Petru Moldovan Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Am o intrebare.... N-am mai fost niciodata la SMAEB si de asta v-as intreba daca expozantii mai si vand din marfa expusa. As face drumul pina la Bucuresti (din Ardeal) mai ales ca sa-mi pot cumpara cate ceva echipament. Deci ? Am ce cumpara de acolo ? (cizme, coburi...) Da, totul se vinde, poti sa prinzi ceva reduceri, dar la echipament cel putin cei mai tari ca preturi foarte joase anul trecut au fost unii din Ardeal (din Santana de Mures, undeva pe langa Targu Mures, nu-mi amintesc exact numnele firmei si mi-e lene acum sa caut pliantele lor) care in 3 zile de targ si-au epuizat marfa in doua si au lipsit in ultima zi ca nu mai aveau mai nimic de vandut... Eu cand mai trec pe la parintii mei prin Baia Mare dau cate o tura pe la o pravalie care e partenera cu astia si de multe ori am prins si acolo preturi super-ok (de genul salopeta de ploaie Rausch la 120RON, jacheta de ploaie Polo la 60RON, etc). Oricum marea distractie la targ (pe langa puicutele care pazesc motoarele, care sunt o super-atractie pentru unii) e ca potisa calaresti macar la rece cam, orice tip de motor si sa vezi daca iti vine sau nu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 sunt bune domnu, rezistente la impact ) suzuki au fete tari...sunt pe drum.. --- Mesaj completat în 07 Mar 2008 00:42 ------------- suzuki au fete tari...sunt pe drum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Abea astept pacat ca e decat doua zile Dar oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMY Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Observ ca mai toti vor cu disperare de reduceri la echipament si accesorii, dar la motocicletele care le vindeti unii dintre voi aveti de gand sa faceti reduceri ? ... In ultimele doua luni au crescut cam mult preturile in euro la motoarele sh ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Observ ca mai toti vor cu disperare de reduceri la echipament si accesorii, dar la motocicletele care le vindeti unii dintre voi aveti de gand sa faceti reduceri ? ... In ultimele doua luni au crescut cam mult preturile in euro la motoarele sh ! frate figurile se platesc si se vor platii intotdeauna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Observ ca mai toti vor cu disperare de reduceri la echipament si accesorii, dar la motocicletele care le vindeti unii dintre voi aveti de gand sa faceti reduceri ? ... In ultimele doua luni au crescut cam mult preturile in euro la motoarele sh ! Iarna intotdeauna vor fi preturile mai mici cu cateva sute de euro. E normal sa scada pt. ca nu au cautare. Fata de anul trecut eu vad preturile in scadere. Chiar si acuma, primavara, cand incepe sezonul si lumea cauta motoare, vad o diferenta destul de mare la motocicletele fabricate dupa 2000 si mai mica la cele mai vechi de 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMY Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Da, ok, inteleg ca au cautare acum dar eu vreau sa-mi iau jucarie in perioada asta ca pana acum nu am avut cu ce si nu-mi convine, ma oftic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 poate vin si eu sa fac vreun acord ceva cu dealerii de piese aftermarket ..ma bate gandul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 (editat) Multi dintre voi stiti deja de campania inceputa de cativa dintre noi pentru strangerea de fonduri pentru Mirela( www.speranta2007.ro).Vreau prin acest mod sa fac un anunt despre initiativa ATVRom care va pune la dispozitie o urna in standul ATVRom de la SMAEB, unde se pot pune donatii pt acoperirea costului operatiei. Mai multe detaliiaici:http://forum.atvrom.ro/index.php?showtopic...entry9272 "E oficial. ATVROM va sustine cauza Mirelei printr-o campanie ce va incepe la SMAEB printr-o urna pentru donatii.Apoi cu un articol in revista motociclismul.De asemeni vor fi donati Mirelei un procent de 2% din pretul ATV-urilor care vor fi vandute la SMAEB." Editat Martie 7, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 un gest de apreciat...bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amarij Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Pentru ce mor eu de ciuda e ca N-AM BANI ! sa-mi iau jucarie. Sa nu va faceti medici ca muriti naibii de foame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 reduceri sigur vor fi.am discutat azi cu un distribuitor de echipamente moto foarte de treaba (cautam o casca) si mi-a spus ca vor fi siguri reduceri la expo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Mai baieti si fete Cand sa ma duc la smaeb pe 15 sau pe 16 ? Voi cand veniti ? Cand o sa fie nebunia aia cu cerculete,fum mult,drifturi,wheelie,stoppie etc etc. ca atunci vreau sa vin ! Ne strangem pe undeva forumustii la un colt acolo,la o cafea sau intr-un loc acolo doar al membrilor acestei minunate si invincibile comunitati moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Mai baieti si fete Cand sa ma duc la smaeb pe 15 sau pe 16 ? Voi cand veniti ? Cand o sa fie nebunia aia cu cerculete,fum mult,drifturi,wheelie,stoppie etc etc. ca atunci vreau sa vin ! Ne strangem pe undeva forumustii la un colt acolo,la o cafea sau intr-un loc acolo doar al membrilor acestei minunate si invincibile comunitati moto adica astia cu 13 posturi? glumeam doar dar m-ai distrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Meeeeen sunt pe forum de un an,dar cu alt id marin_ucigasu si am uitat parola dupa care l-am facut pe asta...chiar daca nu am postat il citesc mereu Totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 eu am sa merg chiar pe 15 probabil pe la 13h vreau sa-mi iau casca si nu cumva sa intreb daca au....si sa mi sa raspunda am avut dar sa dat acum o ora :PP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Mi-a soptit o pasarica ca la acest salon "greii" de pe piata moto romaneasca nu vor fi prezenti (yamaha, suzuki, honda, kawa). Este adevarat? Imi poate confirma/infirma cineva acest zvon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 yamaha va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Cel mai simplu: http://www.smaeb.ro/2008/participanti/ 1. Actionland atv-uri, motociclete, accesorii, consumabile, echipamente, service, tuning Linhai, Polaris, EATV, GG-Technik, KTM, Acerbis, Hebo, Maxxis, Tatou, Carlisle, Yacco, Agados www.atv.ro 2. AdiMotori Leasing Exim import, vanzari & service motociclete www.adimotori.ro 3. Alfa Motors International motociclete second-hand www.alfamotors.ro 4. Amexim Car 94 scutere, atv-uri, casti moto, piese si accesorii scutere Vinci, Motowell www.scuterul.eu 5. Army-Shop magazin articole militare, security, camping Pure Trash, Fruit of the Loom, Stedman, Promodoro, Mustaghata, Victor Inox, Mag-Lite, Fox Outdoor www.army-shop.ro 6. Asociatia Motociclistilor din Romania organizatie non-profit www.asociatiamotociclistilor.ro 7. Atvrom Agrement atv-uri, scutere, accesorii, consumabile, service Linhai, TGB, Peda, Nitro, Ufo, Borila www.atvrom.ro 8. Authentic Spirit atv, piese atv, accesorii atv, echipamente atv Bombardier, CFmoto, Dresel, Linhai, Warn, Superwinch, FOX www.authentic-spirit.ro 9. Auto Total import si distributie piese auto si moto FERODO,MANN,YUASA,EXIDE,SGR,REGINA,DID,NARVA,PHILIPS,PROTEC,CARAMBA,BERU,ATE,ZIMMERMANN,CASTROL,ARAL www.autototal.ro 10. Automobile Bavaria motociclete, accesorii, service BMW www.bmw.ro 11. Autonet Import piese originale, piese aftermarket, accesorii, echipamente, service TRW, Dunlop, DAYCO, NGK, Champion, Varta, Banner, Osram, Hella, Mobil, Esso, Wynn's, Sonax, Hazet, SW-stahl, Gutmann, Texa, Mahle www.autonet.ro 12. Bardak Motor motociclete, scutere, atv-uri noi si second hand, service moto, vanzari piese moto Honda, Kawasaki,Aprilia, Ducati,Louis,Termignoni, Lightech www.bardakmotor.com, www.piesemotociclete.ro 13. BB Comp 2000 echipamente si accesorii moto Louis, Auner www.bbmoto.ro 14. Brigada de Politie Rutiera bpr.b.politiaromana.ro 15. Burda Romania media AutoShow, Quattroruote www.autoshow.ro, www.menshealth.ro, www.quattroruote.ro 16. Chemtraders anvelope moto BRIDGESTONE, CONTINENTAL, DUNLOP, METZELER, MICHELIN, MITAS, PIRELLI www.chemtraders.ro 17. Dageco Impex motociclete, scutere Cagiva, MV Agusta, Lifan www.cagiva.ro, www.lifan.com.ro, www.mvagusta.ro 18. Dual Tours motociclete, scutere, atv-uri, snowmobile, accesorii si echipamente moto, service Yamaha, Aprilia, Kawasaki www.motociclete.com.ro 19. Egiflex - Linea motor scutere, atv-uri LINEA www.lineamotor.ro 20. Elf Workshop reprezentanta oficiala SUZUKI, vanzari si service motociclete si accesorii aferente SUZUKI, Alpinestars, KBC Helmets, Yoshimura, FUCHS Silkolene, SBS Brakes, EBC Brakes, Pipercross, WP Suspension, Vortex Racing, Hel Brake Lines www.suzuki.ro 21. Euromotor motociclete, scutere, atv-uri KYMCO, RIEJU, TAURIS www.euro-motor.ro 22. Euronautica Motors atv-uri, motociclete, skijet-uri, snowmobile, ambarcatiuni, motoare outboard Bombardier Recreational Products (CAN-AM, SKI-DOO, LYNX, SEA-DOO, SPYDER), Suzuki www.euronautica.ro 23. Euroscooter scutere, accesorii si piese Euroscooter www.euroscooter.ro 24. Evento - Motor House motociclete, scutere, atv-uri, jet-ski, snow-mobile, accesorii moto, echipamente motociclisti, service, scoala moto Biker, GPR, New Label, VTR, Geiwiz, Can-Am, Kymco, Linea www.evento.ro 25. Filda atv-uri, scutere Ronin, TGB www.atv-import.ro 26. Flyingcougar importator si distribuitor scutere, motociclete, atv-uri, accesorii FLYINGCOUGAR, CFmoto, NEW FORCE MOTOR, KAZUMA www.flyingcougar.net 27. Go Racing accesorii moto si scutere BITUBO, SHIRO, SYM, DEVIL www.goracing.ro 28. Kawa Motors AB motociclete, accesorii, tuning, service Honda, Kawaski, Ducati, Generic, Explorer, Rizoma, Galfer, Ermax, Marushin, Motografix, TwoBrothers, Arata, Gilles Tooling, Bubble-e, H.I.D www.kawamotors.ro 29. Kevin International echipament moto UVEX www.uvex-sport.ro 30. Moto Adventure motociclete, atv-uri, accesorii moto, echipamente motociclisti, service, tuning KTM, AIROH, REV’IT!, UFO, TCX, THOR www.motoadventure.ro 31. Moto Racing Zone scutere, atv-uri, piese si consumabile IXS, SUOMY, GENERIC, GARELLI, CASTROL, YACCO www.motoracingzone.ro 32. Motoboom Bucuresti accesorii si consumabile moto MOTOREX, MICRON, LEO VINCE, MIVV, BMC, PROGRIP, POWERBRONZE, PP TUNING, ARIETE & HARRI'S, RK, CHT, FREN TUBO, BIKEIT, KENDA, TOPLITE YUASA, BRAKING, TITAX, FILTREX, NEXX, EXCEL 33. Motoboom Sebes comercializare atv-uri, quad-uri, motociclete LINHAI, HONDA, KAWASAKI, TJD, MAXXIS, QUADRAX, KIMPEX, WARN, KOLPIN, PRO-ARMOR www.motoboom.ro 34. Motociclism SRL internet www.motociclism.ro 35. Motolife media revista Motolife www.motolife.ro 36. Motomania Com vanzari moto, service moto, piese si accesorii moto, echipamente moto, enduroturism KTM, ARCTIC CAT, PIAGGIO, VESPA, GILERA, KYMCO, EVS, UFO, OXFORD, NOLAN, AIROH www.motomania.ro 37. Motomobil motociclete, atv-uri, scutere, accesorii si echipamente, service www.motomobil.ro 38. Motoplus Paneuro motociclete, scutere Piaggio, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, Husqvarna www.piaggio.ro 39. Motor Presse Romania media Univers moto, Auto Motor si Sport www.universmoto.ro 40. Motor Team motociclete, scutere, atv-uri, accesorii moto, echipamente motociclisti, service SUZUKI, KYMCO, SPIDI-XPD, SUOMY, PUIG, IPONE, NISSIN, NEOWELL www.motorteam.ro 41. Motorunu accesorii si echipamente moto Arai, Lazer, Dainese, Gaerne, moto One www.motorunu.ro 42. Motozone - Bikerzone echipamente si accesorii moto BERING, CAMERON, BLH, AGV, MDS, SHARK, FERODO, DAYTONA, HEPCO-BECKER www.bikerzone.ro 43. Mymoto Tuning magazin motociclete, scutere, atv-uri, accesorii, consumabile, service, constatari pentru asigurari Peugeot, GENERIC, Malaguti, Tomina, Peda, Piese originale pentru orice motocicleta www.mymoto.ro 44. Niba Servicom scutere, echipamente, consumabile PEUGEOT, KYMCO, TGB, MOMODESIGN, FERRARI www.niba-scutere.ro 45. Olivers International Trade accesorii moto, echipamente motociclisti, tuning NOLAN, ASKEW, HELD, OXFORD, LSL, SOUL RACE, SET UP, HIFLOFILTRO, YUASA, ZANDONA, TSUBAKI, DR. OK Wackchemie www.olivers.ro 46. Paula's Biker Shop comert cu echipamente moto si accesorii AGV, AIROH, CABERG, MT, SHAD, SHOEI, ABUS, KOCHMANN, REDBIKE, LOUIS www.paulas-bikershop.com 47. Piese si Accesorii moto - PAM anvelope moto/scuter/moped/atv, minivehicule recreationale Continental, Blata www.pam.ro 48. Play Prodimpex - Motolouis accesorii moto, echipamente pentru motociclisti, scoala moto Shoei, Schubert, Shark, Lazer, Caberg, Uvex, Vanucci, Rukka, Probiker, Daytona www.motolouis.ro 49. Power Motors piese si echipamente moto DNA, MOTUL, FERODO, EXIDE, LORAINECARBON www.piesemoto.ro, www.filtreaersport.ro 50. Premier Moto motociclete, piese si accesorii aferente si reparatii Suzuki 51. Proxima Holding scutere, motociclete, atv-uri, piese si accesorii CF moto, Huatian, Hi-Bird, Kinroad 52. Reva Romania import si distributie mopede cu 2 si 4 roti GoPOP, MICROCAR, REVA electriCity car www.revaromania.ro 53. Ricky Impex aparate fitness, atv-uri, scutere si biciclete Rich Motors www.richproducts.ro 54. Ro Group International trike-uri, atv-uri Boom Trikes, New Force www.rogroup.ro 55. Scuter Centre scutere, accesorii, tuning, service Giannelli, Malossi, RMS, Tecnigas si TNT tuning www.scuter-centre.ro 56. Supercar media SUPERCAR, MOTOCICLISMO, COX Tuning & Sound, CATALOG ATV www.supercar.ro 57. Turbomecanica vehicule militare 58. Valas Com scutere, atv-uri ACXA 59. Wildmotors piese si accesorii moto, echipamente moto, scoala moto, service moto GPR, NEWFREN, MICHELIN, DUNLOP, PIRELLI, BRIDGESTONE, METZELLER, TOTAL www.wildmotors.ro 60. Xanthos import si distributie scutere si atv-uri noi, remorci SACHS, MAXUS, HUMBAUR www.ccaleasing.ro, www.maxusmotor.ro, www.sachs-bikes.ro 61. Fire Gate echipamente moto Prexport 62. MaxiScooter comert cu motociclete, scutere, piese si accesorii; service HEIDENAU, GLOBAL VISION, CEMOTO www.maxiscooter.ro, www.heidenau.ro 63. Moped91 Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ucku Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Mai baieti si fete Cand sa ma duc la smaeb pe 15 sau pe 16 ? Voi cand veniti ? Cand o sa fie nebunia aia cu cerculete,fum mult,drifturi,wheelie,stoppie etc etc. ca atunci vreau sa vin ! Ne strangem pe undeva forumustii la un colt acolo,la o cafea sau intr-un loc acolo doar al membrilor acestei minunate si invincibile comunitati moto Salutare tuturor! M-am mutat recent in Bucuresti si as vrea sa cunosc cat mai multi "suferinzi" de aceeasi boala ca si mine. Daca e vreun loc anume in care o sa va adunati as vrea si eu sa vin. (daca se poate). As vrea sa aflu ceva locatii, baruri, locuri de intalnire, etc. Ne vedem la salon. Ucku. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Pai, vezi mai repede aici, decat pe topicul salonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ucku Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Pai, vezi mai repede aici, decat pe topicul salonului. Mersi mult! si bun gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamarose Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 (editat) E oficial.ATVROM va sustine cauza Mirelei printr-o campanie ce va incepe la SMAEB printr-o urna pentru donatii.Apoi cu un articol in revista motociclismul.De asemeni vor fi donati Mirelei un procent de 2% din pretul ATV-urilor care vor fi vandute la SMAEB. http://forum.atvrom.ro/index.php?showtopic=294&st=28 Povestea ei: http://www.speranta2007.ro/ Bravo lor pentru sustinete, e pentru o cauza buna. Cred ca este pentru prima data cand se intampla asa ceva la un "Salon de Motociclete" . Multe vanzari... Editat Martie 9, 2008 de yamarose Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacian22 Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 asa isi mai schimba uni dintre voi parerea despre posesori de atv. mirela suntem alaturi de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Vreau sa fac niste cumparaturi, aveti idee daca se poate face plata cu card bancar? Stiu ca pot sa scot de la bancomat, dar sunt niste comisioane de retragere (cel putin pt. cardul meu) si de acea mi-ar fi convenit sa platesc direct cu card. Ma gandesc ca e cam greu pt. expozanti sa-si monteze POS-uri, implica mai multe lucruri; retea cu banca, securitate, etc.. Voi ce ziceti? Anii trecuti se putea plati cu card? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate