smakalan Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Iese cineva la o tura de seara asa mai scurta? Poate mai cunosc si eu pe cineva, ca sunt cam lonely rider, cu toate ca nu asta imi doresc. Hai noroace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Salutare baieti.Cine vine la o mica tura azi 09.04. ?La 20.00 in parcare la sala sporturilor.Plecam la 20.10. Vine cine vrea si cine poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Am fost eu de la 22:00 pana la 1:00. Super vremea etc. Daca ziua nu putem, recuperam noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Am fost eu de la 22:00 pana la 1:00. Super vremea etc. Daca ziua nu putem, recuperam noaptea bine ai facut ca ai profitat de vremea buna ca uite ca acuma s-a stricat iar vremea. azi 70% sanse de ploaie, maine 75%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Ne bagam domnu, ne bagam........numai sa tina vremea cu noi ca in ultimele 2 saptamani nu am avut noroc. Bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Scrieti voi povesti ca pe mine m-o lovit somnu Pozele http://community.webshots.com/album/563077986OPRyhL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Mica iesire in Faget de dupamasa http://s237.photobucket.com/albums/ff60/sc...?albumview=grid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Nimic azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Cine vrea sa vina la o scurta plimbare pina in cheile turzi este bine venit ne intilnim la 13 40 in OMW pe calea turzi. BUCEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) Mah oameni.. hai facem o plimbare mare ca eu nu stiu unde sa ma duc la 13 la sala sp. sau la 13-40 si sa mergem la cheile turzii? Mare in sensul ca sa mergem mai multi intr-un loc Editat Aprilie 13, 2008 de Attila_the_Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 si eu ma intalnesc cu un prieten la 13:30 la sensul giratoriu din observator, cu destinatia cheile turzii.ne vedem la omv. sau poate o fi vorba de acelasi grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Poi eu ma duc la 13:40 in OMV pe Calea Turzii....fie ce o fi ca vad ca sunt mai multe grupuri. Ma duc sa scot motorul. V-am pupat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Bun, ma bag si eu.. ne vedem al OMW.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 vine cineva la o plimbare pe la ora 5 azi? o tura pana la gherla. drumul e brici. ne vedem la ora 5 in omv in someseni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 vine cineva la o plimbare pe la ora 5 azi? o tura pana la gherla. drumul e brici. ne vedem la ora 5 in omv in someseni. Vin eu daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 vine cineva la o plimbare pe la ora 5 azi? o tura pana la gherla. drumul e brici. ne vedem la ora 5 in omv in someseni. Vin eu daca se poate ca as da si eu o tura cu motorul dar nu am cu cine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 salutare tuturor sunt proaspat pe acest forum. urmaresc de foarte mult timp forumul.am zis ca ma inrolez si eu aici. nu am vrut sa deschid un nou topic pe seama mea.nu vreau sa deranjez. sper sa ma primiti intre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 salutare si bine ai venit printre noi!! sper sa facem muuulte iesiri impreuna asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 cine vine azi la o plimbare? ne intalnim la 17:00 la sala sporturilor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 eu inca nu stiu 100 % daca voi fi in cluj, dar daca da, eu ma bag, vineri is in cj toata ziua, daca vrea cineva sa se anunte pt vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 vineri imi convine de minune, ca si scap de "pregatirile pt paste" care stiu ca la mine in familie dureaza pana sambata seara inainte de inviere oricum pana atunci mai vorbim, sper sa ne adunam cat mai multi, mai ales ca joi este o zi asa de importanta pt motociclismul clujean (vezi actiunea din liceul de info plus concursul organizat de SETH RC), asa ca vineri numai bine putem incununa totul cu o iesire pe undeva prin "juru" Clujului Salutare! Eu sunt nou pe forum, dar vad ca se pot face treburi misto. Daca se iese vineri dupa ora 17 ma bag. ana atunci asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 duminica trecuta a fost o zi super frumoasa pt o tura . pun cateva poze cu grupul cu care am facut o tura de 160km. ps.bucur baga si tu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Vin eu daca se poate ca as da si eu o tura cu motorul dar nu am cu cine. ti-ai reparat motoru mai totyu? mai pusca toba? lasa un nr de tel sa mai vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 si mie mi-ar prinde bine o plimbare dupamasa aceasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 eu merg, numai sa nu stam mult ca maine am un drum lung de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate