Kayne Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 @tau_xxx: ai fost? cum a fost? programul cum e? presteaza si sambata? mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 @tau_xxx: ai fost? cum a fost? programul cum e? presteaza si sambata? mersi! N-am fost mane inca, i-am cumparat niste piese intrucat nu prea corespunea optic, motoreta e la mecanic la reparat, cred ca peste vreo 7-10 zile ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Am fost azi la ADI-Star...linga pod in Fundeni ...super rapid si de treaba oamenii;)...trebuie sa ai la tine CIV-ul motocicletei, talonul, buletinul si asigurarea valabila. Taxa 50 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Am fost azi la ADI-Star...linga pod in Fundeni ...super rapid si de treaba oamenii;)...trebuie sa ai la tine CIV-ul motocicletei, talonul, buletinul si asigurarea valabila. Taxa 50 RON E acelasi service de care spunea si krupp? Stii cumva programul service-ului, o lucra si sambata? 10x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Hint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 E acelasi service de care spunea si krupp? Stii cumva programul service-ului, o lucra si sambata? 10x. /index.php?...426&st=2280 La Adi-Star se refera sub podul Fundeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) Pentru cei interesati si pentru care ar fi mai comod ,sa nu se duca pana in Fundeni,mai este o statie ITP in Militari ,Bd.Preciziei (spre fabrica Coca Cola) in incinta INSCUT. Costa 40 lei,acte necesare :CIV,asigurare RCA valabila si talonul. Asta pentru cine nu are rabdare sa citeasca 12 pagini anterioare... Editat Aprilie 14, 2008 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 salut Trebuie sa ma duc cu ETZul meu la ITP cami expira pe la jumatatea luni mai. cum face inspectia pt motor? se urca pe ea si face o tura? am o problema cu kilometrajul, numi merge intodeauna!adica nu depaseste 70km/h nici in ruptul capului si contorul de km imi intregistreaza 1km la un drum de 3km, mai am probleme cu becurile din kilometraj..nu am niciunul!(iluminat, faza lunga, semnalizatoare). se leaga de ele? in rest motorul este ok, optic si technic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotshot1 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 pe fundeni sub pod. cum vii de la morarilor si ajungi la pod ai sa vezi pe stanga un service de roti, faci pe langa serviceul ala si tii strada paralela cu podul cam 100 de metri. itp-ul e pe stanga. rapid, ieftin (50 lei) si intelegator. de recomandat ar fi sa-i zici omului inainte de cauciuc. Pt o Yamaha R6 neinmatriculata inca (am numere rosii - adusa din Germania) ce acte imi trebuie si cati bani m-ar costa stii? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 christensen, din cate stiu eu verificarea instalatie electrice face parte din verificare, asa ca ai face bine sa o repari si pt siguranta ta. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Azi am facut si eu ITP la Sam Tradi, in Mogosoaia. A mers repede. Verificat serie cadru si serie motor, far (ambele faze), semnale, aprindere stop frana. 80 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 christensen, din cate stiu eu verificarea instalatie electrice face parte din verificare, asa ca ai face bine sa o repari si pt siguranta ta. Bafta si asfalt uscat! as vrea eu dar nu gasesc becuri pt ceasul de bord oricum in timp le modific pe leduri dar pana atuncea bezna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ce inseamna CIV? "actele necesare pt ITP ...CIV,asigurare RCA valabila si talonul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ce inseamna CIV? "actele necesare pt ITP ...CIV,asigurare RCA valabila si talonul" Cartea de Identitate a Vehicolului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Pt cei din Hunedoara, stiti altundeva unde se face ITP-ul in afara de la Deva la RAR si la Dacia Service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Salutare, Azi mi-am facut ITP in Ploiesti - Str. Cntacuzino nr 345- 347 (parca). Adresa exacta se gaseste pe ITP Bucuresti. Rapid si eficient . 20 ron a costat itp si oamenii de treaba. eu sunt din bucuresti ,dar sunt relocat in Ploiesti . Merita sa il faci aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 de cand am cumparat motocicleta are putin rezervorul infundat pe o parte. As putea sa nu trec ITP-ul din cauza lui? Vreau sa il fac la sama ca e cel mai aproape de casa. Stie cineva cat costa la ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Care este din judetul Gorj imi poate zice si mie cineva unde este statie ITP pt moto si detalii de contact?....la RAR m-au refuzat ca au zis ca ii aglomeratie cu noua taxa a lui Tariceanu......ma intereseaza in special din TG jiu intrucat eu sunt din Petrosani...iar in Judetul Hunedoara la RAR nu ma primesc si la Dacia Service din deva inspectorul pt A e in spital multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isan Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Stie cineva o statie ITP pt moto prin Bucuresti, sector 1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 in curand trebuie facut itp. dar am o intrebare...deorarece fostul proprietar din 3 site a scos 2 toba sigur depaseste limitele db-lilor scrisi in carte. chestia asta se verivica la itp? merge cu spaga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 in curand trebuie facut itp. dar am o intrebare...deorarece fostul proprietar din 3 site a scos 2 toba sigur depaseste limitele db-lilor scrisi in carte. chestia asta se verivica la itp? merge cu spaga? Sper sa nu se ia de chestia asta ,defapt nici n-ar trebui . Nu tine de itp chestia asta,motocicleta merge ok si cu 1 sita si cu 3 . Asta era de datoria Rar-ului sa verifice eventual ... Si eu sunt in aceiasi situatie[proprietarul a scos site] , la rar nu am avut probleme si itp-ul trebuie sa il fac pana pe 11 luna viitoare . Nu imi fac griji din cauza tobei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Sper sa nu se ia de chestia asta ,defapt nici n-ar trebui . Nu tine de itp chestia asta,motocicleta merge ok si cu 1 sita si cu 3 . Asta era de datoria Rar-ului sa verifice eventual ... Si eu sunt in aceiasi situatie[proprietarul a scos site] , la rar nu am avut probleme si itp-ul trebuie sa il fac pana pe 11 luna viitoare . Nu imi fac griji din cauza tobei . da..d.ar la rar te-ai dus pt autentificare ca si eu am trecut de autentificare:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Autentificare da...Dar incercam sa iti zic ca pe ITP-isti nu ii intereseaza db tai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 atunci e bine...sa imi scot si a3a sita? (glumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj Alec Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 sa va zic prob mea:)) am luat'o neinmatriculata..e adusa din belgia dar nu de mine, deci cumparata de la tipul din ro. acuma trb sa fac prog la rar pt CIV nu? si dupa am voie sa o inmatriculez? sau trb mers de mai multe ori la rar pt chestii dif? si ar fi bn sa fac ITP inainte de RAR k sa scap mai rpd? niste acte necesare pt cazu meu? k nu stiu daca e considerata adusa de afara sau "locala") tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate