bucurmarius Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 pana la urma??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Eu am fost o tura scurta pe off pentru dezmortire ca daca stateam dupa forum,nu mai iesam azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Eu am fost o tura scurta pe off pentru dezmortire ca daca stateam dupa forum,nu mai iesam azi. :crack: eu abia acuma ma imbrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Da' ce,ai stat in curu' gol pana amu'? nu in pijama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Azi pe la 14.oo 14,3o ora noua, o plimbare scurta ceva ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_eyes_6025 Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Care ar fi traseul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Care ar fi traseul?? asta http://goo.gl/maps/BqUjm la 14,15 vom trece pe sub podul Trefla Manastur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 asta http://goo.gl/maps/BqUjm la 14,15 vom trece pe sub podul Trefla Manastur buun vii cu honda sau cu bmw?? sa stiu de care benzina sa bag....de 95 sau de 100 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 buun vii cu honda sau cu bmw?? sa stiu de care benzina sa bag....de 95 sau de 100 :crack: honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) faina plimbarea....mai ales drumul la cascada o minunatie Editat Octombrie 28, 2013 de bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Urmatoarea plimbare ar putea fi ? : http://goo.gl/maps/4GmY2 Daca mai tine vremea cu noi Editat Octombrie 28, 2013 de BikeRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Felicitari celor doi deplasaţi care o ard cu tobele sparte pe Observatorului dus-intors de o gramda de ori. Cred ca testul psihologic la obtinerea permisului ar trebui sa contina alte intrebari si sa fie pe bune. Si la cum ii vad pe astia doi ca merg, nu ma mai mir ca sunt accidente, oricat de atent af fi cel din masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Daca o fac regulat,de ce nu cobori jos la ei? sa ce?? sa ii filmeze mai de aproape....poate :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 se pare ca tot mai multi tineri defecti la cap sunt in cj si se dau cu motoru doar sa faca galagie pe strada, ........luati/va teava de esapament dupa ce ati dat tura si tineti-o intre dinti pina se raceste....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Daca o fac regulat,de ce nu cobori jos la ei? eu ii privesc de sus si am emotii cand ii vad cum sfideaza legile fizice prin depasiri. Nasol e ca Observatorului cum e toata dreapta iti permite sa-i auyi dintr-un capat in celalalt, ceea ce-i si mai nasol. Si eu am tras de acceleratie mai la inceputuri (ceva mai mult peste 200) dar era in afara orasului pe drumuri drepte si pe cat posibil in momente cu circulatie redusa pentru a evita toate riscurile - si asta mai mult sa vad ce poate motorul nu ca sa fac pe nebunul. Din pacate nu exista padure fara uscaturi, si ei tot motociclisti se cheama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Daca se aventureaza careva la o plimbare azi dupa ora 13 sunt prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Daca se aventureaza careva la o plimbare azi dupa ora 13 sunt prezent si eu parca ar merge o tura.. ceva idei de traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Putem face un Belis , Draganu ori o cafea pe Meses .Aș prefera mai mult asfalt,intalnire ora 13:20 sub pod iesire spre Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 oki.. max la jumate ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr929 Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Salutare ! Daca este vreme maine iesiti pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Vreme buna, peisaje, zona dintre ciucea si crasna e faina de motociclit, asflat bun si circulatie putina aprox 200km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 maine scoate cineva motoreta la o plimbare? asfalt doar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Se alatura cineva la o plimbareala, la 12.00 intalnire la Petrom str.Oasului http://goo.gl/maps/FFO3v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Daca tot n-au inghetat drumurile, maine adica sambata 23 nov. la ora 9:30 din Petrom Baci, se pleca cam asa: http://goo.gl/maps/0D036 Deocamdata suntem 2. Oricine e bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate