Enduristul Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Accident pe Sos. Chitilei. Stie cineva despre cine e vorba?Motorul e un BMW /index.php?showtopic=436551 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 /index.php?showtopic=439805 poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Se ofera cazare pe timp de iarna pentru cca 50-60 moto la un pret de 50 ron/luna, in incinta fostei fabrici de tigarete (Grozavesti), intrarea facandu-se pe strada cu Maternitatea Giulesti (vis-a-vis de maternitate). Spatiul este incalzit, pazit si supravegheat video...in curand si alarma ! Pentru detali suplimentare va rog sa sunati la 0749 169 638 - Irinel. In imediata vecinatate a acestui spatiu, beneficiati si de service dotat cu scule profi. CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Cu A1 mai este careva din aceste zone ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Se reia traditia anul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) Se reia traditia anul acesta? cu toate ca nu mai stau in zona sunt intrutotul de acord sa ne intalnim din nou facem o listuta? 1 -Firebl@de Editat Mai 9, 2010 de Firebl@de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Cea mai mare intrunire a motocilistilor din tara este pregatita in aceasta perioada la Bucov, in judetul Prahova (9-11 iulie). Avand in spate o traditie in astfel de evenimente, de data aceasta se intentioneaza ca festivalul sa devina una dintre cele mai importante manifestari dedicate pasionatilor de motociclete. Bineinteles, atmosfera rock este cea care va da startul distractiei. De data aceasta, invitati precum TRUDA, N.E.G.A.T.I.V., THUNDERSTORM, NEXUS, ACT, 9,7 RICHTER, BUCIUM, UP TO ELEVEN, LEGACY si INCIPIENT vor „incalzi” atmosfera si vor incanta urechile publicului. Marea surpriza a intrunirii va fi trupa BRAINSTORM din Germania, trupa care a zguduit de zece ani incoace rockmetalul Europei. Invitatii concerteaza pentru prima data in Romania la cel mai mare eveniment dedicat motociclistilor si iubitorilor de muzica „grea”. In cele trei zile de festival veti avea parte din plin de bere, tuica, slana si multa distractie. Nu vor lipsi nici parada moto si consursurile cu multe premii. Intrarea va fi 30 de lei, iar pentru fiecare biker si insotitorul sau vor fi oferite cate cinci beri, incluse in pret. Costul berii va fi de numai 2,5 lei. Pentru cei care vin de la mare departare, sunt puse la dispozitie locuri gratuite de campare. Festivalul va fi incununat de un adevarat spectacol de artificii. Va asteptam la o intrunire moto cum n-a fost vreodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiprianD Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Salut , Stie cineva vre-un garaj in aceasta zona unde as putea sa-mi tin si eu motorul contra cost ? 0749652059 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwrazy Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Salut , Stie cineva vre-un garaj in aceasta zona unde as putea sa-mi tin si eu motorul contra cost ? 0749652059 "Daca are cineva nevoie de garaj peste iarna, se inchiriaza unul pentru una sau mai multe motoare in zona Grivita - Domenii, pret 120 RON/luna. Detalii pe PM." Mesajul de mai sus a aparut in acelasi subforum, zona Cringasi, 1 Mai , Domenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdant Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Salut baieti, Dat fiind ca e vremea frumoasa si nu ati bagat inca mobrele la iernat vreau sa va rog urmatoarele: Maine (31.10.2010) la ora 16:00 ma voi casatori la Biserica Kretzulescu (biserica rosie dintre Sala Palatului si Magazinul Muzica) si v-as ruga taaareee muuuult sa veniti in numar cat mai mare si sa faceti galagie cat mai mai mare cu mobrele. Va multumesc mult! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Salutare! Mai aveti loc de unul nouin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefanos Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Salutare, cum zic ma alatur grupului vostru caci ca fiindca si deoarece stau pe sos chitilei la biserica:D sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si tot ce vreti voi:*:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Salutare ! Stie cineva vreun garaj/loc in garaj, loc unde sa-mi tin Z-ul pe perioada sezonului? Adica 15Martie - 15Noiembrie. Stau pe Buc-Noi la intersectie cu Jiului si nu e niciun motor lasat pe langa blocuri prin zona si nu as vrea sa aflu daca si ce se fura prin zona. Merci mult de ajuot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tigrulcarpatin Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 De regula, motocicletele nu sunt in atentia hotilor in zona, spre deosebire de scutere. Daca te uiti in zona, sunt f. multe case. Poti intreba pur si simplu...poate poate Respect! Salutare ! Stie cineva vreun garaj/loc in garaj, loc unde sa-mi tin Z-ul pe perioada sezonului? Adica 15Martie - 15Noiembrie. Stau pe Buc-Noi la intersectie cu Jiului si nu e niciun motor lasat pe langa blocuri prin zona si nu as vrea sa aflu daca si ce se fura prin zona. Merci mult de ajuot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Merci, fac inca sapaturi...Variante sunt destule, dar caut una cu acces permanent, ma mai apuca dor de plimbare la 12 noapte si e bine sa ai "autonomie" logistica. Cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tigrulcarpatin Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Merci, fac inca sapaturi...Variante sunt destule, dar caut una cu acces permanent, ma mai apuca dor de plimbare la 12 noapte si e bine sa ai "autonomie" logistica. Cele bune Dragii mei, nu ati iesit din hibernare? Ce e atata liniste in zona asta?! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Eu am iesit din hibernare de o luna... vad ca nu prea este activitate (pe forum) la noi in cartier... Poate mai reinviem intalnirea aia de acum 2 ani de la parcul Bazilescu, astfel incat sa ne cunoastem intre noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Marsul "Respect in Trafic editia 2011" ~ Repsol Day In fata pacului Carol, ora 10:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 (editat) salut la toti. caut 2 baieti rai de tot. prea ne luam teapa de la pustanii care vind mizerii motociclistilor. am un client pe baia de cris. detalii pe pm sau mess. Editat Mai 24, 2011 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 se mai face vreo intalnire in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 VAND CASTROL POWER1 Racing Full-Sintetic LA URMATOARELE PRETURI : - CASTROL POWER 1 RACING 10 W 40 - 36 RON/L (TVA inclus) - CASTROL POWER 1 RACING 10 W 50 - 40 RON/L (TVA inclus) PM sau email dozzer_s@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 se mai face vreo intalnire in zona? Chiar asa, se mai tin aceste intalniri, asteptam chemari... Ma bag si eu in seama ca un ducatist monsterist galagios in seama prin Damaroaia, langa pizzeria lui Irlandezu' bafta si asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tigrulcarpatin Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Hai sa ne vedem miercuri la parc Bazilescu, pe la 18.00! Eu voi fi acolo! Va astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate