pantera2006 Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Ia legatura cu andu vlad judetu nr 39 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Buey......pe aici mai (bea) merge cineva cu motoreta??? Ati disparut cu totii si intentionez sa fac prezenta pentru sezonul rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Prezent !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 De unde esti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Apoi nenea Mefu' om apucat să vedem cum arată tulburelu' în zilele ălilea de frig și ploaie și încă mai bem motocicletele... când și când ne mai plimbăm cu sticlele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Salut caut si eu o roata sau macar o janta de fata pentru yamaha xt 125 x sau daca nu o pereche de jante de supermoto Care stie are sau cunoaste pe cineva si ma poate ajuta va rog frumos sa imi lase pm MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Salutare, Imi poate spune si mie cineva cum se scoate bateria la un F3 si ce scule imi sunt necesare? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Salutare, Imi poate spune si mie cineva cum se scoate bateria la un F3 si ce scule imi sunt necesare? Merci. Salut, In primul rand iti trebuie cheia de la motoreta(nu iti raspund la misto), bateria se afla pozitionata sub saua mobrei. O surubelnita tip "cruce" si o cheie tubulara tip T de 10 ar fi suficient pentru aceasta operatiune. Se mai poate sa ai nevoie de o un T de 12 sau 13 in functie de cum este fixata bateria in locasul ei. Inteleg ca o bagi la iernat ? Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Salut, In primul rand iti trebuie cheia de la motoreta(nu iti raspund la misto), bateria se afla pozitionata sub saua mobrei. O surubelnita tip "cruce" si o cheie tubulara tip T de 10 ar fi suficient pentru aceasta operatiune. Se mai poate sa ai nevoie de o un T de 12 sau 13 in functie de cum este fixata bateria in locasul ei. Inteleg ca o bagi la iernat ? Spor la treaba! Merci de info. Da, am bagat-o la adapost de ceva timp pentru ca nu prea am mai avut timp sa ies cu ea, iar weekend-ul asta vreu sa ii scot bateria, sa o spal putin, husa pe ea si mai vb la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cconstantinescu Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Bună seara, Cum sunt nou pe forum, mai întâi să-mi fac introducerea. Cătălin mă cheamă, am carnetul de un an și un pic, conduc un xt 600 (pe numele lui, Ion) tot cam de atâta și locuiesc în zona Timpuri Noi. M-am familiarizat un pic cu forumul și sper că am picat unde trebuie cu postul acesta. Mă întrebam dacă știe cineva un garaj/loc în garaj unde să-mi depozitez peste iarnă mobra ? Iarna trecută am băgat-o într-o scară de bloc, dar acum nu mai am șansa aceea. M-ar interesa să fie pe aproape și dacă e, să am loc să mai fac niște reparații pe la ea. Cam atât. Mersi mult anticipat de ajutor și mă bucur să mă introduc și eu pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Salutare si bine ai venit. Mai uita-te pe aici ca s-au mai deschis topicuri pe aceasta tema, sunt diverse firme sau poate si particulari care contra unei sume de bani iti adapostesc motorul peste iarna, in garaje incalzite, cu acces la ele 24 din 24, cu posibilitatea de a mai mesteri la ele, chiar unii iti si pun bateria la incarcat la ceva timp etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 La multi km fara evenimentene vedem la sedinta diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Imi pare foarte rau ca este prea putina activitate la noi in zona, sau cel putin nu o vad/gasesc eu, daca aveti vreun grup pe fb puteti sa-mi spuneti si mie. Chiar voiam niste parere. Sunt in tratative cu 2 tipi care vand CBR 600 RR, unul din 2004, altul din 2006. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=591677&selpic=1&zoom=1#foto am vorbit mult pe wtp cu baiatul asta si din cate cred eu e o mobra bunicica si intretinuta.. vrea 3050 de euro (sa zicem 3000).. stiu ca arata cam urat colantata asa, dar asta sa fie problema ) http://olx.ro/oferta/honda-cbr-600rr-2006-super-sport-originala-necazuta-nevopsita-ID2Ps7Z.html#96756dfe23 al doilea tip a zis ca mi-o lasa la 3200, dar are cauciucurile varza din cat am discutat cu el pe mail, deci sper sa il fac sa mai lase un pic. Pareri? Ajutor careva? » Post actualizat in 05 Feb 2015 11:19Mda.. forumul e mort. As fi vrut sambata sa vina cineva cu mine pana in Ploiesti (pe cheltuiala mea evident) sa vad o mobra pe care vreau sa o cumpar... Dar vad ca nu a supravietuit nimeni iernii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Bogdan Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 ID: robertbogdan7 daca sunt acasa osa vin si eu .. care nu are casca si are vrea sa isi cumpere contact me stiu un magazin cumeri 2 si platesti doar pe cea mai scumpa poate ne combinam..castile sunt marca nolan .... .. stau in berceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 @marian90.....toti traiesc, care pe unde apuca, nu a crapat niciun coleg din zona, s-au mai raspandit putin si au alte responsabilitati. In ceea ce priveste "vitezanele", nu mai sunt experti care sa poata oferi o parere pertinenta sau sa indrume pe cineva spre achizitie. Te sfatuiesc sa incerci sa iei legatura cu userul "burebistaaa" ........ te ajuta el cu "plasticele" Ride Safe !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 E daca nu mai sunt prin zona se gaseste cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Am reusit ieri sa o aduc acasa. Honda 600RR 2006, cine mai sta prinz zona bd. Mircea Voda - Pod Marasesti - Scoala 81 - Mall Vitan - Timpuri Noi, sa dea un semn ) O sa postez si niste poze cand am timp sa-i fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Sa o stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Am reusit ieri sa o aduc acasa. Honda 600RR 2006, cine mai sta prinz zona bd. Mircea Voda - Pod Marasesti - Scoala 81 - Mall Vitan - Timpuri Noi, sa dea un semn O sa postez si niste poze cand am timp sa-i fac. Eu stau in apropiere pe la pta Budapesta Sa o stapanesti sanatos, mi se pare cel mai smecher model de 600rr asta din 2006.. furca usd si toate cele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Poze vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Multumesc frumos. Am fost atat de entuziasmat zilele trecute ca nici poze nu i-am facut, apoi am prins o raceala "superba" cu febra "misto" de cateva zile.. Ieri am dat o tura mica prin cartier sa o incalzesc, am dat cu niste apa pe ea si cu o carpa, apoi am acoperit-o cu husa pe care i-am luat-o. Daca isi revine vremea zilele astea, poate termin si cu actele si asigurarea. Am sa-i fac niste poze cand reapare soarele. Lasati-mi pe privat (daca doreste careva) "feisbucile" dvs. ca sa ne comunicam mai usor, eventual sa ma pot vedea si eu cu cativa dintre voi, sa mai invat cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Vitanuu dormiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Poate in week-end scot si eu banditu de la hibernare... si luni, daca va fi, inaugurez si eu sedinta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate