teddy Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Un CBR argintiu trantit la pamant, salvare, motociclisti, mai toti pe vitezane, din masina l-am vazut pe baiat cand am trecut la 2m de el, era pe targa, fara casca si vorbea cu cei de la salvare, sper ca-i bine! N-am mai oprit ca era deja multa lumea acolo inclusiv salvarea. Stie cineva ce s-a intamplat? Oricum sanatate multa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Multa sanatate motociclistului! Din ce ai descris tu pare sa nu fie nimic grav. Aveti mare grija in noul sezon! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 sa speram ca nu e nimic grav, insanatosire grabnica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 are mana rupta si cam atat ...poate si ceva vanatai/contuzii . e la urgenta , va mai zic cand apar noutati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Un CBR argintiu trantit la pamant, salvare, motociclisti, mai toti pe vitezane, din masina l-am vazut pe baiat cand am trecut la 2m de el, era pe targa, fara casca si vorbea cu cei de la salvare, sper ca-i bine! N-am mai oprit ca era deja multa lumea acolo inclusiv salvarea. Stie cineva ce s-a intamplat? Oricum sanatate multa! Pai cat era sa intrebi tu acolo la fata locului ce s-a intamplat. Nu inteleg chestia asta. Vezi accident moto si vii si intrebi pe forum ce s-a intamplat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Mana dreapta rupta, el speriat ca oricine dupa un accident, sper ca in rest nu au mai existat alte complicatii, Paul.. preia legatura si da-ne detalii, a mai vb cineva cu el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 Pai cat era sa intrebi tu acolo la fata locului ce s-a intamplat. Nu inteleg chestia asta. Vezi accident moto si vii si intrebi pe forum ce s-a intamplat. Omul ala era intins pe targa cu salvarea, cu medici langa el, erau alte cel putin 10 motoare oprite, vroiai eventual sa me duc la el sa-l intreb personal ce s-a intamplat, nu? Daca se intampla in fata mea sigur opream si sunam la 112, stai fara grija, dar asa... care era rostul? Decat acolo, ca o baba, am preferat sa intreb aici ce s-a intamplat, pentru luare aminte, ca sa afle toata lumea ci nu numai eu, ca asta scopul sectiunii de accidente, sa invatam din greseli. Sunt sigur ca unul dintre prieteni sau chiar el ne va spune ce s-a intamplat, pana una alta, ma bucur ca nu-i ceva grav. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Mana dreapta rupta, el speriat ca oricine dupa un accident, sper ca in rest nu au mai existat alte complicatii, Paul.. preia legatura si da-ne detalii, a mai vb cineva cu el? 3 fracturi la mana dreapta,placute puse ...un an nu mai are voie pe moto cica si nu-si aminteste exact ce s-a intamplat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adena Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Din ce au spus martorii si soferul, baiatu s-a dezechilibrat din cauza unei denivelari...motorul s-a dus taras iar el s-a oprit sub o masina de pe contrasens care statea pe loc, din fericire, pt ca astepta sa se elibereze din fata pentru a executa virajul la stanga.Soferul era foarte speriat dar nu avea nicio vina...motociclistu a fost foarte norocos ca nu a nimerit sub rotile unei masini pusa in miscare...sanatate multa motociclistului. PS: chiar nu-si mai aducea aminte cum a cazut,era in stare de soc si intreba intr-una daca are mana rupta si daca motocicleta are ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 noroc ca a scapat, ce inceput de sezon, sa fi anuntat ca nu ai voie pe motor un an. personal nu cred ca se v-a putea abtine. multa sanatate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 doamne doamne inca nu am patiti nimic da mi-e frica de ziua botezului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 multa sanatate bikerului! eu am intzeles k la AZUGA ar fi cel mai bun spital de oase rupte! la urgenta..numai surubaraie si placute!...am prieten care a avut accident si l au dusla Azuga! dak ramanea in orashul respectiv..ramanea fara picior! nu sunt medic, spun si eu ce am auzit! aveti grija..acum e cel mai periculos! e alunecos pe jos! bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 mana era facuta PRAF...ziceai ca-i din guma....in rest...si-a pierdut memoria...adik atunci nu stia nimic...nu stia ce face acolo pe jos si in nici un caz cum a ajuns acolo...nu stia ce are...de ce e ud (i-a spar radiatoru lu ala cu masina...el...ca moto nu s-a atins de nimic)...tot intreba dak e rupta mana...dak e praf...dak e motoru praf si cam atat...asta intreba intruna...ii raspudneam si ma intreba iar si iar si iar si motoru...e ok...un semnal...un pic zgariate carenele...bulonu ras la jumate...ca doar s-a tarat 100 de m....si skimbatorul rupt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu nx Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 (editat) Avea protectii la maini ? Ma refer daca avea cotiere. Editat Februarie 3, 2008 de claudiu nx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 nu doar geaca (textil) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 avea geaca textil intradevar CU protectii...dar se pare ca la mana dreapta cel putin...nu l-au ajutat la nimic...s-a sfasiat geaca...cineva a zis ca avea pantaloni cu protectii pe sub cei care-i avea...nush...n-am vazut/simtit :-?? il dureau putin si genunkii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu nx Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Pacat !! Speram ca cel putin in weekend-ul asta sa nu mai aud de nici un accident. Insanatosire grabnica baiatului si sa auzim de bine !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 recuperare usoara baiatului, si mare grija pe viitor ! Ps: purtati echipament ca e de rau, am genunchiul vanat de 5-6 luni si din culoarea neagra acum e un mov-violet cred ca mai trece o juma de an pana se duce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Naspa, insanatosire grabnica! Uite d-asta nu ma dau acum cu motoru ( chiar daca ar fi 100% ok - mai am de facut o gramada la el ). "Amorteala de iarna" cu soferii care inca nu s-au trezit ca mai sunt si motociclete care incep sezonul e numai bun pentru un accident ceva. Pentru o luna si un pic nu mor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 mana era facuta PRAF...ziceai ca-i din guma....in rest...si-a pierdut memoria...adik atunci nu stia nimic...nu stia ce face acolo pe jos si in nici un caz cum a ajuns acolo...nu stia ce are...de ce e ud (i-a spar radiatoru lu ala cu masina...el...ca moto nu s-a atins de nimic)...tot intreba dak e rupta mana...dak e praf...dak e motoru praf si cam atat...asta intreba intruna...ii raspudneam si ma intreba iar si iar si iar si motoru...e ok...un semnal...un pic zgariate carenele...bulonu ras la jumate...ca doar s-a tarat 100 de m....si skimbatorul rupt Bine k nu s-a intamplat in afara bucurestiului... avea pasager? tu esti ok?(banuiesc ca erati in grup). Insanatosire grabnica, sper sa isi revina repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 oo , ba da, eram la vreo 300 m de bucuresti, eram deja in Ilfov.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 am vb acum cu el la telefon si este bine.operatia a decurs foarte bine necesitand punerea de placute pt ai prinde osul rupt in doua locuri.in momentul de fata isi misca degetele fara probleme si maine va fi externat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Bine k nu s-a intamplat in afara bucurestiului... avea pasager? tu esti ok?(banuiesc ca erati in grup). Insanatosire grabnica, sper sa isi revina repede. ce remarca deplasata bine ca nu avea ducati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 pai isi misca degetele de la inceput...ma intreba...e praf mana mea? si i-am zis...e rupta...da cum ca yo pot sa-mi misc degetele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 apropo vrea sa stie pe unde este casca lui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate