ovibikerboy Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Ghinion mane,dar las' ca o rezolvi tu rapid doar nu se poate altfel. exact asa cum zici e de musai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 exact asa cum zici e de musai pai de musai ca de voie buna .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 salutare... doresc sa stiu daca vine cineva din CJ la motogp in brno?Ar fi misto sa fim mai multi. noi suntem 3 bikeri si plecam vineri 15 august la ora 6 am din oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 vine careva la o plimbare + baie in tarnitza scurtuc ? cine vrea sa-mi dea un buzz pe mess maricalucian pana la 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 maine 14.08.2008. o tura de meses. intalnirea este in petrom baciu la ora 18.00 pana acum suntem bogdan si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 distractie faina sa aveti....eu vin pe duminica din concediu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 da sigur....ca tu ai 3 perechi.....lasa ca saptamana viitoare sunt eu in concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 maine 14.08.2008. o tura de meses. intalnirea este in petrom baciu la ora 18.00 pana acum suntem bogdan si eu. s-ar putea sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 da sigur....ca tu ai 3 perechi.....lasa ca saptamana viitoare sunt eu in concediu no lasa ca tot ne vedem macar la o bere dau eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanbu one Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Salutare Este careva doritor de un meses maine .....ori dimineata ori dupamasa...sa nu ne bata soarele prea tare in casti!? Eu ma duc sigur, ca mi-e dor dupa 3 sapt. lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vip86 Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 este cineva doritor sa vina azi pe autostrada? stim un loc unde ii gata deja autobanda.....dupa ciurila este intrarea...cine se risca un pic? cine vrea sa vina la ora 17:00 la omw de pe calea turzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazydotme Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 este cineva doritor sa vina azi pe autostrada? stim un loc unde ii gata deja autobanda.....dupa ciurila este intrarea...cine se risca un pic? cine vrea sa vina la ora 17:00 la omw de pe calea turzii cat din drum e gata ? 1 2 3 km ? m-ash duce si io la o tura .... am fost pe langa ciurila si v-am auzit ... numa nu stiam pe une va dati .... VREAU SI IOOOOOOOOOO ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 baieti, bine v-am regasit, acuma am ajuns si eu din concediu, si abia astept sa mai facem una mica. tare ma tenteaza si pe mine propunerea cu autostrada....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vedeti despre ce e vorba, ca tot de o intrunire se pune la inceputul lui septembrie : /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 este cineva doritor sa vina azi pe autostrada? stim un loc unde ii gata deja autobanda.....dupa ciurila este intrarea...cine se risca un pic? cine vrea sa vina la ora 17:00 la omw de pe calea turzii Am fost eu si am vazut cum e autostrada, nu va faceti iluzii nu e circulabila e doar un strat de zgura inca nu e pus stratu de uzura probabil e urmatoru, merita plimbarica pentru zona Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ........sau ceva plimbarica scurta maine dupa-masa....topa..... deci......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacia-wrc Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 daca in prezent detin masina, va pot insotii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) daca in prezent detin masina, va pot insotii? poti da tre sa dai 2 roti jos ... cuki te-ai gandit pe la ce ora ? Editat August 24, 2008 de mr.magic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanbu one Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Propun ora 1530 la Petrom in Baci. Ziua devine mai scurta, si sa ne intoarcem pe lumina totusi farul meu e cam chior... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitalunca Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Propun ora 1530 la Petrom in Baci. Ziua devine mai scurta, si sa ne intoarcem pe lumina totusi farul meu e cam chior... deci pana la urma se merge la topa?? si ramane asa 15:30 petromu din baci?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanbu one Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Da, mare ghinion....Vremea asta nu ne ajuta nicicum Bine ca-i senin spre Apahida si incolo spre est !!! stam azi in casa si urmarim Premier League Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 sau formula 1 go massa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 maine o plimbare pe meses????ca dupa o saptamana de concediu deja balesc.... la orice ora........ apoi stitzi ce? facetzi figuri.....ma duc singur,ora plecarii o enigma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 ziceti mai la ce ora, sa vad daca apuc. as baga o tura dar ma tem ca numa pe la 6 pot pleca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 ziceti mai la ce ora, sa vad daca apuc. as baga o tura dar ma tem ca numa pe la 6 pot pleca... maine poate ma bag si eu de la 6 daca e vremea k si azi numa mi s-o terminat spray-ul de lant si nu vine de la louis decat peste o sapt.. deci tre sa ma rog de vreun prieten sa imi dea un jet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate