turbo_dominator Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 piston honda dominator cota standard cu segmenti noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heres Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Sarbatori fericite si voua si motoarelor voastre !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihay_star Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori fericite si voua si motoarelor voastre !!! Multumim mult ! Asemenea tie , familiei tale si tuturor cititorilor acestui forum ( nu numai )!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 SARBATORI FERICITE !!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 (editat) HO HO HO! Craciun fericit tuturor! Ma gandeam sa-mi fac un cadou ce Craciun: un DOMINATOR model 86, tinut doar pe benzina aditivata. Arata cam asa: . . . Voi ce parere aveti? Editat Decembrie 24, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 (editat) HO HO HO! Craciun fericit tuturor! Ma gandeam sa-mi fac un cadou ce Craciun: un DOMINATOR model 86, tinut doar pe benzina aditivata. Arata cam asa: . . . Voi ce parere aveti? Tata lor o sa fi..nu-ti mai taie nimeni cale si nu o sa mai zica nimeni ca nu te-a vazut. Editat Decembrie 25, 2011 de rob_debruce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 HO HO HO! Craciun fericit tuturor! Ma gandeam sa-mi fac un cadou ce Craciun: un DOMINATOR model 86, tinut doar pe benzina aditivata. Arata cam asa: aista dominator ii bun,,,,,,, numa sa nu te buna jelea sa bagi benzina in el,,,,,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 La Multi Ani!!! Va doresc sa aveti un an plin de impliniri si cu multi, multi kilometrii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 LA MULTI ANI !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 HAI LA MULTI ANI! de unde pot achizitiona suruburi pentru pinionul spate de dominator? stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heres Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 An nou fericit !!,o patit careva pana acuma sa-i sara scaunele de la supape la dominator?mi-o iesit ala din stanga de la evacuare de jumate doar,o inceput sa bata si am oprit motoru,am luat chiuloasa jos si nu ii afectat nimic,am dus-o la reparat si in 2 zile mi acasa.Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 se intampla datorita incalzirii excesive a motoarelor racite pe aer, practic aluminiul se dilata asa de mult incat scaunul supapei aluneca din locasul in care este bagat prin presare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 HAI LA MULTI ANI! de unde pot achizitiona suruburi pentru pinionul spate de dominator? stie careva? hai ca merg in garaj sa caut, ca aveam pe o roata,,,,,,,,,,, sper sa dau de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 La multi ani!!! Mobra mea aici:http://youtu.be/q5GPdRGfxQc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 HAI LA MULTI ANI! de unde pot achizitiona suruburi pentru pinionul spate de dominator? stie careva? Poti sa faci rost de unul, cu tot cu piulita, mergi la un magazin specializat in suruburi si ceri suruburi de inalta rezistenta, si piulite autoblocante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) chestia asta cu iesitul scaunului de supapa din chioulasa nu poate fi cumva defect de fabricatie?totusi nu-i normal...cote de dilatatie diferite etc...dar nu orice motor supraincalzit pateste chestia asta. la ce ani de fabricatie se intampla chestia asta? are legatura cu modelele facute in italia fata de japonia sau e chestie specific dominatoreasca? Editat Ianuarie 4, 2012 de prisihayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) Poti sa faci rost de unul, cu tot cu piulita, mergi la un magazin specializat in suruburi si ceri suruburi de inalta rezistenta, si piulite autoblocante. nu m-as fi gandit nici in 100 de ani....8.8, 10.9, 12.9.... mersi oricum pentru sfat DA NU MI BINE INTREB PE FORUM CA POATE ARE CINEVA ORIGINALE SI IL SCAP DE ELE? e defect de EXPLOATARE sau LUNGA UTILIZARE se intampla si la dr-uri, la mizeriile alea de XT-uri n-am prea auzit, dar nu-i timpul pierdut )) PS: nimic nu e vesnic, la un momendat crapa.... asta e, tre' sa mai traiasca si orezarii aia mici de produc piese de schimb. Editat Ianuarie 4, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 chestia asta cu iesitul scaunului de supapa din chioulasa nu poate fi cumva defect de fabricatie?totusi nu-i normal...cote de dilatatie diferite etc...dar nu orice motor supraincalzit pateste chestia asta. Vorbim de motociclete de 10-20 ani, exploatate de multe ori in mod abuziv. Cate dominatoare de la noi credeti ca au sub 100.000km? Eu nu am auzit de scaune de supape sarite la FMXuri, cu toate ca motorul e identic. Dar, nu e timpul pierdut. Apropo jumba, suna-l pe Laur pt suruburile alea. Posibil sa aiba el prin lazile lui de piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Apropo jumba, suna-l pe Laur pt suruburile alea. Posibil sa aiba el prin lazile lui de piese. n-are, ca l-am stresat deja )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 nici eu nu am dat de suruburile alea,,,,,,,sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Antrunire Honda Dominator 2011 Polonia http://youtu.be/GiTn2pkAdBw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celblack Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Cine imi zice ce lungime are cablul de ambreiaj de la Dominator? Daca se poate, as dori sa stiu si lungimea camasii cablului. Vreau sa-mi inalt ghidonul la Vigor si cablul meu e prea scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Am gasit tutorialul asta pentru reparat CDI , l-am urmat pas cu pas si aproape am reusit. Dupa refacerea lipiturilor CDI-ul a functionat perfect dar l-am distrus folosind silicon sanitar ( transparent ) in loc de silicon negru. Se pare ca cel sanitar este acid si corodeaza rapid. http://www.thumpertalk.com/forum/showthread.php?t=980822 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihay_star Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Am gasit tutorialul asta pentru reparat CDI , l-am urmat pas cu pas si aproape am reusit. Dupa refacerea lipiturilor CDI-ul a functionat perfect dar l-am distrus folosind silicon sanitar ( transparent ) in loc de silicon negru. Se pare ca cel sanitar este acid si corodeaza rapid. http://www.thumpertalk.com/forum/showthread.php?t=980822 Foarte interesant ... in viitorul apropiat ma voi folosi si eu de acest tutorial pentru a-mi rectifica lipiturile , Multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merrin Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Salutare si "La multi ani !". Doresc sa-mi achizitionez o pereche de cizme moto. In sezonul ce urmeaza intentionez sa merg mai mult pe coclauri, desigur, ca sa ajung acolo mai strabat ceva km si pe asfalt, etc, endureala mai light, asa cum i se potriveste Dominatorului. Voi ce ghete moto folositi si ce mi-ati putea recomanda? Am vazut pe fc-moto.de preturi destul de bune la SIDI si as vrea sa profit de perioada aceasta cand inca as mai putea beneficia de reduceri. Mersi anticipat. Toate cele bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate