blue_nightwishX Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) sa stapanesti sanatos noua scula sa stii ca ai luat un model pe cinste de la ktm ti as ura asfalt uscat dar te as jigni la asa animal so cat mai multi km si acum pt baietii din si de pe langa sosea BAIIII DACA VEDETI UN KKTMMMMM CU GIROFAR ORIUNDE ATI FI FUGIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!! nici offroad nu mai aveti scapare bre cat p-aci sa-ti iau fostul motor de la bavaria ..insa pt 200 de euro,baietii n-au vrut sa mai lase la pret, asa ca m-am orientat spre neagra asta de la ktm ))) " la vederea echipajului , toata lumea nu mai fuge .. , ci alearga " )))) poze din vama veche de acum 1 saptamana Editat Decembrie 12, 2011 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 superb Mersi! ti-ai ales o bestie, eu dupa 3 ani calare pe ea spun ca inca motorul poate mult mai mult decat eu. Cat mai multi km impreuna off si on road! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 (editat) cine ma poate ajuta si pe mine cu o mana de cuie vidia model 1300 de la best grip ? cine aduce ? vreo 200 bucati ... platesc bine http://www.best-grip.com/eng/chiodi.asp Editat Decembrie 14, 2011 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 cine ma poate ajuta si pe mine cu o mana de cuie vidia model 1300 de la best grip ? cine aduce ? vreo 200 bucati ... platesc bine http://www.best-grip.com/eng/chiodi.asp Cumpara direct de la ei? Platesti doar transport; sunt din UE deci nu ai treaba cu TVA sau vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 (editat) cine ma poate ajuta si pe mine cu o mana de cuie vidia model 1300 de la best grip ? cine aduce ? vreo 200 bucati ... platesc bine http://www.best-grip.com/eng/chiodi.asp au o pagina cu dealeri... eu n-am vazut sa poti comanda direct de la ei... si eu sunt interesat... vezi ca pe fatza am dubii ca 1300 o sa-ti mearga fara sa ramai fara camera... Editat Decembrie 14, 2011 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 adica tu crezi ca 1300 intra prea mult surubu in carne pe interior ? m-am uitat in tabel insa n-as prea crede ... sau tu la ce te refereai ? ma rog . .caut unele sa mearga pe drumurile de oras , zapada batatorita... portiuni mici de gheata si sa nu am probleme nici la petele de asfalt ud ... sau cred ca pana la urma ma orientez catre cele de la karoo m+s ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 adica tu crezi ca 1300 intra prea mult surubu in carne pe interior ? m-am uitat in tabel insa n-as prea crede ... sau tu la ce te refereai ? ma rog . .caut unele sa mearga pe drumurile de oras , zapada batatorita... portiuni mici de gheata si sa nu am probleme nici la petele de asfalt ud ... sau cred ca pana la urma ma orientez catre cele de la karoo m+s ... vezi ca exista si K60 scout cu compozitie speciala pt iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 adica tu crezi ca 1300 intra prea mult surubu in carne pe interior ? m-am uitat in tabel insa n-as prea crede ... sau tu la ce te refereai ? ma rog . .caut unele sa mearga pe drumurile de oras , zapada batatorita... portiuni mici de gheata si sa nu am probleme nici la petele de asfalt ud ... sau cred ca pana la urma ma orientez catre cele de la karoo m+s ... Ai Pm cu detaliile cerute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 o solutie pana imi dau un raspuns cei de la fm racing aka alfred .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 bre cat p-aci sa-ti iau fostul motor de la bavaria ..insa pt 200 de euro,baietii n-au vrut sa mai lase la pret, asa ca m-am orientat spre neagra asta de la ktm ))) " la vederea echipajului , toata lumea nu mai fuge .. , ci alearga " )))) poze din vama veche de acum 1 saptamana o motocicleta adevarata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 up Ca tot veni vorba pe alt topic ... ai pus heliu doar in roti sau si in topcase de se ridica asa de la pamant De fiecare data cand ies pe deal cu v-stromul imi doresc un 990 Adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Ca tot veni vorba pe alt topic ... ai pus heliu doar in roti sau si in topcase de se ridica asa de la pamant De fiecare data cand ies pe deal cu v-stromul imi doresc un 990 Adventure promit ca dupa ce-i reglez un pic suspensiile trec de primu prag de nori ) lansarea e baza , ca aterizarea nu mai garantez Imi vand motocicleta pt interesati : http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=425127 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sesZZR Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Salutare. Sunt noul posesor al unui KTM 990 adventure 2010 si sunt foarte fericit. Stau in Singapore de vreo 6 luni si deci, nu ma injurati la mine e cald Probabil s-a mai discutat pe aici dar daca nu va suparati, mai intreb si eu odata: 1. Ce tobe recomandati sa-mi pun si eu?...ca alea originale incalzesc cam tare..si sa sune frumos. 2. Am deja lateralele Gobi dar pentru oras si pentru ca nu incape nici o casca in ele as avea nevoie de un topcase (in care sa incapa casca) Care va place mai tare?...sa fie si functional si sa arate si bine. 3. Ce ar trebui musai sa mai inbunatatesc? Touratech, chestii? Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 (editat) Salutare. Sunt noul posesor al unui KTM 990 adventure 2010 si sunt foarte fericit. Stau in Singapore de vreo 6 luni si deci, nu ma injurati la mine e cald Probabil s-a mai discutat pe aici dar daca nu va suparati, mai intreb si eu odata: 1. Ce tobe recomandati sa-mi pun si eu?...ca alea originale incalzesc cam tare..si sa sune frumos. 2. Am deja lateralele Gobi dar pentru oras si pentru ca nu incape nici o casca in ele as avea nevoie de un topcase (in care sa incapa casca) Care va place mai tare?...sa fie si functional si sa arate si bine. 3. Ce ar trebui musai sa mai inbunatatesc? Touratech, chestii? Multumesc frumos 1. niste Akrapo ... 2. ia-ti un topcase metalic gen cum fac baietii de la konvoi.ro (copii fidele .. dupa Touratech) 3. fa-o full options ...fara piele si cu trapa hai sa mai adaug niste poze de ieri Editat Februarie 7, 2012 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sesZZR Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Tari pozele! Multam pentru sfaturi. Akrapovic cred ca-mi plac cel mai mult si in special cele ovale Ti...am inteles insa ca doar cele hexagonale sunt legale pt motoarele mai noi de 2008...e adevarat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 pozele le dedic celor pentru care sezonul moto se termina odata cu venirea zapezii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Ceau si o mica rugaminte la voi, unui prieten i s-a dus pompa de benzina de la un KTM 690, cod 1100-00072, stie cineva sa imi dea un link pentru o posibila achizitie, pompa noua sau second. Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 poate stie cineva unde pot gasi un topcase de 42 L, gri, pentru un 990 adv,precum cel din poza.multumesc si salutare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 poate stie cineva unde pot gasi un topcase de 42 L, gri, pentru un 990 adv,precum cel din poza.multumesc si salutare!!! hepco model gobi. vezi la louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gscristi Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Nu am avut ce face ......o fi bine, o fi rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 felicitari felicitari!! sper sa vina in curand si ziua can o sa postez si eu ceva asemanator! sa o stapanesti sanatos, sa te duca pe unde nici nu ti-ai inchipuit si asteptam pozele cu bordul indicand 100.000km pana la 1.000.000km! de asemenea, asteptam poze cu BESTIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gscristi Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012   felicitari felicitari!! sper sa vina in curand si ziua can o sa postez si eu ceva asemanator! sa o stapanesti sanatos, sa te duca pe unde nici nu ti-ai inchipuit si asteptam pozele cu bordul indicand 100.000km pana la 1.000.000km! de asemenea, asteptam poze cu BESTIA! multumesc mult.....Termenul de livrare din Mattinghofen este de 10 zile lucratoare. O sa fac poze de cand este in cutie.............trebuie sa-mi pregatesc ficatul pt ca trebuie sa beau o saptamana cu prietenii. Prima mea motocicleta noua............cum o fii senzatia sa-i rupi punga de pe sa? vom vedea   felicitari felicitari!! sper sa vina in curand si ziua can o sa postez si eu ceva asemanator! sa o stapanesti sanatos, sa te duca pe unde nici nu ti-ai inchipuit si asteptam pozele cu bordul indicand 100.000km pana la 1.000.000km! de asemenea, asteptam poze cu BESTIA! multumesc mult.....Termenul de livrare din Mattinghofen este de 10 zile lucratoare. O sa fac poze de cand este in cutie.............trebuie sa-mi pregatesc ficatul pt ca trebuie sa beau o saptamana cu prietenii. Prima mea motocicleta noua............cum o fii senzatia sa-i rupi punga de pe sa? vom vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Nu am avut ce face ......o fi bine, o fi rau? Felicitari! Cred ca ne dorim cu totii ca la un moment dat sa traim "experienta" de a ne vedea motorul visat, inca nemontat la reprezentanta. Asteptam poze de la montare si cu produsul finit. Eu zic ca va fi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Nu am avut ce face ......o fi bine, o fi rau? S-o stapanesti sanatos. Cand vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate