Roberte Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 adica ce anume devine complicat? dorele, esti deosebit de inteligent! e de la bere,nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 <br />am o mica problema, poate ma ajuta unu' din voi.. <br />pierd din presiune la roata spate, cred ca e un por ceva fiindca nu se desumfla brusc ci intr-o saptamana scade la 2,4 la 1,7 cam asa; stiu ca exista un praf/solutie care se baga in pneu si astupa daca e vorba de o chestie mica. <br />aveti idee despre ce solutie este vorba si eventual de unde pot sa fac rost de ea?<br />mersi.<br /><br /><br /><br /> La radiatoare ajuta si mustaru' Dar in ritmul tau de mers poate se incinge si roata suficient. He,he, he Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) <br /><br /><br /> La radiatoare ajuta si mustaru' Dar in ritmul tau de mers poate se incinge si roata suficient. He,he, he 504 in oras si 901 in afara.. Editat Iulie 22, 2009 de Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 504 in oras si 901 in afara.. Daca ploua si e trafic, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Daca ploua si e trafic, nu? si daca schimb a doua s-a terminat totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Am si eu urgent nevoie de un rezervor pt o honda cb 450sc sau de cineva care se pricepe la reparat ,e al naibi de fisurat si se scurge benzina. Nu de alta,dar nu ma dau in vant dupa motoare care fac BUMMMMMMMMM la un momentdat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 RCA ieftin unde se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 salut, stie cineva unde gasesc urgent (adica sa aiba pe stoc!) cauciuc ? Ma intereseaza pt un CB500, ceva cu aderentza buna si pe ploaie. 110/80-R17 e dimensiunea oficiala, dar cum nu se mai prea gasesc merge si 120/70-R17... am incercat deja la mymoto, repr honda, asfalt agression si magazinul atv-enduro de langa captain nemo. La mymoto exista pireli diablo pt sport, dar as vrea si ceva alternative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 ma puteti indruma spre un magazin in Bv unde gasesc niste semeringuri de telescoape ptr Aprilia pegaso cub 3 din 97 la mine sunt alea de 9,5 grosime.Si ceva preturi orientative. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 La MyMoto erau, pe stoc, undeva intre 20 si 60 lei daca-mi amintesc bine, in functie de modelu mobrei. Mai sunt si vis-a-vis de autogara 2 (un magazin cu un nume ciudat gen Vasile&Co) da aia nu stiu nik de motoare, asa ca tre sa te duci cu semeringu tau sa aiba dupa ce sa caute. La asta din urma nu garantez pt calitate, da e eftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Pearl Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 ma puteti indruma spre un magazin in Bv unde gasesc niste semeringuri de telescoape ptr Aprilia pegaso cub 3 din 97 la mine sunt alea de 9,5 grosime.Si ceva preturi orientative. Merci. Buna, La noi gasesti simeringuri ARIETE, pe stoc, dar e bine sa vii cu talonul si chiar cu simeringurile ca sa vedem exact. Toate bune, Echipa MYMOTO TUNING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Unde repar Âşi eu o Âşa care s-a găurit din voia Domnului. Nu prea e plăcut să-ți uzi dosu când se îmbibă buretele din Âşa cu apă....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 salut,stie cineva unde gasesc urgent (adica sa aiba pe stoc!) cauciuc ? Ma intereseaza pt un CB500, ceva cu aderentza buna si pe ploaie. 110/80-R17 e dimensiunea oficiala, dar cum nu se mai prea gasesc merge si 120/70-R17... am incercat deja la mymoto, repr honda, asfalt agression si magazinul atv-enduro de langa captain nemo. La mymoto exista pireli diablo pt sport, dar as vrea si ceva alternative. Ai încercat Romi moto? De acolo am aflat Âşi pt. mine (tot CB500) că au...găseÂşti tu site-ul lor ! Este Âşi aici pe forum un băiat de acolo. Printre altele ți-am urmărit excursia prin țară, foarte miÂşto, brava! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Ai încercat Romi moto? De acolo am aflat Âşi pt. mine (tot CB500) că au...găseÂşti tu site-ul lor ! Este Âşi aici pe forum un băiat de acolo. Printre altele ți-am urmărit excursia prin țară, foarte miÂşto, brava! salut, am trecut prin Cluj si-am fost chiar la romi moto, la magazinul lor de prezentare. Mi-am schimbat acolo uleiul si-am discutat despre cauciucuri, dar nu aveau pe stoc ce-mi trebuia mie. In plus, cel care-l aveam am zis ca ma mai tzine unpic, a.i. acum studiez oferta si o sa dau comanda, doar ca nu mai e chiar asa graba... tu ce model ti-ai luat ? ms pt aprecieri, a fost chiar deosebit. As vrea sa putem face excursii dinastea mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Delticom AG sau cauciucuridirect.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 salut,am trecut prin Cluj si-am fost chiar la romi moto, la magazinul lor de prezentare. Mi-am schimbat acolo uleiul si-am discutat despre cauciucuri, dar nu aveau pe stoc ce-mi trebuia mie. In plus, cel care-l aveam am zis ca ma mai tzine unpic, a.i. acum studiez oferta si o sa dau comanda, doar ca nu mai e chiar asa graba... tu ce model ti-ai luat ? ms pt aprecieri, a fost chiar deosebit. As vrea sa putem face excursii dinastea mai des Poate trebuia să-i întrebi dacă poți comanda. Mie mi-au trimis o ofertă completă unde văd Âşi de față Âşi de spate. Însă mie doar pt. spate îmi trebuie. Mergi pe site, vezi cum se face comanda Âşi cred că s-ar putea să-ți aducă. Eventual stai de vorbă cu ei la un telefon. Desigur, mai sînt Âşi alții pe aici care aduc sau au trecut prin asta Âşi pot da sfaturi... sper să te descurci. Bagă Âşi un search aici pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Poate trebuia să-i întrebi dacă poți comanda. Mie mi-au trimis o ofertă completă unde văd Âşi de față Âşi de spate. Însă mie doar pt. spate îmi trebuie. Mergi pe site, vezi cum se face comanda Âşi cred că s-ar putea să-ți aducă. Eventual stai de vorbă cu ei la un telefon. Desigur, mai sînt Âşi alții pe aici care aduc sau au trecut prin asta Âşi pot da sfaturi... sper să te descurci. Bagă Âşi un search aici pe site. da, pe site exista o sectiune speciala pt cauciucuri..http://romimoto.ro/tyres.php in cel mai rau caz, la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Chiar nu Âştie nimeni unde pot repara o Âşa de motoretă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Chiar nu Âştie nimeni unde pot repara o Âşa de motoretă? daca citeai paginile dinainte nu mai puneai intrebarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) /index.php?...t&p=1621888 si primele posturi de aici. daca gasesti ceva da-mi un PM, ca cineva tocmai mi-a folosit saua pe post de scrumiera si am o frumusete de gaura x( LE: daca ajung inaintea ta pe undeva, te anunt si eu Editat Septembrie 9, 2009 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Am nevoie de un distantier/saiba cu interior de 50mm si cu exterior de max 70mm, grosime de 1mm Imi trebuie la motocicleta, in spate, ca sa imi tina pinionul la respect. Daca imi poate face cineva rost sau imi poate fabrica (are masinarie sau stie pe cineva care are masinarie) ar fi perfect. Dau o bere+ pretul distantierului desigur! P.s: vreau vreo 4-5 bucati Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Donez michelin pilot race 120/60/17 si 160/60/17/ uzura fata 50% ,spate mai mult...... 0729123111 Mesaj completat Donez michelin pilot race 120/60/17 si 160/60/17/ uzura fata 50% ,spate mai mult...... 0729123111 S-au dat Sa le foloseasca sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 de unde cumpar rulmenti SKF in Brasov, aveti idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 de unde cumpar rulmenti SKF in Brasov, aveti idee? Deci nu bag mana in foc, dar la intersectie la Faget , vis-a-vis de un magazin cu scutere si piese de scutere, este magazinul de desfacere a celor de la BADR (parca) si cred ca au acolo .Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 de unde cumpar rulmenti SKF in Brasov, aveti idee? rulmenti SKF gasesti la: 1. Badi 2. Grup-Rul 3. Sau la Fratii Oprean (fata-n fata cu velpitar-strada paralela cu mihai viteazul) Daca nu gasesti nicaieri da-mi un PM. Asfalt curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate