate -rupta`n varf, oglinda dreapta rupta (si cand ma gandesc ca acum 3zile o lipisem iar cu poxipol :kiss: )

prietena mea si`a invinetit genunchiu drept... si`n rest n`am atins asfaltu.

 

in schimb, tipa din fata mea, care a franat brusc din cauza m**** cu loganu, a tras pe dreapta 20m mai incolo...ne`a intrebat daca sa ne duca la spital, daca avem nevoie de ceva... chiar daca nu era vina ei.

Frumos din partea ei

 

incep sa ma gandesc serios..daca sa`mi mai lipesc oglinda dreapta...sau s`o las asa :ok:

 

 

e ceva in neregula cu prietena ta, nu o mai lua pe mobra ca ai ghinion..... :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e ceva in neregula cu prietena ta, nu o mai lua pe mobra ca ai ghinion..... :what:

 

:kiss: am vreo 1000km si cu ea pe motor...da oricum cu ea sansele de`a ramane in viata`s mai mari... k are si rol de limitator d multe ori :kiss:

 

p.s. de cate ori mi`a luat permisu am fost singur...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:kiss: am vreo 1000km si cu ea pe motor...da oricum cu ea sansele de`a ramane in viata`s mai mari... k are si rol de limitator d multe ori :kiss:

 

p.s. de cate ori mi`a luat permisu am fost singur...

 

atunci nu te mai lua pe tine.... :what: :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A,si am uitat una tare.Nu neaparat tranta dar s-a soldat cu daramarea unui chibitz. Aveam mobra pe paddock stand spate care va sa zica. Curatam lantul,sau mai bine zis vroiam sa-l curat. Dau drumul la motor, ambreiaj apoi bag in viteza si dau drumul la asa zisul maner. Ma si unde nu incepe s-o ia la trap capra spre drum daramand pe vecinu' si provocandu-i un start de infarct. Super comica treaba , eu tinand de ghidon si cautand cu disperare dead's man knob sau ambreiajul,orice acolo si fiind tarat de mobra. Incredibil dar nu s-a rasturnat , paddock standul o tinea dreapta ca bradul :what: . Ce se intamplase de de fapt? Pusesem mobra in vale cumva iar pozitia standului era foarte in fata pe bascula deci roata atingea putin Terra iar cand m-am repezit spre ea situatia se inrautati (eu presand coarnele). Noroc ca nimeni nu a fost ranit si ca nu a ajuns capra in drum. Nu de alta dar bateau mingea niste copii chiar atunci. Ma rupeau ai lor parinti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prima tranta am luat-o in primii 2 m dupa ce am cumparat-o.Am platit-o si ca nou detinator de Suzuki DR big 800 am incalecat-o ca sa ies din garajul vanzatorului.am iesit cu jumatate din motor ,am coborat cu roata fata de pe bordura inalta si a trebuit sa franez pt a acorda prioritate unui turism care trecea pe strada.problema a fost ca imi mai trebuiau vre-o 30 de cm la lungimea piciorului pt a putea atinge pamantul.asa ca nu mi-a mai ramas decat sa ne lungim si sa-l intreb pe vanzator daca nu cumva mai are o oglinda de vanzare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prima tranta am luat-o in primii 2 m dupa ce am cumparat-o.Am platit-o si ca nou detinator de Suzuki DR big 800 am incalecat-o ca sa ies din garajul vanzatorului.am iesit cu jumatate din motor ,am coborat cu roata fata de pe bordura inalta si a trebuit sa franez pt a acorda prioritate unui turism care trecea pe strada.problema a fost ca imi mai trebuiau vre-o 30 de cm la lungimea piciorului pt a putea atinge pamantul.asa ca nu mi-a mai ramas decat sa ne lungim si sa-l intreb pe vanzator daca nu cumva mai are o oglinda de vanzare.

:what: tare rau faza ...

Eu am 3000 km cu scuteru dar nu am cazut pana acu... decat o singura data la vro 10/h cand incercam sa intorc la 180 grade cu frana spate. Imi ieseau doar 100 grade si ma ofticam ... deci am gasit o palma de praf si am bagat viteza mai mare :kiss: . Rezultatul este o cazatura prietenoasa fara julituri sau ceva de genu. M-am scuturat de praf, am incalecat si am plecat mai departe :kiss: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. prima motocicleta yamaha xj diversion 600: la intersectia de la obor, prin toamna 2006, un tigan traverseaza de intersectia de langa bordura pe banda a 3-a pentru a face stanga, eu pe banda a 3-a proaspat spalata pun frana , se blocheaza fata si cade motorul sub picioarele mele, scandal cu tiganul si o telespetatoare de aceasi nationalitate care sustineau ca eu eram pe sina de tramvai tinand cont de faptul ca motorul a cazut in partea dreapta a sinei de tramvai pe partea dreapta :wink: . Pagube: semnal indoit si carena putin julita.

2. tot cu xj-ul ies din spalatorie cu mobra curata, dau sa ies in strada, observ o masina care trecea prin fata mea, pun frana, discurile inca ude si beton + pietris pe jos, fac cunostinta cu asfaltul. Pagube: semnal dreapta strab + carena julita iar eu m-am ales cu o entorsa :kiss:

3. tot cu xj-ul accident la iesirea din pasajul muncii, un domn facea stanga iar la 10 m in fata mea a scapat picorul de pe frana, am franat si m-am inclinat pe partea dreapta facand cunostinta cu sinta de tramvai. Pagube: roata fata, far, carene fata, suport bord, furca + multe alte maruntisuri si o fractura de rotula.

4. Proaspatul bandit 600s. pe la piata obor ieseam de pe o straduta in colentina dupa ce am stat la semafor, un sofer a trecut pe galben si a trebuit sa franez pe nisip, motorul a cazut sub picioarele mele :). Pagube: Capacul de la motor spart + scurs tot uleiul insirat pe asfalt.

5. Tot cu banditul. Inainte de intrarea in pasajul de la victoria la 20 m de trecerea de pietoni, o doamna alerga sa prinda tramvaiul, era ud pe jos (ploua) pus frana si blocat roata, imprastiat pe jos uitandu-ma dupa femeie cum se urca in tramvai. Pagube: mici zgarieturi la carena si semnalul stanga spart.

6.Proaspata cbr-ica. Plecat pe verde de la semaforul din intersectia doamna ghica, trecut de ultima trecere de pietoni, observat o doamna care alerga sa traverseze cu capul in jos, pus frana, lovit femeia care tot alerga sa traverseze...

sper sa fie ultima dupa aceasta nefericita intamplare care si acum o am in minte si nu pot sa imi scot din cap secventa cu femeia care alerga sa traverseze si momentul in care am lovit-o.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu nu am trantit niciodata cazanu, merg impecabil sunt super tare sunt un adevarat meserias, de ex o data eram pe magheru si mergeam cu 200 pe o roata, cand, pac, rosu, o pun cu roatele pe asfalt, bag frana fata, frana spate, trag si frana de mana, nimic frate se ducea glont, imi scot casca de pe cap si incerc sa fac o frana aerodinamica, degeaba, in ultimul moment ma hotatarasc, pac, sar de pe ea, pun calcaiele in asfalt, iau motoru in carca, ajut 2 babe sa traverseze ca deh aveau verde, zbang, motoru greu, ma da jos, eu ma las pe boashe, il ridic deasupra capului si... vrummm trec in shpagat prin romana, prin victoriei si ma opresc la aviatorilor cu motoru intr-o mana si cu un mop pe care invarteam o farfurie in cealalta... plm, am luat amenda de la un gabor ca nu am acordat prioritate la pietoni la guvern... cine nu ma crede, treaba lui.. :wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...