Stephon Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 d-abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Las' ca Vama Veche o sa ascultam acolo unde trebuie- la Vama Veche http://www.stufstock.com/main.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 CRE CA-TZI FACE O MARE PLACERE SA TE BAGI IN SEAMA la data la care baiazid a pus postul pe care-l citezi tu, intalnirea de la brashov shi cea de la buzau erau programate in acelashi weekend!!!! asha ca mai citeshte inainte sa postezi prostii!!!! 222012[/snapback] nu faceam decat sa-mi exprim nemultumirea fata de anularea Buzaului,cronologia nu ma interesa...asa ca mai "intelege" inainte de a scrie prostii poate ar fi timpul sa inveti si tu cum devine chestiunea cu sensul denotativ si conotativ al cuvintelor. Cat despre bagatul in seama...ce sa mai zic...eu cu aprox.20 de mesaje ma bag in seama,iar tu ,cu peste3800,chipurile nu apreciez faptul ca nu ti-e frica de ridicul,bravo,tine-o tot asa! de asemenea,poate ar trebui sa intelegi faptul ca scrisul pe net nu trebuie sa-ti fie preocuparea de capatai,ca pana si motociclismul trebuie sa fie o activitate subsidiara,devenirea sociala pina si tu ai putea intelege ca e mai importanta.Cred ca lucrurile astea ti le-a spus mamica ta demult cit despre pretiozitatea.xenofilia si snobismul pe caru-l incumba propriu-ti "element" de identificare....ramane sa-ti dai singur seama intr-o zi(personal ma indoiesc) iarta-ma,dar de-acum, da-mi voie sa te ignor. CU NEDISIMULAT RESPECT PURIUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 (...) pana si motociclismul trebuie sa fie o activitate subsidiara,devenirea sociala pina si tu ai putea intelege ca e mai importanta.(...) Hait! Da' de "f.uck the system" auzi-t-ai? Habar n-ai tu catzi sunt care se phut in ea de societate , shi pun mai mare pretz pe , shi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Hait! Da' de "f.uck the system" auzi-t-ai? Habar n-ai tu catzi sunt care se phut in ea de societate , shi pun mai mare pretz pe , shi 226886[/snapback] aferim.Spiritul din Vama Veche te-a contaminat.Sper ca nu iremediabil.Eu aproape ca-mi vine sa ma scuz ca mai ma gandesc si la altceva.Oare trebuie sa gindim toti lafel!??Faptul ca suntem diferiti nu face lumea mai interesanta?de conceptul"UNITATE IN DIVERSITATE"se vorbeste de mult ce dracu....altfel am vrea toti sa avem W-"gogosar",mobra albastra,....si-am nazui o viata la IJ....tu in general esti un tip intelept,doar ca vrei cate-odata sa fii neaparat simpatic distractie placuta la Vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Bre. Care pleaca sambata dimineata? Viteza croaziera 150, 1 stop de tzigara la Petrom Ploiesti. Care te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 In curand vom publica pe site-ul clubului Bull Bikers intreg programul al intrunirii.Mai multe detalii cat se poate de curand! 226631[/snapback] Totusi cand aflam mai multe detalii?? mai sunt cateva zile ...sa incep sa impachetez sau nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 Au aparut informatii noi pe site-ul clubului Bull-Bikers: www.bullbikers.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 (editat) aferim.Spiritul din Vama Veche te-a contaminat.Sper ca nu iremediabil.Eu aproape ca-mi vine sa ma scuz ca mai ma gandesc si la altceva.Oare trebuie sa gindim toti lafel!??Faptul ca suntem diferiti nu face lumea mai interesanta?de conceptul"UNITATE IN DIVERSITATE"se vorbeste de mult ce dracu....altfel am vrea toti sa avem W-"gogosar",mobra albastra,....si-am nazui o viata la IJ....tu in general esti un tip intelept,doar ca vrei cate-odata sa fii neaparat simpatic distractie placuta la Vama 227131[/snapback] 1. Ba da 2. Nu chiar.... azi ma duc sa-l cumpar Editat August 23, 2005 de mihaiachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Bre. Care pleaca sambata dimineata? Viteza croaziera 150, 1 stop de tzigara la Petrom Ploiesti. Care te bagi? 228297[/snapback] creca ma bag, la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Stiu ca poate cer prea multe, da' are cineva loc in spate pentru un tip mai greutz si eventual si o casca in plus??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 (editat) Stiu ca poate cer prea multe, da' are cineva loc in spate pentru un tip mai greutz si eventual si o casca in plus??? 229244[/snapback] Iti iei bodyguard-ul cu tine si nu indraznesti sa-l pui pe viraga? Editat August 23, 2005 de Bazil88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 cam asa ceva... e mititica, mai sunt si bagajele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 S-ar putea sa vin si eu dar cu masina ca vreau sa o iau si pe Luana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Purghy...cred ca o sa cauti mult si bine! Eu am 63 de kg+ echipament si nu vrea sa ma ia nimeni! Eheeeee...ce "de treaba" e lumea pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwert Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Sper sa fie un cadou frumos de Paste!!! In perioada 26-28 august 2005, in Brasov, in vechea locatie Camping Darste, se va organiza INTRUNIREA MOTO ANUALA organizata de clubul BULL-BIKERS. Va asteptam intr-un numar cat mai mare!!! 156462[/snapback] Ma bucur ca e si la Brasov dar daca sunt adevarate zvonurile cum ca ar canta formatii gen Hi Q si formatii de house si parazitii, la familia, etc, asteptati-va la o gramada de batai intre baietasii de cartier si bikeri. Ca sa nu mai spun de furturi din corturi si din buzunarele bikerilor ametiti de bere. Si inca o problema. Daca vor fi astfel de formatii anul asta sa nu va asteptati ca la anul sa mai aveti succes. In rest, bafta multa si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 Ma bucur ca e si la Brasov dar daca sunt adevarate zvonurile cum ca ar canta formatii gen Hi Q si formatii de house si parazitii, la familia, etc, asteptati-va la o gramada de batai intre baietasii de cartier si bikeri. Ca sa nu mai spun de furturi din corturi si din buzunarele bikerilor ametiti de bere. Si inca o problema. Daca vor fi astfel de formatii anul asta sa nu va asteptati ca la anul sa mai aveti succes. In rest, bafta multa si asfalt uscat. 229547[/snapback] Nu stiu cine anunta astfel de zvonuri, ca ar canta HI-Q. Trupele care canta sunt pe site-ul Bull-Bikers si nu va mai luati dupa ce se aude! Bafta si Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Ma bucur ca e si la Brasov dar daca sunt adevarate zvonurile cum ca ar canta formatii gen Hi Q si formatii de house si parazitii, la familia, etc, asteptati-va la o gramada de batai intre baietasii de cartier si bikeri. Ca sa nu mai spun de furturi din corturi si din buzunarele bikerilor ametiti de bere. Si inca o problema. Daca vor fi astfel de formatii anul asta sa nu va asteptati ca la anul sa mai aveti succes. In rest, bafta multa si asfalt uscat. 229547[/snapback] mergi frate si te culca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 da, dar house si hip-hop tot sunt... paza este sau tre' sa-mi iau pistolul la mine??? sincer as prefera sa am motiv sa-l las acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 (editat) frate care ma iei shi pe mine la BV ca vreau sa merg sa vad un motor poate viitoarea mea nevasta.... sunt din BUC Editat August 23, 2005 de dracushorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 (editat) Daca ma ia cineva sub aripa sa, si imi delimitez si eu "motorul" poate vin si eu ! P.S cine stie unde are limitator(e) Yamaha Aerox R ? pvt me plz ! sau cine stie sa le dea jos platesc no problem ! luasi permisu so happy ... , Daca apuc sa-l delimitez merge cineva cu 70-80??? Editat August 23, 2005 de bunicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Ma bucur ca e si la Brasov dar daca sunt adevarate zvonurile cum ca ar canta formatii gen Hi Q si formatii de house si parazitii, la familia, etc, asteptati-va la o gramada de batai intre baietasii de cartier si bikeri. Ca sa nu mai spun de furturi din corturi si din buzunarele bikerilor ametiti de bere. Si inca o problema. Daca vor fi astfel de formatii anul asta sa nu va asteptati ca la anul sa mai aveti succes. In rest, bafta multa si asfalt uscat. 229547[/snapback] din cate stiu,detinerea mitralerelor e interziza,...transportarea lor insa,o fi permisa?Iti aduc coane una...de moare lumea...pret negociabil.Grabestete pana nu cresc astia T.V.A.-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Eu cred ca ajung Sambata ( nu pot pleca de vineri... Se supara cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Hau-Bau... am un pont sa merg de joi... Se poate veni de joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 @Sacal: pai, pe la ora 10 sa ne tiram de la Ark? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate