bogdan_harea Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Bravo Petrica, stai jos. Nu te-am intrebat pe tine. Lasa-l pe Mae sa spuna lectia ca s-a pregatit un an pt ea. In nici un caz nu ma astept sa spuna ca s-a rupt cadrul si l-a sudat pe marginea dunei, dar sant detalii si amanunte pe care vreau sa le aflam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Bravo Petrica, stai jos. Nu te-am intrebat pe tine. Lasa-l pe Mae sa spuna lectia ca s-a pregatit un an pt ea. In nici un caz nu ma astept sa spuna ca s-a rupt cadrul si l-a sudat pe marginea dunei, dar sant detalii si amanunte pe care vreau sa le aflam Salut, din pacate din cauza unor probleme personale o sa cam intirzii cu aceste detalii, dar sper ca pina la sfirsitul saptaminii viitoare sa trag toate concluziile tehnice asupra acestei calatorii (respectiv motocicleta). Decamdata va pot spune ca am facut 14781 km si nu am avut nici o problema, nici macar o pana. Mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 DESTEPTAREA ! ....... ati amortit de tot ! ... hai, ca eu am bagat deja 1500km pe 2009 pai nu vezi ca vremea nu tine cu noi, in loc sa se incalzeasca zici ca vine iarna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niroL Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Intrebare pentru cei care si-au montat faruri auxiliare pe LC8: Presupun ca ati legat in circuit si un releu intrerupator care sa taie alimentarea luminilor atunci cand inchizi contactul (cu scopul evident de a nu uita luminile aprinse dupa ce parchezi si impotriva idiotilor care profita de lipsa proprietarului in imediata proximitate si se joaca la butoane... cunoasteti specia!). Daca DA atunci poate-mi spuneti si mie exact ce tip de releu ati folosit si de unde l-ati cumparat. Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Intrebare pentru cei care si-au montat faruri auxiliare pe LC8: Presupun ca ati legat in circuit si un releu intrerupator care sa taie alimentarea luminilor atunci cand inchizi contactul (cu scopul evident de a nu uita luminile aprinse dupa ce parchezi si impotriva idiotilor care profita de lipsa proprietarului in imediata proximitate si se joaca la butoane... cunoasteti specia!). Daca DA atunci poate-mi spuneti si mie exact ce tip de releu ati folosit si de unde l-ati cumparat. Multzam! Poti folosi orice releu de auto (fauri), dar iti recomand unul de Dacia sau Ford deoarece sint mai mici. Atentie insa sa aiba contactele rezistente la cel putin 20A. De cumparat orice magazin Dacia, cred ca marca este Bosch sau Siemens. Mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Probabil ca ar trebui sa ma trec si eu pe lista de prezenta KTM 990 Adventure 2007 Salutare !!! (pp ca toata lumea stie cum arata un KTM asa ca va scutesc de poze ) Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Sa speram ca va fi o colaborare placuta.. .chit ca am observat o marire extraordinara a ritmului in care dispar banii din buzunar. Ah da.. DACA posesorul unui KTM 990 Adventure Negru din 2006, cu seria de sasiu terminata in 145 citeste acest thread (domnul ar trebui sa fie din Satu Mare), il rog sa ma contacteze. I-am facut din greseala RCA pana pe 13.08.2009... Macar sa-i dau hartia.. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Hello din nou !!! Care are Casco la KTM ? Unde e facut ? Cam la cat sa ma astept dpdv financiar ? Sar'mana ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Hello din nou !!! Care are Casco la KTM ? Unde e facut ? Cam la cat sa ma astept dpdv financiar ? Sar'mana ! Uita de casco. In patru ani iti iei alta cu banii de casco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Hello din nou !!! Care are Casco la KTM ? Unde e facut ? Cam la cat sa ma astept dpdv financiar ? Sar'mana ! am facut eu la a mea care e noua si costa cam 5000 lei pe an cu franciza 20% la furt, 20% la dauna totala, 200 euro franciza la daune partiale. polita e facuta la astra. eu platesc trimestrial am facut-o incepand cu 01.03.2009. probabil al 4 trimestru nu o sa.l mai platesc deci o sa ramana cam 3700 lei pe un sezon de 9 luni(pana la 30.11.2009). pentru o motocicleta noua de peste 13.500 euro eu zic ca merita numai in primii 3-4 ani. Probabil ca ar trebui sa ma trec si eu pe lista de prezenta KTM 990 Adventure 2007 Salutare !!! (pp ca toata lumea stie cum arata un KTM asa ca va scutesc de poze ) Alex felicitari si sa fii sanatos si sa faci multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Aloha! Hopp si eu cu un 950 Adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Bravo dom'le ! Sa-ti traiasca ,,batranica" ! Este dintre primele modele de LC8 Adv.De unde ai luat-o ? De aici sau din afara ? Cati kilometrii are ? Bafta si sa te duca pe unde nici nu ai visat ! E din 2004 ,am luat-o de afara 34.000 km Merci! Azi am incercat-o prima data(am luat numere rosii) si dupa ce am avut chopper asta fuge ca dracu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Am niste gume MITAS E-07 montate si pe langa astea un set pt situatii mai grele tot MITAS dar EF-07 si EF-08,cam cat ar trebui sa ma tina E-07 folosit mixt pe asfalt si off.(pana acum am avut cruiser asa ca habar n-am cum ii cu astea enduro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Hoszu Toll, EF 07 sunt pt enduro competition. pt capre sub 150 kg. verifica-le indicele de greutate. mai indicate ar fi E09. PS. nu te baza pe cramponate pe asfalt. pe cat sunt de bune offroad pe atat sunt de proaste onroad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Merci de sfaturi o sa tin cont de ele,insa cauciucurile astea am primit impreuna cu motoru ca si bonus,asa ca nu prea am avut de ales ,eventual EF-urile o sa le scot la vanzare si-mi iau altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Merci de sfaturi o sa tin cont de ele,insa cauciucurile astea am primit impreuna cu motoru ca si bonus,asa ca nu prea am avut de ales ,eventual EF-urile o sa le scot la vanzare si-mi iau altceva. E07 poti sa le folosesti. Desi LC8-ul merita ceva mai bun gen Continental, Pirelli, Metzeler, etc. EF-urile da-le cuiva care are EXC, WR, etc. Cramponatele aluneca pe asfalt si se tocesc repede. Necramponatele sunt ca si cum nu ar fi in offroad. Intermediarele functioneaza atat onroad cat si offroad, dar functioneaza prost. Cauciucul ideal nu s-a iventat inca. Trebuie sa te gandesti unde vrei sa mearga moto mai bine si sa o incalti in consecinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 Salutare! Are cineva asa ceva : http://www.touratech.com/shops/001/product...roducts_id=3069 ? sau : http://www.touratech.com/shops/001/product...products_id=812 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIII Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Aloha! Hopp si eu cu un 950 Adventure salut, de curiozitate, cat ai dat pe ea? am unul similar, insa negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Nu stiu daca are cineva, exact, acel produs de la Touratech, insa exista variante mult mai ieftine....Nu as da 422 euro pe asa ceva ! Monteaza-ti pe crash-bars-uri o pereche de Hella, din alea ,,de neam prost" si i-ai spart pe toti ! ...... parerea mea ! ceva de genul : http://b2c.hella.com/b2c_hella/b2c/init.do...o.xcm=hella_com ? ps..am postat lista cu cazarile di garnic (pt 1 mai) aici : /index.php?...20&start=20 ia vezi cat costa astea.... http://cgi.ebay.de/Hella-Scheinwerfer-DE-X...A1%7C240%3A1318 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 salut,de curiozitate, cat ai dat pe ea? am unul similar, insa negru 6500 adus de afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 salut, care aveti sa cu gel puteti sa-mi spuneti daca e o diferenta mare de confort fata de saua originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Ahoy, am o intrebare de unde pot achizitiona la un pret rezonabil plasticul de protectie(cea din poza) pt partea stanga nu-mi place sa am numa pe o parte Merci. Editat Aprilie 1, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Ahhhh era sa uit ,sambata am si facut primul test drive in pasul Bucin Editat Aprilie 1, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Priveste atent la LC8-ul portocaliu din fata ... este al userului @mae. Are montate pe crash-bars niste proiectoare. Nu sunt Hella, Piaa ... sa alta ,,marca de renume"; sunt cumparate de prin Mall, nu stiu sigur ... insa fac treaba buna si nu au costat asa mult ... 120 lei, daca imi aduc bine aminte. Scrieii un PM lui Mae si te lamureste ! A grija ca sunt doua feluri de proiectoare: 1- fog light ... astea disperseaza fasciculul de lumina pentru mersul in conditii de ceata; 2- drive light ... astea asigura un fascicul convergent de lumina ( asemeni farului ) ce sunt potrivite rulajului pe timp de noapte si iti da posibilitatea sa vezi in profunzime ...... ca faza lunga. Cred ca iti doresti proiectoarele din a doua categorie. Bafta ! Salutari, sint chiar Hella! Sint FF50 blue si le recomand cu caldura. Din pacate unul l-am rupt, dar am comandat alt set si alt model (poze cind or veni). Mae Ahoy, am o intrebare de unde pot achizitiona la un pret rezonabil plasticul de protectie(cea din poza) pt partea stanga nu-mi place sa am numa pe o parte Merci. Urmareste pe ebay, a fost de vinzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 salut,care aveti sa cu gel puteti sa-mi spuneti daca e o diferenta mare de confort fata de saua originala? am eu "low seat with gel"..e ok..nu e chiar intruchipare confortului, dar mere. sincer, eu am cumparat-o mai mult din considerente de "inaltime".. dar...sa-l intrebam pe MAE cum e cea de la Touratech..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate