mih Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) enjoy Editat Februarie 24, 2008 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Cine e nenea in camasa aia de noapte tzaraneasca?Merita o bere. Ba nu,o palinca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 24, 2008 Autor Share Postat Februarie 24, 2008 Cine e nenea in camasa aia de noapte tzaraneasca?Merita o bere. Ba nu,o palinca! sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Foarte tare party-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 tinand cont de faptul ca nu am si io o poza fara bere in mana ( IAR ) dar am cu maimutza de gat..... foaaaaaaaaaaaaarte tare frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Foarte tare petrecerea daca ma iau dupa pozele expuse aici, ce ma oftic ca nu am putut ajunge @hai-hui - ce faci domne, ai venit tocmai din Cluj sa pijamalaesti pe la noi, cam cumintel la party, abia te-am vazut intr-un colt de poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 foarte tare seria de melodii gen gay parade! btw. din petrecaretii de aseara nu se baga nimeni la o tura de Oltenita sa vedem Dunarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Hai cu pozele alea. Nu pot sa cred ca doar atatea poze s-au facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) mda.....cate spume mi-am putut face aseara ca nu am putut ajunge.... Editat Februarie 24, 2008 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 poze de pe aparatul meu, de la Arc si din bar. Diseara regizez si un filmulet si o sa il pun maine aici. Cu plecarea de la arc and staff eu m-am indragostit de cainele lu Pantera uite miki, fara bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) Editat Februarie 24, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 aoleuuu, peste tot e bestia aia de catelush (a lu` tanti pantera).. Feriti-va, sare la burta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) Acu' ma uitam pe poze... Nota zece lui Noro, Jhon, Zanu', nenea cu halat portocaliu si ochelarii Madhead, lui Emi si tovarasului (cei doi mujahedini), lui nenea in camasuta aia sumara si...portocalie parca, lui Carja cu camashutza lui roz cu tot, Yaman si multor altor pijamalisti care au fost sarea si piperul serii... LE: si nota 20 lui Hai-Hui care si-a facut curaj si ni s-a alaturat taman din Cluj pentru parada moto in pijamale si pentru party in sine. Ai fost belea, dude :) LE2: suzeta fu a lui Miki. E foarte buna in combinatie cu bere, recunosc. Si ne sta bine impreuna, cu suzeta cu tot... Editat Februarie 24, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 cu asa tinute la fete....de drag sa te imbraci in pijamale:P....ar trebui organizate mai des:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Vad ca a iesit fain de tot. Ma oftic ca nu am putut ajunge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) Neshte iegzemple, bre! Editat Februarie 24, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 uiuiuiiiii mai, da' voi stiti sa va distrati...tare ma faceti sa imi iau inima'n dinti si sa vin si eu acolo in al vostru club de noapte bar de negri. nu stiu cine e domnita din imagine si cine e tatal ei, dar mi-a furat inima inca de la licitatie...uf-uf sper sa nu fi calcat pe cineva pe nervi acum, dar nah, tre' sa imi fac putin curaj sa vin acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 uiuiuiiiii mai, da' voi stiti sa va distrati...tare ma faceti sa imi iau inima'n dinti si sa vin si eu acolo in al vostru club de noapte bar de negri. nu stiu cine e domnita din imagine si cine e tatal ei, dar mi-a furat inima inca de la licitatie...uf-uf sper sa nu fi calcat pe cineva pe nervi acum, dar nah, tre' sa imi fac putin curaj sa vin acolo.... e prietena mea...da na.. negociem face un zx6r din 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 bai petrecere in pijama e una, dar observ un procent insemnat de motoristii in toale de muiere. adicalea arata a gay party poate am inbatranit eu si nu mai apreciez simtul artistic, dar totusi, observ ca masculinitatea se estompeaza cu fiecare ocazie de prezentare a laturii feminine o fi distractiv asa, dar mai bine 300+ km pe we cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 super party !!! pai noi combinam si astefl de petreceri cu plimbarile. eu spre exwemplu in weekend am facut 250 kilometrii care mai are poze? elena, filmuletul... il vizionam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 super party !!! pai noi combinam si astefl de petreceri cu plimbarile. eu spre exwemplu in weekend am facut 250 kilometrii care mai are poze? elena, filmuletul... il vizionam? daca te plimbai aseara cu noi faceai si mai mult , io am aproape 300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Zidule, nu si-au mai gasit pijamalele si pe ultima suta de metri au luat de la neveste/bunici/mame/surori/vecine. Zic mai bine asa decat cu ele rupte-n... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 bai petrecere in pijama e una, dar observ un procent insemnat de motoristii in toale de muiere. adicalea arata a gay party poate am inbatranit eu si nu mai apreciez simtul artistic, dar totusi, observ ca masculinitatea se estompeaza cu fiecare ocazie de prezentare a laturii feminine o fi distractiv asa, dar mai bine 300+ km pe we cu mobra imbatranim mah, am trecut si eu pe acolo si vazand ca stric media de varsta m-am dus in plata domnului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 25, 2008 Autor Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) imbatranim mah, am trecut si eu pe acolo si vazand ca stric media de varsta m-am dus in plata domnului balaure , eu cred ca te-ai intalnit cu "fetele" care au cantat toata seara "proud to be gay" Editat Februarie 25, 2008 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 balaure , eu cred ca te-ai intalnit cu "fetele" care au cantat toata seara "proud to be gay" bai micutule, mai lasa dreaq tastatura si mai plimba si motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate