MARIANPARNIA Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Eu vin si daca ninge pentru ca am schiuri Atomic (MAMACHINA). Deci daca nu ploua merem bre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 that's the spirit bre ! restul clasei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Absolut. Vad ca s-a oprit ploaia si arata promitzator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 LUme lume mergem si la((((http://iubim2roti.ro/))) pe 24-05-2014 Puteti pupa si un BMW F800R si o bicicleta BMW M A A A A A A A nu suna rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Ati fost la crasma de dupa colt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 iooi ce-am ratat :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Am trecut la parc, nu era nimeni. Apoi am mers spre piata si v-am vazut mobrele la crasma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Da, pai am stat pana pe la 7 jum, dupaia ni s-au uscat gaturile si am zis sa probam crasma. Dar daca tot ai trecut pe-acolo, trebuia sa intri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Haideti sa merem si noi maine dimineata la Manesti,jud.Dambovita. https://www.facebook...filter=upcoming Eu plec cu Gabi M la ora 09:00 Care se mai bagaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Am fost astazi la Manesti si.. -mititeii,friptanele,carnatii si bautura sunt la preturi omenesti (6 mici cu mustar si paine =15 lei); -nu gasiti bere fara alcool...recomand sa mergeti pregatiti, daca nu vreti sa beti suc; -erau peste 100 de motoristi, de treaba majoritatea si ....castile stau ok pe oglinzi fara sa dispara; -drumul este ok pana se termina asfaltul si faci stanga, de acolo incepe distractia daca prindeti ploaie sau mocirla...dar cu putina rabdare si perseverenta se poate trece; Muzica, fete, atmosfera, foc de tabara, peisaj super.....mai aveti nevoie de alte motive? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Hai hai hai ca suna bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Salutam, Vedeti si aici,au fost azi cativa cunoscuti: /index.php?/topic/708385-intrunire-moto/?p=3751024 Eu prefer sa nu ma innoroiesc, dar mai ales nu sunt asa matinal. Drum bun, asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 ziua bună lume bună ! ce planuri aveţi we ăsta ? iubim şi noi ( în gaşcă, un fel de gangbang ) două roţi ? /index.php?/topic/710588-iubim-doua-roti-editia-a-2-a/page-3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Clar! Eu vreau mai mult sa-mi rup capu' la Zdob si Zdub. Sincer, pe zi, as merge la plimbare, o Cheia, ceva? Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 eu zic pass, de dimineata tre' sa ma duc la targul de nunti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Vaaaaaaai, in calitate de potential cumparator )))? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 dap. la anul in septembrie gata Sunteti invitatii mei bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) la anul in septembrie gata hau! adica peste 1an si 6 luni?... eu am reusit in 2 luni sa aranjez totul: gasit locatie, rochie mireasa, aranjamente... as merge la plimbare, o Cheia ah....ce as mai! dar am program "impus". tot prin zona aia, dar cu masina. Editat Mai 20, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 ah....ce as mai! dar am program "impus". tot prin zona aia, dar cu masina. altii au rezolvat dilema: :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) hau! adica peste 1an si 6 luni?... eu am reusit in 2 luni sa aranjez totul: gasit locatie, rochie mireasa, aranjamente... ah....ce as mai! dar am program "impus". tot prin zona aia, dar cu masina. ai perfecta dreptate. am zis sa nu facem anul asta ca sa putem strange cat mai multi bani pana atunci, sa luam de la banca cat de poate de putin, spre deloc ( sper eu ). urasc bancile anyway, lasand la o parte planurile mele de sinucidere din 2015, vroiam sa stiu daca joi ( la intalneala ) si/sau sambata ( la 2 roti ) esti prezent ? Ultima ( si singura oara ) cand ne-am vazut "live" n-am apucat sa schimbam mai mult de 2 vorbe. M-am cam "plictisit" de Ion, Teo, Marian si dl. Alexandru ( no offence guys, spun asa ca sa-l atragem de partea noastra, muhahaha, dark side ) vreau sa aud povestiri noi. Deci , deci, ? ce zici ? Editat Mai 20, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 am zis sa nu facem anul asta ca sa putem strange cat mai multi bani pana atunci mdap, e ceva cheltuiala care se duce...ce-i drept aspectul asta nu a fost un stres pentru mine (atunci) joi inca nu-mi stiu programul: ori alerg prin oras sa las niste documente pt noua masina (octavia3), ori se trezeste sefu cu idei la ora 6juma, ori vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 ori bere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Da pe undeva la o terasa, la soare... La oasis sau la mogosoaia la wakeboard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate