alexandru1771 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 da uite ce am acuma fata de data trecuta oricum, nu ma pun cu xt-u tau poza.....parca e un hamburger..... pita moale alba calda cu un 2 snitzele vechi! oricum iti trebuiau gume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 da uite ce am acuma fata de data trecuta In situatia asta is si eu. Urmeaza si la mine K60'ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 ceva iesire la sf saptamanii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor_BIG Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Oricum de maine se imbunatateste vremea si in weekend cred ca o sa fie vreme buna pentru niste ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 clar!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 se mai anunta cineva pe sambata mai dupa masa scuter/moto la o tura in cartodrom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Sambata in jur de ora 12... pe unde facem o iesire?? eu m-as duce pana pe Meses....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 pe duminica ce se anuntza...mi-am facut si eu in sfarsit putin timp sa ies si eu si mai vin ceva amici probabil:) as vrea sa ies asta fiind prima mea tura cu o gasca de motociclisti:P ceva sfaturi pt mine? tin sa anunt ca nu imi plac vitezele excesive decat cand e chiar nevoie asa ca nu ma puneti sa ma tin nu stiu cat de tare de voi ca mai mult de 120 nu-mi place. mai bine admir peisajele pe drum.si inca ceva: unde ar trebui sa ma plasez in formatie? la sfarsit ca sunt incepator...pe la mijloc sa nu ma pierd...in functie de motor?..astept sfaturi pls sa nu cumva sa fac vre-o boacana:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 mergi cum iti place tie. nu te streseaza nimeni. daca ramai in urma, cei din fata oricum se vor opri sa te astepte sau ii ajungi in localitati. de obicei primul se uita des in oglinzi sa verifice daca sunt toti. oricum nu sunt mai mult de 8 motoare la iesirile postate aici niciodata. de obicei nu sunt mai mult de 4 deci nu este nevoie de ierarhii in grup si alte politici de group riding accentul se pune pe distractie si evadare (din monotonie, oras, etc.) nu pe formalitati. tare as vrea sa ma duc si eu weekendu asta dar nu prea am posibilitate. . oh well... next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kettenspanner Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pe la padure , se iasa? mi-am luat un yamaha dt cross de o saptamana si chiar nu stiu pe nimeni in cj sa iesim la iarba verde Daca tineti cont si de mine ar fi super!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 @ kwa.. Daca dai cateva pagini mai inapor, poti sa vezi iesirile recente in grup pe asfalt. Si daca ii numeri, tot timpul sun peste 4 zic eu. Deci se iese, se merge in grup o vreme,dar retine ca nu e autostrada sa stai grupat. Se mai depaseste, se rupe grupul, dar se fac pauze si se regrupeaza. In rest, asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Pe la padure , se iasa? mi-am luat un yamaha dt cross de o saptamana si chiar nu stiu pe nimeni in cj sa iesim la iarba verdeDaca tineti cont si de mine ar fi super!!! Ma gandesc ca mai degraba baietii de AICI sunt cu iesitul pe la padure. Bafta cu motorul in ture. Editat Aprilie 3, 2009 de Serj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 la iesirea de saptamana viitoare promit ca vin si eu acu din pacate tre sa fug la bucuresti... CU TRNUL!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Atunci se face iesirea pe maine? se anunta careva? sau alte propuneri? cum spuneam eu as merge inspre zalau ca ne asteapta baietii la un suc...dar accept si alte trasee...Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 postez un anunt al nevestei: schimb ktm 450 exc cu speed care nu stropeste,nu murdareste haine nici cizme nici holul asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) postez un anunt al nevestei:schimb ktm 450 exc cu speed care nu stropeste,nu murdareste haine nici cizme nici holul asfalt uscat!! cu cat ti-l vinde nevasta? ma intereseaza un cross ...hard enduro Editat Aprilie 3, 2009 de radautrust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 postez un anunt al nevestei:schimb ktm 450 exc cu speed care nu stropeste,nu murdareste haine nici cizme nici holul asfalt uscat!! tare faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Atunci se face iesirea pe maine?se anunta careva? sau alte propuneri? cum spuneam eu as merge inspre zalau ca ne asteapta baietii la un suc...dar accept si alte trasee...Asfalt uscat As iesi si eu in wek. Unde, cand, cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Vreun cruiserist nu iasa maine? Sau oricine care merge pe la 110-130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 duminica ce se anunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 As iesi si eu in wek. Unde, cand, cum? maine la 12 la Petrom Baciu.directia Meses la un suc Vreun cruiserist nu iasa maine? Sau oricine care merge pe la 110-130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kettenspanner Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 @ kwa.. Daca dai cateva pagini mai inapor, poti sa vezi iesirile recente in grup pe asfalt. Si daca ii numeri, tot timpul sun peste 4 zic eu. Deci se iese, se merge in grup o vreme,dar retine ca nu e autostrada sa stai grupat. Se mai depaseste, se rupe grupul, dar se fac pauze si se regrupeaza. In rest, asfalt uscat ok ms nici cu forumurile nu prea avut timp sa invat dar orice are un inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vip2003cool Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Deci...s-a stabilit ceva pana la urma??? Ma refer la ziua de maine (Sambata)... Unde ne intalnim, la Petrom sau la Sala Sporturilor? si unde se merge pe Meses sau altundeva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Eu ma duc pe Meses . Daca vrei sa vii.. la Petrom la 12 numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 duminica hop si eu numai anuntzati din timp sa stiu:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate