MYMOTO Cluj Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Cumpar pinion de atac 13 dinti, pt Honda XR 400 R. 0744973166 Salut, Pe http://www.kitlant.ro/brands/honda.php am gasit pinionul de fata, dar cu 15 dinti (asa este original pe motocicleta asta). JT fabrica si cu 13 dinti, dar importatorul nu-l aduce in RO. Daca doresti cu 15 dinti ne gasesti in Manastur 33, magazin MYMOTO (pinionul vine pe comanda, in 5-7 zile). Cu stima, MYMOTO Cluj http://mymoto.ro/online/index.php?/topic/37-1-cluj-magazin-deschiderea-in-octombrie-2011-nou/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Am pinion si de 15 si de 14 , ambele luate de pe ebay, sunt relativ noi (adica au sub 1000 km fiecare) doar ca de data asta am zis sa las banii in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Salut. Am nevoie de un cauciuc de dimensiunile 130/80/17 sau 140/70/17. Nu ma intereseaza cat de uzat este, am nevoie de el doar sa il pun pe geanta pentru transport. Daca are cineva dati un PM sau 0743362346. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 (editat) Vand casca Uvex Skull marimea M cu ochelari Smith Optics Fuel (heliomati),pret : 200lei. Vand armura FOX marimea M,pret:100lei Ambele produse sunt in stare buna,foarte putin folosite, Cine e interesat,rog PM. Editat Octombrie 5, 2011 de Rila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Caut sa inchiriez platforma auto cu o singura axa, sa se poata trage cu categoria B. Am nevoie vineri 07.10.2011 ora 6 a.m. o returnez vineri ora 18 p.m. 0757-181.485 Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 (editat) servicii de vopsitorie si airbrush moto la preturi foarte bune! plus reparatii cu fibra de sticla carene rupte/crapate in cluj! pentru detalii: iulica_leordeni; 0755012789 de asemenea si casti moto sau masini partial( nu am unde vopsi o masina intreaga dar pentru o bara zgariata am loc) Editat Octombrie 5, 2011 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 @ Unguru: mi-ai putea trasa niste dungi pe o motocicleta MZ RT3 din 61? asta numa pe la primavara. sa se usuce bine vopseaua ca nudemult am vopsit-o. ps. e vopsita cu Emaur negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tince1290 Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 salutari....am si eu nevoie de un antifurt....dar ceva mai banal (gen cele de la biciclete dar mai gros, sa nu-l taie clestele)...nu lant cu zale super groase....ca am doar un gs....care nu e tocmai tinta hotilor...si am si "curte"...dar as fi mai linistit noaptea ...daca stie cineva unde pot sa gasesc in cluj...dar sa fie sub 100 de lei....mersi ceva de genul m-ar interesa: http://www.piese-scutere.net/products/MOTOCICLETE-lant-antifurt-d%3A30x1500mm-%28albastru%2C-rosu%29.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Sunt in Practiker asa ceva, sau poti sa iei de pe louis, dinala ce se pune pe disc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Vand Recipient tip termos din aluminiu cu invelitoare buretata, din louis. 30ron Lacat cu cifru si cu cordon metalic cca70cm, de voiaj sau de legat casca la motor 20ron Cagula tip slim 5ron Cagula lunga pe gat 15ron Capat decoratiune esapament auto 25ron 2 buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Salut. Am nevoie de un cauciuc de dimensiunile 130/80/17 sau 140/70/17. Nu ma intereseaza cat de uzat este, am nevoie de el doar sa il pun pe geanta pentru transport. Daca are cineva dati un PM sau 0743362346. Multumesc. Am rezolvat multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 salutari....am si eu nevoie de un antifurt....dar ceva mai banal (gen cele de la biciclete dar mai gros, sa nu-l taie clestele)...nu lant cu zale super groase....ca am doar un gs....care nu e tocmai tinta hotilor...si am si "curte"...dar as fi mai linistit noaptea ...daca stie cineva unde pot sa gasesc in cluj...dar sa fie sub 100 de lei....mersi ceva de genul m-ar interesa: http://www.piese-scutere.net/products/MOTOCICLETE-lant-antifurt-d%3A30x1500mm-%28albastru%2C-rosu%29.html Daca nu ma insel, cred ca am vazut candva pe la Kaufland( pe rafturile alea de pe mijloc cu obiecte la reducere) si m-am mirat cat erau de ieftine. Parca 16 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 @ Unguru: mi-ai putea trasa niste dungi pe o motocicleta MZ RT3 din 61? asta numa pe la primavara. sa se usuce bine vopseaua ca nudemult am vopsit-o. ps. e vopsita cu Emaur negru. Da pot face si dungi pentru mobre clasice. stiu, emaurul simplu se usuca mai greu, daca ii dadeai un lac cu intaritor peste, puteai sa faci dungile imediat dupa. servicii de vopsitorie si airbrush moto la preturi foarte bune! plus reparatii cu fibra de sticla carene rupte/crapate in cluj! pentru detalii: iulica_leordeni; 0755012789 de asemenea si casti moto sau masini partial( nu am unde vopsi o masina intreaga dar pentru o bara zgariata am loc) Vand geaca moto Hein Gericke marimea xl, protectii soft coate, umeri, spate, mesada detasabila. iulica_leordeni sau 0755012789 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Da' vad ca ti-ai modificat corespunzator profilul ! On topic, vreau eu termosul cu husa corespunzatoare ! Daaa pai asa au spus unii ca era gresit profilul si am corectat.Nu ti se pare ca acum este muult mai corect scris??? Ok termosul til retin tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 salutare ,am un bilet la SCORPIONS in valoare de 75ron si il vand la 65ron ptr ca nu pot sa merg.0742951780 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Vand dulap de bucatarie cu blat culoare mahon,cu doua usi si patru sertare.Dimensiuni: 50x120.Dulapul este in stare foarte buna si putin folosit.Pret: 150 Lei Tel: 0747636041 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 vand casca shuberth second stare f buna flip up si ochelar de soare intergrat ..marimea 60-61 (L)...PRET 250 RON tel 0745538663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Cumpar jante aliaj 17"x7.5J, prinderi 5x112. Cumpar cauciucuri de iarna 205/50/R17 sau 215/50/R17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 salutare ,am un bilet la SCORPIONS in valoare de 75ron si il vand la 65ron ptr ca nu pot sa merg.0742951780 nu vrea nimeni sa mearga la SCORPIONS? nu vrea nimeni sa mearga la SCORPIONS? VANDUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 salutare! am nevoie de ceva banutzi, asha ca vand sac dormit Trimm Highlander http://www.himalaya.ro/ro/produs/highlander--798/, cumparat de 2 luni, mai are aproape 2 ani garantzie - 170 ron polar National Geographic negru, cam M-L, barbatzi - 40 ron geaca Highlander, tot un M-L - 75 ron numa bine & doamne-agiuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 se vinde honda transalp 600,an 1990,41 mii km.verificare pana in 2013,asigurare pana la sfarsitul lunii oct...top cass givi,toba schimbata,cauciuc nou spate.functioneaza foarte bine,singura problema e ca consuma ulei,aprox 200g la 1000km.din ce am citit si am aflat de la altii,e un consum normal la honda transalp model 1989-1993.cost reparatie cu segmenti originali honda-700 lei.cost reparatie cu segmenti de duzina-350 lei.motorul functioneaza impecabil,se circula zilnic cu el,trebuie doar urmarit consumul de ulei.pret 1100eu neg.mai multe info si foto pe mess adipop33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 vand geci chopper,veste piele chopper,pantaloni piele,casti chopper.mai multe info si foto pe ad mess adipop33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Ioana draga ...ai facut greseala vietii tale ca ai deschis topic aici ... Imediat apare omul negru care taie si spanzura ,te va arde pe rug,te va scalpa ,toate chinurile iadului... bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 scuze pentru greseala.sant novice in ale forumului.rog adminul sa mute anuntul unde e locul lui.sper sa treaca cu vederea greseala facuta.multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 (editat) scuze pentru greseala.sant novice in ale forumului.rog adminul sa mute anuntul unde e locul lui.sper sa treaca cu vederea greseala facuta.multumesc. Sper sa scapi !mai inainte bantuia pe aici ! Ora 9 a venit ,omul negru nu-a venit ! Editat Octombrie 7, 2011 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate