Horia_D Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Joi am sa-l cunosc si personal fiindca e reprezentantul moped91.com si am comandat prin el niste piese. Are e-mail scooterone2008 la yahoo, raspunde la e-mail, si telefonul il gasesti in anuntulhttp://www.bikeshop.ro/motorcycles/motorcy...998-140890.html Stiu si numele dar nu am incuviintarea lui, asa ca mai departe cu google. Mai mult inca nu stiu nici eu. --owene ai PM .. sa ne vedem pe drumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Salutare! Am mare nevoie sa incarc o baterie moto astazi... pana maine. Am inteles ca este o firma care se ocupa cu asa ceva undeva pe langa Tequila... Ma poate ajuta cineva sa imi spuna mai exact unde e? Sau alta firma.... imi trebuie bonul fiscal ca sa nu pierd garantia la baterie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 (editat) Salutare!Am mare nevoie sa incarc o baterie moto astazi... pana maine. Am inteles ca este o firma care se ocupa cu asa ceva undeva pe langa Tequila... Ma poate ajuta cineva sa imi spuna mai exact unde e? Sau alta firma.... imi trebuie bonul fiscal ca sa nu pierd garantia la baterie! Pe Avram Iancu in spate la Casa Bistriteana.Reprezentanta Varta.Tibi:0726388124-baiat super! undeva intre casa bistriteana si urcarea pe colina, mai e o "straduta" ( pe acceasi parte )- vezi ca e tabla directionala salut. Editat Martie 24, 2009 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Salutare!Am mare nevoie sa incarc o baterie moto astazi... pana maine. Am inteles ca este o firma care se ocupa cu asa ceva undeva pe langa Tequila... Ma poate ajuta cineva sa imi spuna mai exact unde e? Sau alta firma.... imi trebuie bonul fiscal ca sa nu pierd garantia la baterie! daca te plimbi pe avram iancu dai pe partea dreapta cum mergi spre autogara de un club, malibu ii zice si intri fain frumos pe langa el pe alee si in capatul aleii pe stanga e firma cu acumulatori. poti sa cobori si din sitei (doar pe jos) practic straduta respectiva e intre sitei si avram iancu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Stie cineva de unde pot face rost de niste piele neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Stie cineva de unde pot face rost de niste piele neagra? depinde pentru ce....ieftina gasesti la Tamiv pe str. Carpatilor , eu m-am dus la poarta le-am explicat si am cumparat o bucatica de piele dar a trebuit sa umblu prin vreo3- 4 birouri...unii semnatura ,altii stampila ...altii banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Caut carena fata pt o Honda Transalp din '88. Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Salutare! Zilele astea am trântit mobra în noroi Âşi am fecundat o prindere de oglinda, aceasta rămânând pe ogor. AÂş avea nevoie de un nenea strungaru ca să mă ajute cu fabricarea unei piese (cea din poză - daca s-a ataÂşato corect) Este vorba de o bucată de fier (sau daca se poate alt material neruginibil) cu 2 găuri, o degajare Âşi un filet. ÂŞtie careva pe cineva care mă poate ajuta în acest sens? Mulțam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Gata.... rezolvat-am. 60 ron ... piesa originală la Contempo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Caut un garaj sau o curte in Steagu... str. Traian, Infratirii... pe acolo pe undeva. Stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Ajutor!!!!! Unde pot indrepta partea superioara a furcii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Am nevoie de o bucata de teava de fier de 28mm diametru, bucata sa aiba 4-5 cm lungime. Poate sa ma ajute cineva? Cumpar un metru daca tebuie. Dati-mi o idee unde e un depozit cu tevi, care vand si mai scurt decat bara de 3m. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Am nevoie de o bucata de teava de fier de 28mm diametru, bucata sa aiba 4-5 cm lungime. Poate sa ma ajute cineva? Cumpar un metru daca tebuie.Dati-mi o idee unde e un depozit cu tevi, care vand si mai scurt decat bara de 3m. Multumesc! la Recobol, str. Mihai Vitezu 166 - in spate la Markat. Intre academie si stadion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Ajutor!!!!!Unde pot indrepta partea superioara a furcii? suna-l pe Basty 0735778581 si sigur te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Salutare! Zilele astea am trântit mobra în noroi Âşi am fecundat o prindere de oglinda, aceasta rămânând pe ogor. AÂş avea nevoie de un nenea strungaru ca să mă ajute cu fabricarea unei piese (cea din poză - daca s-a ataÂşato corect) Este vorba de o bucată de fier (sau daca se poate alt material neruginibil) cu 2 găuri, o degajare Âşi un filet. ÂŞtie careva pe cineva care mă poate ajuta în acest sens? Mulțam fain pot sa te ajut...in cazul in care ai fosta piesa...asa defecta cum e ca model...si sper sa te rezolv... tel: 0727218615 pentru alte preucrari mecanice,suduri, ceva semeringuri sau inele pentru toba...va astept cu un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Gata.... rezolvat-am. 60 ron ... piesa originală la Contempo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Am nevoie urgent sa cumpar o casca, marimea XS, la un pret bun! Unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Am nevoie urgent sa cumpar o casca, marimea XS, la un pret bun!Unde gasesc? In mod normal: LA MAGAZIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 In mod normal: LA MAGAZIN Merci! Imi esti da mare ajutor! Mare om...! Chiar aveam nevoie sa iau una azi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 la Recobol, str. Mihai Vitezu 166 - in spate la Markat. Intre academie si stadion. Fost, cumparat, multumesc!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Unde pot indrepta partea superioara a furcii? chiar nu stie nimeni un atelier in brasov unde pot indrepta furcile??? Editat Aprilie 3, 2009 de dns7ate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Am nevoie de cizme de viteza sariti cu oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Am nevoie de cizme de viteza sariti cu oferte Sar io primu, oferta mea e 220, viteza clar, slidere st-dr demontabile, vrei? (sunt sigur ca ti-s bune, acum ma uit la ele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 acuma vad, au si potektii de tytanium. te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hausmeister Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 salutare. caut sa inchiriez un garaj pt 2 sau 3 mobre. poate stie cineva... 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate