vipu Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 daca mergeti undeva sunatil si pe marele blond ca si el vrea sa iasa undeva..o ramas fara internet 0747116901 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 o plimbare duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 (editat) o plimbare duminica? se face si o plimbare undeva pa la ora 12 ,13 la amiaza inca exact destinatia nu se stie se va stabili la locul fetei Cine vrea sa vina maine la 12,3o Manastur podul trefla , destinatia o stabilim acolo traseu 100% asfalt Editat Martie 12, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 am citit ceva de zalau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 am citit ceva de zalau? Noi cativa ne vedem la 12,30 Manastur podul trefla cine mai vrea este binevenit , destinatia o stabilim acolo traseu 100% asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 In februarie 2008 cand Aron a lansat acest topic eram dornic sa ies cu motorul si nu prea aveam cu cine. Intre timp am cunoscut oameni faini pe de o parte - Aron si-a vandut motorul, Mircea de obicei e all in dar acum in caz particular e all out ca a fost operat acum trei zile, Cuki si-a facut un traseu minunat pe net ca nu prea-l vezi pe drum iar Sergiulica...nu mai stiu nimic de el, ca sa nu mai zic de Zulea care s-a casatorit - iar pe de alta parte m-am cam invatat sa ma dau singur ca se potriveste mai greu programul meu cu al altora sau viceversa. Sambata 12 martie ies cu motorul la o plimbare pana spre Piatra Craiului si retur la o coirba de burta sau pana la Turda la o placinta cu varza si retur....oriunde... Intre ora 11 ai 11,15 fumoez o tigara - doua la sala sporturilor si daca mai vrea cineva sa mearga cu mine e binevenit. Experienta, tipul de motor si capacitatea cilindrica nu conteaza.... Cam asa functiona topicul asta candva...si se adunau ceva oameni Nu dispera, abia incepe primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Ce ziceti de o iesire pana la piatra craiului? Manacam, si apoi ne intoarcem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpina Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 ...Nici topicurile nu mai sunt ce-au fost candva Galen, nu disper dar eram nerabdator sa vad cum merge motorul dupa pregatirea de primavara si schimbarile pe care le-am facut pe ici pe colo in punctele esentiale. Am ajuns ieri doar pe la 11,25 la sala sporturilor (am omis in postul anterior sa spun ca si in 2008 intarziam intotdeauna) si nici unu p-acolo....ba da unu de samanta...nimic! Am mers pana la Turda si retur dar cred ca trebuie sa mai dea niste ploi sa curete drumul de nisipul de peste iarna ca situatia e cam ``alunecoasa``. Ies si azi pe la pranz ....dar cred ca azi vreau sa ma dau singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 (editat) Ce ziceti de o iesire pana la piatra craiului? Manacam, si apoi ne intoarcem La 11:45 sub podul de pe calea Floresti. Stam 15 minute si la 12:00 se invarte roata. Editat Martie 13, 2011 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpina Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Ce ziceti de o iesire pana la piatra craiului? Manacam, si apoi ne intoarcem Hai Dan, spune direct - ora si locul de intalnire!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 (editat) La 11:45 sub podul de pe calea Floresti. Stam 15 minute si la 12:00 se invarte roata. Hai Dan, spune direct - ora si locul de intalnire!!! Editat Martie 13, 2011 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpina Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Hai Dan, spune direct - ora si locul de intalnire!!! Ai spus, s-a facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 La 11:45 sub podul de pe calea Floresti. Stam 15 minute si la 12:00 se invarte roata. UP. Haideti ca pana acuma suntem cel putin o gramada confirmati la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpeter Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 cativa ne intalnim la omv pe calea turzii la 12 fix. apoi mergem la o prajitura la dana si de acolo mai departeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 cativa ne intalnim la omv pe calea turzii la 12 fix. apoi mergem la o prajitura la dana si de acolo mai departeeeeeee prezent si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 UP. Haideti ca pana acuma suntem cel putin o gramada confirmati la telefon venim si noi. ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 cativa ne intalnim la omv pe calea turzii la 12 fix. apoi mergem la o prajitura la dana si de acolo mai departeeeeeee meet u there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 13.03.11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 (editat) 13.03.11 Hop si noi o prajiturica la Dana in Campia dupa care Alaba Iulia Cetate o ciorba de burta si retur pe autostrase Editat Martie 13, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Hop si noi o prajiturica la Dana in Campia dupa care Alaba Iulia Cetate o ciorba de burta si retur pe autostrase [/quo Scuza-ma ca ma bag asa, da imi spui si mie ce motor ii acela cu numere cj 02 buc. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 ai omis pozele facute dupa lasarea intunericului ) Mesaj completat my bad , tare incarcat forumul, nu vedeam numa cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 (editat) Kawa ZZR 1100 si da Ionut Editat Martie 13, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Kawa ZZR 1100 vrei sa zici un exemplar foarte frumos si bine intretinut de Kawasaki ZZR 1100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 vrei sa zici un exemplar foarte frumos si bine intretinut de Kawasaki ZZR 1100 Da mai Bucurie trebuie sa recunosc este adevarat dar sa nu uitam si de my love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate