crossroad Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 one light, one soul, don't waste us all. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 In ziua cand am luat permisul am primit cel mai bun sfat: Niciodata sa nu te bazezi pe prioritate, o ai doar daca ti se da, indiferent de semne si reguli de circulatie. Eu asta respect cu sfintenie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 La intersectie de drumuri : Frate, aici zace nea Istrate, care avea prioritate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Prefer sa pierd un minut din viata, decat viata intr-un minut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Prefer sa pierd un minut din viata, decat viata intr-un minut! asta-i ce mai faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) Editat Noiembrie 13, 2008 de CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 la sugestia unui coleg forumist voi posta o remarca facuta anterior: cand mergi cu `capul in nori` sunt sanse mari sa ajungi mai repede acolo orice moment de relaxare pe moto poate avea consecinte grave. chiar daca va opriti mai obositi, nu lasati garda jos. numai de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Din pacate la un accident moto nu intotdeauna se poate aplica " I'll be back!" asa ca ar merge mai bine ala cu " CASCA ochii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Cea mai mare dorinta a mea este sa merg si maine pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 scuzati-ma ca ma bag si eu ..dar ..atunci cand urci pe motor , uiti de tot .. de sfaturile tuturor .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 MOTOCICLISTULE,ai grija ca te-ai nascut fara piese de rezerva! "Asfaltul doare" chiar daca nu esti tu cel vinovat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Mergi intotdeauna ca si cum soseaua s-ar termina brusc intr-o suta de metri. O genunchera sparta costa 100 de lei. Un genunchi spart - 2 saptamani de URLETE. Masina ESTE mai mare. Cand pleci de acasa: Opreste apa Stinge lumina Opreste gazul IA-TI ECHIPAMENTUL!!! Cu numai 200 de km/h, va oferim cazare pe timp nelimitat si 3 mese pe zi!!! Sectia Reanimare-ATI La 200 la ora, nu trebuie sa-ti fie frica de radar, ci de gropar! TIne minte un slogan, sa n-ai parte de LOGAN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roro Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 (editat) avantajul vitezei : cele mai bune locuri de parcare Editat Iulie 11, 2009 de roro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkanian Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 La 200Km/H nu mai ai prieteni/nu te mai salveaza nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Cand esti pe 2 roti, gandeste si pentru cei din jurul tau.. fii sigur ca ei nu o vor face pentru tine.. Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plummer Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Cand esti pe 2 roti, gandeste si pentru cei din jurul tau.. fii sigur ca ei nu o vor face pentru tine..Ride safe! Extraordinar filmuletul din semnatura ta ... da de gandi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Nu privi moarea in ochi caci te va lua. uita-te pe unde sa fugi si vei scapa. FIXATION-POINT. E mai greu sa inveti sa franezi decat sa mergi pe o roata. (multi merg mult mai bine ca Rossi p-o roata dar nu stiu sa franeze mai bine ca el) Invata sa mergi pe o motocicleta care te lasa sa inveti. (dual-sport) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Ti se poate intampla chiar tie! Peste o anumita viteza, echipamentul nu face decat sa te arate bine in sicriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbule Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 nu viteza ucide!!!orpitul brusc Mesaj completat nu viteza ucide!!!opritul brusc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Cu mana dreapta dirijezi vieti, ceilalti termina jocul cu amandoua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b02hot Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Respecta-ti partenerul de trafic Strada e un bun public, ea nu-ti apartine Incepe pe ceva mic, inainte sa mergi trebuie sa inveti sa te tirasti Viteza nu ucide ci impactul la viteza, adapteaza-ti viteza in functie de drum si trafic Nu incerca sa mergi peste/sau la limita, atunci se intimpla nenorocirea Salut sunt nou pe aici si in randul celor cu 2 roti tot la fel pot spune fiind acum in scoala de soferi am b de 5 ani si am facut pot spune eu totusi destui de multi km in spate alergand cu masina in toata tara,pot spune ca am vazut totusi cat de cat destule "nenorociri" Sa stiti ca de multe ori nu sunt numai soferi de vina ci si noi..cei pe 2 roti vazand de cateva ori live cum greseala lor a costat mult"fara semnal;taie calea;depaseste pe partea dreapta" Recunosc nici cu soferi nu im este rusine "pipitioanca de dorobanti cu bmw,bosorog care nu mai stie care e semnal stanga sau dreapta,uituci care vb la telefon si uita sa se mai uite in oglinda sau sa se asigure ...si multi multi alti" Concret cum a spus un alt coleg mai sus FIECARE E RASPUNZATOR DE CEA CE FACE DESI DE MULTE ORI GRESEALA POATE FI FATALA Am prieteni buni care sunt motociclisti si cat de curand sper sa devin si eu ca nu mai am rabadare Citesc in fiecare seara aici si incerc sa invat din gresile altora incercand sa im fie invatatura de minte pe viitor ..totusi stiu si eu cum e ..te mananca palma..cel putin pe mne destul de mult dar totusi fiind constient de pericolele care se pot intampla mi-am luat o honda cbr de 400 rr sper eu ca destula de buna pentru un incepator //iar in rest ASFALT USCAT tuturor si sa vina o data primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 (editat) La un an de la ultima postare va scriu si eu Topicul are imediat 7 ani, a fost banner si s-a scos sau nu a fost deloc? fiindca eu nu l-am vazut sau s-a renuntat la ideea bannerului, dar vad ca lumea inca scrie pe topic idei pt banner. Va dau si eu un motto: Viata-i nesigura, moartea nu! Editat Februarie 29, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Nu privi moarea in ochi caci te va lua. uita-te pe unde sa fugi si vei scapa. FIXATION-POINT. E mai greu sa inveti sa franezi decat sa mergi pe o roata. (multi merg mult mai bine ca Rossi p-o roata dar nu stiu sa franeze mai bine ca el) Invata sa mergi pe o motocicleta care te lasa sa inveti. (dual-sport) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gispita Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Nu astepta sa fi vazut , fate vazut ! Mai bine mai tarziu decat nici o data ! Doamne ferestema de masini caci de tiruri ma feresc si singur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) Nu astepta sa fi vazut , fate vazut ! Mai bine mai tarziu decat nici o data ! Doamne ferestema de masini caci de tiruri ma feresc si singur ! Grea româna, germana pare mai simplă. Hmm, clar da. Editat Martie 14, 2012 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate