wish_grg Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 salutare. stiti cumva daca exista vreun site cu carenaje pt derbi senda 50? vreun magazin in brasov sau parc de dezmembrari? am nevoie de mai multe piese pt motoreta, dar asta ma doare cel mai tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Nu vrea un "modelator" sa faca un pic de ordine prin BV? sa redenumeasca inapoi topicul asta in "ajutor" si sa mute restul "topicelor" in el: carene derbi senda, service pe langa groapa de gunoi etc... e doar o sugestie, ca incepe sa fie un pic dezordine si cand vom avea ceva de cautat va fi cam dificil. Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Şi bursa .. bursa locală să fie mutată ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 La o cautare pe google, se pare ca poti cumpara piese pentru Derbi din magazinele Mymoto. Exista magazin Mymoto si in Brasov, pe str. Codrul Cosminului 81. http://www.mymoto.ro/derbi.html . Totusi, daca nu te dau banii afara, ebay.com este sfant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Şi bursa .. bursa locală să fie mutată ! aia mi s-a parut o greseala ca a fost mutata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Nu vrea un "modelator" sa faca un pic de ordine prin BV? sa redenumeasca inapoi topicul asta in "ajutor" si sa mute restul "topicelor" in el: carene derbi senda, service pe langa groapa de gunoi etc... e doar o sugestie, ca incepe sa fie un pic dezordine si cand vom avea ceva de cautat va fi cam dificil. Multumim Na, ca le-am rezolvat. Sper sa nu le mai mute nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 in sfarsit a dat Pacasac cu matura si laveta pe aici... meriti o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Cu o floare nu se face primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 in sfarsit a dat Pacasac cu matura si laveta pe aici... meriti o bere O bere de la fiecare poate, multumim frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Cu o floare nu se face primavara... aha, deci acum suntem experti in anotimpuri, am inteles. p.s. te rog sa imi spui urmatoarele: cate kile ai? pe unde te dai? cu cine te dai? ce level au cei cu care te dai? ... stai ca m-a bufnit rasu si plansu in acelasi timp =)) =)) =)) p.s.s. iti trebe copyright pt bustean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 As vrea sa modific un db Killer, cunoasteti pe cineva care se ocupa de tobe de esapament si m-ar putea ajuta. 10q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Salutare,stiu ca e din scurt dar incerc si aici....care aveti o baterie yb14l-a2 in plus?teoretic azi mi-ar trebui ca maine gasesc si eu la magazine.....hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 o fi inchis la bodega... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Cu ce te deranja musiu ca este topic separat? Ti se pare ca situatia asta se inscrie la capitolul "oare sa pun surub metric 14 sau metric 12 la gaura 712 din cadru?". Ca dupa tine s-a luat imediat si idiotu' care modereaza pe aici, plus inca unu doi gura casca. Ce va mai plictisiti unii ... eu zic ca tu te cam plictisesti si iti este lene sa citesti, ca sa intelegi ce a vrut sa zica crazydanutz, numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Da' pe matale cu ce te deranjeaza ca ma deranjeaza? Un pic de ordine nu strica, bine ca ai timp sa citesti si sa comentezi, dar topicele le lasi cu denumiri d-am-boulea... Ziceam si eu asa, ca e ca si cand mergi la magazin si unde au oua gasesti pantofi si invers, e cam de cacao, mai ales cand schimbi aiurea lucruri care mergeau bine... daca te deranjeaza ce am scris,nu citi, consider ca a fost constructiva critica venita din partea mea, spre deosebire de comentariul tau si al aghiotantului tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) o intrebare pentru tine ...il cunosti macar pe idiotul care modereaza pe aici? ca de fund in sus vad ca sariti toti instant .. Editat Aprilie 4, 2014 de Evol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Nu va cunosc pe niciunul personal,dar actiunea de a muta una-alta si a face ordine pe aici mi se pare bine intentionata, daca aveti ceva de impartit,impartiti in privat sau cand va intalniti pe strada, n-am nimic nici cu tine nici cu AWD, doar ca mi s-a parut deplasat sa comentati pentru ca cineva a facut ceva,atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) stai linistit ca n-a facut-o gratis, asteapta cate o bere acum de la fiecare p.s. si ca sa nu fiu total offtopic, care stie unde pot gasii un pistol sau cleste de nituit in Bv? Editat Aprilie 4, 2014 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Pe site la Dedeman, apare ca au,deci probabil ca si restul au: Baumax, Hornbuci etc. Daca nu vrei sa cumperi,am eu unul de imprumut,dar nu stau prea bine la capitolul nituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 La mine, ti-l imprumut cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 pune si tu niste linkuri cu modele de proiectoare Salutări, Este cineva prin Braşov sau împrejurimi care are proiectoare de 10W LED montate pe motocicletă/maşină ? Vreau să văd cum luminează modele asemănătoare cu cele din imaginile ataşate, indiferent de unghiul de iluminare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Salutare, care ma ajuta si pe mine cu un transport o bucata motoreta bv-tm-bv si care ar fi costurile?sau daca are careva o dubita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Alex , suna-ma si rezolvam . 0744483410 sau 0765165344 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Are careva din gresala un filtru de aer (folosit) de Africa Twin sau de Transalp (modelul rotund) ca in link ? -> https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtMXgM6HOqjQ1-1YZIdcDmHPDynk5VsuesBN7rmWv9Z-Do-NPlzA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Are careva din gresala un filtru de aer (folosit) de Africa Twin sau de Transalp (modelul rotund) ca in link ? -> https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtMXgM6HOqjQ1-1YZIdcDmHPDynk5VsuesBN7rmWv9Z-Do-NPlzA salut, am unu asemanator de yamaha virago, daca il mai ai pe cel vechi , ia o ruleta si da-mi un pm cu cotele, numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate