mircea_simson Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 Salut Silvian 74 am incercat acum la Adyfikus si la altii de la dezmembrari poate am noroc. Multumesc de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cupi_34 Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Salut! Al meu este din '91 si am scos un consum de 5,5 l/100km pe traseul Craiova, Transalpina, Obarsia Lotrului si retur. Am avut pasager, topcase-ul plin si doua genti laterale textile,deasemenea,pline, deci full. Am mers 90/100 , maxim 130 in depasiri. Consumul este influentat in general de stilul de condus , tu esti cel care decizi cati bani aloci pentru carburant. Gpz-ul nu este un motor de "forja", poate si el destul de mult, dar nu se compara cu un 4 in linie. Daca vrei sa te bucuri de mersul pe doua roti, in conditii decente, cu cheltuieli de intretinere destul de mici si nu esti pasionat " zburat" pe sosele, gpz-ul este verianta ideala. Mare atentie la cumparare, cauta una intretinuta, nu conteaza kilometrii sau anii. Eu am avut de ales intre unul din '97 si unul din' 91. Am ales pe cel mai vechi, pentru ca se cunostea ca este mai intretinut , in ciuda catorva defecte optice si nu mi-a parut rau. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Dezmembreaza careva vreun GPZ ? Ma intereseaza sa cumpar robinetul de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Decembrie 15, 2019 Share Postat Decembrie 15, 2019 Sal. Un parbriz pentru GPZ 500 din 1990 are cineva? Am lasat mesaje la cei cu dezmembrari poate au. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate