nightfox Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) ...sfinte cacao ...prea faina vremea sa nu se "iese" la o plimbare ...amatori ? daca nu as fi internat cu cea mai mare placere..... dar din pacate nu se poate. Editat Septembrie 24, 2010 de nightfox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 12.15 in parcare la BILLA, mergem sa prajim slanina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 12.15 in parcare la BILLA, mergem sa prajim slanina! profitati de vremea buna cat mai este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 12.15 in parcare la BILLA, mergem sa prajim slanina! profitati de vremea buna cat mai este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 pe la 13.30 cativa iesim la niste mici pe undeva.pe asfalt , drum bun, poate in cheile turzii.ne intalnim la mol in manastur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 pe la 13.30 cativa iesim la niste mici pe undeva.pe asfalt , drum bun, poate in cheile turzii.ne intalnim la mol in manastur. PREZENT SI EU. Mesaj completat prezent si eu...prefer la baraianul la un mic... Mesaj completat prezent si eu...prefer la baraianul la un mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 prezent si eu!!!! Mesaj completat profitati de vremea buna cat mai este daca mai postezi inca odata,o sa profitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 daca mai postezi inca odata,o sa profitam scuze netu`i de vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Vreau sa fac o iesire cu prietena mea in weekend la o cabana, dar undeva unde sa se poata urca cu motoru pana acolo si sa nu fie nici la mai mult de 600 km dus-intor.... aveti ceva sugestii ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Vreau sa fac o iesire cu prietena mea in weekend la o cabana, dar undeva unde sa se poata urca cu motoru pana acolo si sa nu fie nici la mai mult de 600 km dus-intor.... aveti ceva sugestii ???? ..poti merge la Belis ...sunt multe pensiuni si margarete in zona ...si e frumos acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Vreau sa fac o iesire cu prietena mea in weekend la o cabana, dar undeva unde sa se poata urca cu motoru pana acolo si sa nu fie nici la mai mult de 600 km dus-intor.... aveti ceva sugestii ???? Poti incerca si la statiunea Baisoara, doar ca nu stiu unde gasesti sa iti faci rezervare pentru o cabana... parca am vazut pe net undeva cateva adrese si numere de telefon [intreaba-l pe prietenul google daca vrei ]. Nu e neaparat departe dar drumul nu e ca in palma intre localitatile Vlaha si Baisoara[a nu se confunda cu statiunea, localitatea e cam la jumatatea drumuli] dar cu Pegaso merge fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Vreau sa fac o iesire cu prietena mea in weekend la o cabana, dar undeva unde sa se poata urca cu motoru pana acolo si sa nu fie nici la mai mult de 600 km dus-intor.... aveti ceva sugestii ???? Fiind toamna si culori minunate, iti propun: - Valea Ariesului pana la Garda sigur gasesti cazare, si te poti plimba pe jos sau cu motorul pana la Scarisoara + Valea Ordancusa. -Boga prin Padis. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Multumesc tuturor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Iesiti pe undeva maine? As veni si eu, asa ca de sfarsit de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Iesiti pe undeva maine? As veni si eu, asa ca de sfarsit de sezon ...hop si eu ...oriunde pe asfalt Mesaj completat mai baieti si fete .....oare nu are nimeni chef de o plimbare astazi pe o vreme asa faina ? ...soare ...17 grade .... Mesaj completat 18 oct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 (editat) Maine 30 octombrie 2010 era noastra dupa calende ,se anunta o iesire la Tufele Rosii (via centura ,nu gheorgheni) la un chef mare ,bal mare,cu motoare ! o degustare la padure,in aer curat !(prajeala )(slanina cu ceapa,carnati,verdeturi etc...) Suntem 2 motoare pina acum ...3... Ne intalnim in OMV -Marasti linga sensul giratoriu,la ora 11,30 . PS : cioparisti nu primim la tura asta ca ei sunt grasi,cu barba ,beau bere ,....minca tot... Mesaj completat pina acum 4 motoare ! Mesaj completat Daca inca nu sa dat peste cap campul magnetic terestru ,aici prajim!:(pt nestiutori) Mesaj completat Modificare la modificare : orele 12.00 OMV Marasti Editat Octombrie 29, 2010 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Maine 30 octombrie 2010 era noastra dupa calende ,se anunta o iesire la Tufele Rosii (via centura ,nu gheorgheni) la un chef mare ,bal mare,cu motoare ! o degustare la padure,in aer curat !(prajeala )(slanina cu ceapa,carnati,verdeturi etc...)Suntem 2 motoare pina acum ...3... Ne intalnim in OMV -Marasti linga sensul giratoriu,la ora 11,30 . PS : cioparisti nu primim la tura asta ca ei sunt grasi,cu barba ,beau bere ,....minca tot... Mesaj completat pina acum 4 motoare ! Mesaj completat Daca inca nu sa dat peste cap campul magnetic terestru ,aici prajim!:(pt nestiutori) Mesaj completat Modificare la modificare : orele 12.00 OMV Marasti apoi pina acolo,mai bine mergeti pe jos,nu va mai obositi sa bagati cheia in contact!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 apoi pina acolo,mai bine mergeti pe jos,nu va mai obositi sa bagati cheia in contact!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) Mesaj completat apoi pina acolo,mai bine mergeti pe jos,nu va mai obositi sa bagati cheia in contact!! "Nu este nevoie sa strabati intreg pamantul pentru a cunoaste natura Este de ajuns sa te scufunzi in observarea formei si esentei unui tufis verde si vei cunoaste mai multe decat daca ai face o calatorie indepartata" Editat Noiembrie 6, 2010 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Mesaj completat "Nu este nevoie sa strabati intreg pamantul pentru a cunoaste natura Este de ajuns sa te scufunzi in observarea formei si esentei unui tufis verde si vei cunoaste mai multe decat daca ai face o calatorie indepartata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) duminica cetatea coltesti ! daca este vreme buna ...ne vom intoarce in timp si vom arunca cu pietre dupa cei ce vor sa urce dupa noi ... cine vine ? 65+ 65 km aproximativ ... Mesaj completat no...nu se inscrie nimeni? http://ro.wikipedia.org/wiki/Cetatea_Col%C8%9Be%C8%99ti Mesaj completat sa nu uit... drumul e prastie totala de la podul de peste valea ariesului pina in coltesti. da cu rabdare si indemanare gropile se pot ocoli . Mesaj completat deci e bun pentru enduro...sunt curios ce fac Transalpisti maine? Editat Noiembrie 12, 2010 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea2008@yahoo.com Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 cluj-sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Cine vrea la 13:00 ne mobilizam la o tura scurta undeva in jurul clujului Doritorii sunt rugati sa vina la sala sporturilor la ora 13:00. asfalt uscat Mesaj completat Cine vrea la 13:00 ne mobilizam la o tura scurta undeva in jurul clujului Doritorii sunt rugati sa vina la sala sporturilor la ora 13:00. asfalt uscat Deci doritori....... nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Azi a fost perfect pe meses. Ati bagat toti motoarele la iernat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Azi a fost perfect pe meses.Ati bagat toti motoarele la iernat ? cateva se mai si strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate