BiG Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 vezi... unii munceste si altzii sta! hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 astept poza de la VX (ivandnepr) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 vizitatori... ce zimbeste AXA cu scame....scamosu:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 astept poza de la VX (ivandnepr) haha pai ivandneper are o poza in avatar pe forum destul de grasut, in poza aia nu se pare a fii prea umflat :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian... Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Multumesc pentru legitimatie! Ati fost super! L-am intalnit pe motorbrand. Era sa o incurc, pentru ca il facusem "incepator" cand am auzit ca a "patit-o". Omul chiar are brand. Am avut onoarea sa intalnesc si Axa cu scame. Ce sa mai, a fost frumos. Buna si ideea cu biletelele pe harta. Sa se vada ca am ajuns si noi, craiovenii pe acolo. Lao, salutare! Ai fost cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Damn!!! Am uitat sa ma lipesc si pe Bucuresti am crezut ca stau intr-un oras mai mare Romania. Ma rog, sper ca pe ala am nimerit comuna Bucuresti. Se mai intampla, asta e, dar nu e asa important. Kile de asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Buna ideea cu legitimatiile!Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 FELICITARI !!!!! sunt din constanta si sper sa va fiu de folos cind mai aveti cite o intiativa .astept propunerile voastre cu interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 superb!!!felicitari! jos palaria in fata celor care au stat la stand, ca sa ne ajute pe noi sa ne cunoastem... @motobrand: scuze ca te-am abandonat pe acolo, dar au vrut astia s-o ia din loc si nu te-am mai gasit... Las' ca ne mai gasim noi!!! Sanatoshi sa fim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 L-am intalnit pe motorbrand. Era sa o incurc, pentru ca il facusem "incepator" cand am auzit ca a "patit-o". Omul chiar are brand. Ce ai vazut tu, era geaca de piele, nu BRANDUL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 (editat) @motobrand: 'metre trebuia sa il iei si pe fratemiu de urechi si sa il aduci si pe el ca de sunteti la o aruncatura de bat (eu sunt frasu' lu binox, si l-am si reprezentat la stand ) P.S. Felicitari pt organizare si sunt tare mandru de legitimatia mea o tin cu respect agatata in vitrina la mine in camera Editat Aprilie 12, 2005 de misha' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 @motobrand: 'metre trebuia sa il iei si pe fratemiu de urechi si sa il aduci si pe el ca de sunteti la o aruncatura de bat (eu sunt frasu' lu binox, si l-am si reprezentat la stand ) P.S. Felicitari pt organizare si sunt tare mandru de legitimatia mea o tin cu respect agatata in vitrina la mine in camera Am sa-l iau acuma, dupa.... Promit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 haha pai ivandneper are o poza in avatar pe forum destul de grasut, in poza aia nu se pare a fii prea umflat :D e de la aparat... stii tu .. ca in reclama cu 7Up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Ca sa nu o mai lungesc....a fost super! M-am cam grabit (pleca masina )si nu am mai putut sta sa fak cunostinta cu lumea d acolo :iamstupid: Multumiri pt legitimatie (tot Aradu se intreba ce am facut oare ca s-o primesc P.S.: 1. ma ofer voluntar dak avem stand la Salonul de la CLUJ (ced ca 22 mai,nu?) 2. in poza cu harta Romaniei la stand, eu nu ma vad (ARAD) (s-a mai dezlipit de sambata post-it-ul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Am apucat sa ajung si eu, din pacate sambata cand a fost inghesuiala cea mai mare asa ca am dat o fuga si pe la standul motociclism.ro unde atmosfera era mai linistita. I-am facut vreo 2-3 filmulete lui Motorbrand pana ne-am prins cum sa facem poze Am capatat si legitimatia, am pus belet pe TM, si dus am fost, nu inainte sa il imortalizez pe Smokie intr-un moment de relaxare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Ideea cu standul,cu harta si mai ales cu legitimatiile a fost super dupa parerea mea pentru ca astfel am putut sa mai cunosc ceva lume de pe forum cu care nu am vb decat pe net si astfel am putut sa ma cunosc si personal si asta a fost super.A fost o chestie foarte misto ce sa mai. SI ACUM CATEVA POZE DE LA STAND. Incepand cu mine in momentul primirii legitimatiei.(Puteti observa ce fericit am fost... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Harta Romaniei sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Slaba reprezentare din partea de WEST a Romaniei Timisoara, ca de obicei, a salvat onoarea (bina ca fui si eu din ARAD ) A fost frumos...NUMA BINE si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 14, 2005 Admin Share Postat Aprilie 14, 2005 bina ca fui si eu daca esti din arad, de ce incerci sa vorbesti ca oltenii esti de'a lu' marean? eu fusei tu fuseşi el/ea fuse noi fuserăm voi fuserăţi ei/ele fuseră dar avand in vedere ca actiunea nu se petrece aproape de momentul vorbirii ... "am fost" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 OFF TOPIC @ Smokey Tocmai de aceea e pus acolo LOL ... Nu conteaza...tin cu liberalii (Videanu), deci cu Marean Pacat de Bihor...si de CITY-ul meu ca sunt destui "biciclisti" dar se pare ca degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 ivan dnepr ar trebui sa mai slabeasca muuuuuuuuuuuult ca sa arate a om si nu a urs... asa poate i s-ar spune cine e Gabi, cel cu care a avut Roger accidentul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Misto standul MOTOCICLISM.RO Si k sa va arat k am fost si eu sambata am si eu legitimatie si va dau o poza .N-am iesit prea bine in poza dar nu asta conteaza.Important e k AM LEGITIMATZIE Hai noroc si sa ne vedem la intalniri cu legitimatziile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 draq, am trecut fara sa vreau pe langa standul motociclism... si deci, n-am legitimatie.... cum ma invart shi yo de 1? Tre' sa trec pe la preakuviosul Smokey sa ma pozeze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 draq, am trecut fara sa vreau pe langa standul motociclism... si deci, n-am legitimatie.... cum ma invart shi yo de 1? Tre' sa trec pe la preakuviosul Smokey sa ma pozeze? /ecuson.php...=andreicristian uite-o aici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Super iddea cu legitimatiile, felicitari organizatorilor si bafta in continoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate