Lope Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Sorry baieti ca am spart gasca azi mai devreme dar am program artistic acasa de data asta... mi-o iau asa ca scuze si bem vineri, deci remember VINERI BEM .....chopperica cred ca in noi sta baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Vineri?? Unde cand cum (alcool sau fara) ca sa stiu cu ce vin. Si ma scuzati ca nu am putut sa vin azi dar au venit vecinii la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 toata lumea este bine venita, nu va astept eu cu mici de data asta dar... PROMIT SA VA PLACA PLIMBAREA Vineri?? Unde cand cum (alcool sau fara) ca sa stiu cu ce vin. Si ma scuzati ca nu am putut sa vin azi dar au venit vecinii la mine Nici nu stiu cum sa iti raspund Fredy la aceasta intrebare... Cred ca trebuie sa vorbim cu dan ca sa iti spun cate grade sa aibe cola.... Lasa ca iti recomand eu "una" .....dar sa nu ne auda imparatu ca ne alearga cu barda pe amandoi si trece de 379.897.864 cu motoru peste noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) Nici nu stiu cum sa iti raspund Fredy la aceasta intrebare... Cred ca trebuie sa vorbim cu dan ca sa iti spun cate grade sa aibe cola.... Lasa ca iti recomand eu "una" .....dar sa nu ne auda imparatu ca ne alearga cu barda pe amandoi si trece de 379.897.864 cu motoru peste noi. nu zice nimic. Data trecuta el a fost pasagerul acum e randul meu. Una se refera la bautura? Editat Iunie 18, 2008 de goofy2304 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Sambata 21 iunie, ora 11 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Salutare, mai Lope vineri ajung in Buc. poate intarzii si eu mai mult sa merg cu voi la BRRC da sa vedem nu promit, acum vb de sambata, sa stabilit traseul, "unde adapam calaretzii" ca sa citez un motorist? Cred ca Divizia Lehliu o sa vina in formatie de 4 motoare sambata, da sa vedem, sigur stiu vineri. Hai pa, mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 deci remember VINERI BEM .....chopperica cred ca in noi sta baza Ce sa facem Lope ne riscam pentru grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Salutare, mai Lope vineri ajung in Buc. poate intarzii si eu mai mult sa merg cu voi la BRRC da sa vedem nu promit, acum vb de sambata, sa stabilit traseul, "unde adapam calaretzii" ca sa citez un motorist?Cred ca Divizia Lehliu o sa vina in formatie de 4 motoare sambata, da sa vedem, sigur stiu vineri. Hai pa, mai vb Se merge pe Valea Doftanei, veniti cu plinul facut la Academie, dupa care putem sa bagam benzina din Campina, daca doamne fereste nu are cineva plinul facut pe DN1 la iesirea din Buc. sunt circa 247.000 de benzinari. Mane vezi ca vineri se bea din aia cu 5%.... asa ca ai grija. deci remember VINERI BEM .....chopperica cred ca in noi sta baza Ce sa facem Lope ne riscam pentru grup. Ce viata grea avem... Hondar postez aici ca poate asa cand o sa intri pe un calc. o sa vezi mesajul. Avem nevoie de sigla, facuta nefacuta finisata nefinisata avem nevoie de ea, Larry a luat domeniu, a platit hostingul, a si pus o schita pe net sa aibe timp motoarele de cautare sa o inghita, cand am zis ca este timp chiar nu credeam ca dureaza atat, acum vreau doar 1 mail. Daca nu se poate si nu se poate spune ca facem alta dar nu mai vreau sa intarziem, am intarziat 1 luna si jumatate, vreau doar un mail cu sigla atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 daca maine nu iesiti la bikers ne vedem vineri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Am fost anu trecut pe Valea Doftanei,frumoase locuri dar la capitolul mancare e cam cu problema Cel putin eu si cu inca 2 motoare cu care am fost am avut ghinionul sa oprim la o pensiune la care a durat enorm sa faca 3-4 fripturi vai mama lor si care au si costat ,asa ca vedeti cum face-ti cu mancarea pe acolo. PS:poate vin si eu,nu promit,am ceva probleme acasa cu taica-miu care e bolnav. NU FACE-TI CA ASTA !!! Editat Iunie 19, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 Sambata 21 iunie, ora 11 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Tinand cont ca nimeni nu vede acest mesaj........ Cine merge in VAMA VECHE pe 28-29.06.08 ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 Tinand cont ca nimeni nu vede acest mesaj........ Cine merge in VAMA VECHE pe 28-29.06.08 ???? De vama vorbim de luni incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Tinand cont ca nimeni nu vede acest mesaj........ Cine merge in VAMA VECHE pe 28-29.06.08 ???? Pe valea Doftanei nu m-am hotarat daca sa ma duc sau nu insa in Vama vin. Vorbim saptamana viitoare. Sa vedem si cu vremea cum o sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Tinand cont ca nimeni nu vede acest mesaj........ Cine merge in VAMA VECHE pe 28-29.06.08 ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Ce liniste sa lasat... fie va ganditi la bauta de manine ori la plimbarea de sambata Sambata 21 iunie, ora 11 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat Iunie 19, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Eu unul ma gandesc la plimbarica din seara asta! O mica tura prin oras dupa ora 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 se merge pe doftana chiar daca ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 se merge pe doftana chiar daca ploua? Ne hotaram acolo, in principiu da, se merge, acum daca o fi furtuna doar nu suntem dementi sa ne rupem doar ca sa ajungem pe Doftana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 'teles... ne vedem la locu' faptei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 'teles... ne vedem la locu' faptei Nu cred ca o sa ploua. Am verificat vremea in Bucuresti, Ploiesti, Brasov pentru weekendul acesta si o sa fie soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Si daca ploua un pic ...ce? Motociclisti suntem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Chiar sa ne sperie pe noi o mica ploaie si indiferent cum ar fii noi trebuie sa mergem anainte ca acesta e scopul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) salut. o sa incarc niste tutoriale despre mersul in grup si nu numai (am doar primele patru capitole din proficient motorcycling, daca le mai are cineva pe urmatoarele trei il rog sa le posteze, le vreau si eu si cred ca si altii....multumesc ). ii rog pe cei care vin sambata sa isi faca putin timp si sa aiba rabdare sa citeasca sau sa vada clipurile despre mersul in grup. in felul asta va fi mai usor cand mergem cu totii s-o facem in siguranta. sper sa nu se mai aprinda lumea aiurea si sa se inteleaga ca vreau sa fac lucruri constructive. reiau si ce a mai fost postat, e bine sa fie toate la un loc. tutorial despre mersul in grup topic despre mersul in grup atentie, cu riscul de a fi tare antipatic, repet ce am mai spus si la intalniri. mersul in grup nu este locul unde sa inveti sa mergi pe motor. daca ai zece km pe motor, nu e momentul inca sa te alaturi grupului. vino fara motor si vei merge cu cineva ca pasager. imi pare rau, nu pot uploada pdf-urile cu "proficient motorcycling". cred ca sunt cam mari. daca stie cineva cum sa fac, sa-mi dea sfaturi pe pm. nu vreau sa facem topicul despre IT. am pus si o lista cu siteuri care au treaba cu motocicletele. le-am selectat de pe un topic mai vechi. cam de cand se mai vorbea inca despre motoare pe forum. sper sa va fie de folos intr-o zi. RIDINGTIPS.doc tutorial.doc siteuri_motoare.doc Editat Iunie 19, 2008 de Vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 salut. o sa incarc niste tutoriale despre mersul in grup si nu numai (am doar primele patru capitole din proficient motorcycling, daca le mai are cineva pe urmatoarele trei il rog sa le posteze, le vreau si eu si cred ca si altii....multumesc ). ii rog pe cei care vin sambata sa isi faca putin timp si sa aiba rabdare sa citeasca sau sa vada clipurile despre mersul in grup. in felul asta va fi mai usor cand mergem cu totii s-o facem in siguranta. sper sa nu se mai aprinda lumea aiurea si sa se inteleaga ca vreau sa fac lucruri constructive. reiau si ce a mai fost postat, e bine sa fie toate la un loc. tutorial despre mersul in grup topic despre mersul in grup atentie, cu riscul de a fi tare antipatic, repet ce am mai spus si la intalniri. mersul in grup nu este locul unde sa inveti sa mergi pe motor. daca ai zece km pe motor, nu e momentul inca sa te alaturi grupului. vino fara motor si vei merge cu cineva ca pasager. imi pare rau, nu pot uploada pdf-urile cu "proficient motorcycling". cred ca sunt cam mari. daca stie cineva cum sa fac, sa-mi dea sfaturi pe pm. nu vreau sa facem topicul despre IT. am pus si o lista cu siteuri care au treaba cu motocicletele. le-am selectat de pe un topic mai vechi. cam de cand se mai vorbea inca despre motoare pe forum. sper sa va fie de folos intr-o zi. am eu toate capitolele dar nu stiu unde sa ti le trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate