Inger`Albastru Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 INSCUT BUCURESTI S.A strada Preciziei nr 11 MILITARI azi am fost si a costat 250.000 lei baiatul e si el motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 eu am scuterul inmatriculat pe primarie la rm.valcea! talon ...acte tot ... trebuie sa fac rar? in buc? adica daca ma opreste politia imi face ceva? Ce acte trebuie sa prezint la itp asta habar nu am ! Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Daca ai talon, ai pe spate "ANEXA LA CERTIFICATUL DE INMATRICULARE - NR XXXXXXXXXX - NUMARUL DE INMATRICULARE XX-XX-XXX", si un tabel in care se trece data inspectiei, statia care a efectuat inspectia, semnatura si stampila. Trebuie sa ai aceleasi acte ca pentru orice vehicul: talonul si buletinul. S-ar putea sa fie bine sa ai si cartea de identitate (in caz ca nu ai facut pana acum nici o identificare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Daca ai talon, ai pe spate "ANEXA LA CERTIFICATUL DE INMATRICULARE - NR XXXXXXXXXX - NUMARUL DE INMATRICULARE XX-XX-XXX", si un tabel in care se trece data inspectiei, statia care a efectuat inspectia, semnatura si stampila. Trebuie sa ai aceleasi acte ca pentru orice vehicul: talonul si buletinul. S-ar putea sa fie bine sa ai si cartea de identitate (in caz ca nu ai facut pana acum nici o identificare). 226439[/snapback] mie mi-au spus ca daca nu vin cu cartea de identitate, nu-mi fac ITP-ul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 La ITP trebuie cartea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Oficial. Neoficial merge cu o copie xerox+spaga. Cine stie, poate doar cu spaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diaconud2000 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 unde se poate face ITP in Bucuresti ? 161890[/snapback] se face foarte repede,adica fara multe verificari la service-ul Tofan de pe platforma Pipera.cauta-l pe google si ai acolo adresa si nr de telefon.La mine a durat 5 minute.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 Nu se mai face ITP acolo la motociclete. M-am ars rau eu la buzunar, m-am dus la sama service, pe strada fabrica de glucoza. A fost singurul service de care stiam ca face itp la moto si mai ales ii stiam adresa exacta. Asta este... ghinion. Cred ca mai bine sunam la RAR sa aflu o adresa de service cu itp la moto, decat sa caut pe forum. Pe tot forumul am gasit doar ca se face itp "undeva prin timpuri noi", "undeva pe la romana" etc. etc... Deci - pentru altii care au nevoie - dati detalii aici si adrese exacte si pretzuri despre service-uri care fac itp la motociclete. Sama Service are pagina de web cu adresa si harta - primul sediu de aici : http://www.samaservice.ro/www/anvelope/contact/Contact.html tarif - 900.000 se uita doar la serii, fara spaga, la asa tarif... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 - In Baneasa dupa Autogara nu se mai fac revizii moto - La Sama Service in Pipera - 900.000 - Langa Pasajul Fundeni (nu stiu cum se numeste firma) - 400.000 - In cadrul Scolii Ilioara - 200.000 Am fost azi cu Ozzy sa vedem ce si cum in legatura ITP-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Daca ITP e valabil, atasezi ultima fila din talon si nu mai e nevoie sa refaci ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Pot sa fac ITP-ul in orice oras, sau numai in orasul/judetul unde este inmatriculat motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 Categoric DA. Eu am motorul inmatriculat pe Arges si am facut ITP la Sama Service, m-a costat de m-a rupt... 900.000 de lei, dar asta e.. nu am avut alternativa. Mai mult, poti sa faci chiar si rar (nota de identificare a seriilor) in alt judet si e valabil - am facut asta cand mi-am transcris un oltcit, cumparat din pitesti - am rugat pe cineva sa-mi ia de acolo, de la rar-ul din pitesti certificatul de verificare a seriilor, apoi l-am inmatriculat in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 - In Baneasa dupa Autogara nu se mai fac revizii moto - La Sama Service in Pipera - 900.000 - Langa Pasajul Fundeni (nu stiu cum se numeste firma) - 400.000 STIU EU :ADI STAR IMPEX SRL Adresa: DOBROESTI, STR. FUNDENI NR. 83, TEL 2407696 Sediu: DOBROESTI, STR. FUNDENI NR. 83, TEL 2407696 Categorie: I, II Combustibil: MAS, MASK, MAC, GPL - In cadrul Scolii Ilioara - 200.000 Am fost azi cu Ozzy sa vedem ce si cum in legatura ITP-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Sama Pipera 90 RON....si e Ok dureaza 10 minute..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Trebuie sa fac si eu ITP, imi expira vineri. Am o toba zgomotoasa, un semnalizator spart si lipit cu scoci si nu am lumina la numar! Am sanse? PS. Vreau sa ma duc la cei din Mogosoaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Da, ai sanse. La mine in CIV scrie "zgomot in stationare 92dB". Cu asa CIV pot sa ma duc sa fac ITP ca avionul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 ITP facut la baietii din Mogosoaia super repede(10 minute). Scor 600.000 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 La Mezdrea? Adica Sam-tradi, ma rog ... Ca mie pe data de 30 mi-a luat 500 mii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 MA COSTAT 100 RON ITP PENTRU ROMMEL LA SERVISUL DIN POPESTI LEORDENI PLUS ASIGURARE 60 RON +BENZINA+PANA FATA+ASI OMORI PE CINEVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 aaa daca te duceai la Razvan (Samtradi SRL) in mogosoaia, era 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Salutare. Io am facut ITP la Yamaha azi la SamTradi , super frumos, rapid, la domnul Mezdrea in Mogosoaia. Era cel mai aproape de mine si m-a costat 60 RON. Recomand si la altii sa apeleze la firma aceasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Salutare. Io am facut ITP la Yamaha azi la SamTradi si m-a costat 600.000 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 facut azi la adi star impex.sub podul din fundeni.pret: 40ron. in 10min am terminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 statia itp mogosoaia, nota 10(dl mezdrea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Tot SamTradi, tot rapid ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate