bill Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 bai...da voi sunteti nebuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 stai sa vezi vanzarile....... care depind foarte mult de marketing, care la BMW este foarte agresiv, aproape spalare de creier uite(nu ca am eu) din cate stiu Honda ca brand moto este nr.1 in vanzari si nu practica un marketing agresivr, de ce totusi este nr.1 ? vanzarile nu depind numai si numai de calitatea produsului( care nici la bmw nu se reflecta in pret, mai au si ei de lucru mult desi nu se recunoaste), sunt mult mai multi factori eu cred ca compania BMW investeste enorm in pr, imagine si marketing si compania Honda mult mai mult in cercetare, asta fiind si motivul pentru care sunt mult peste, sunt doua viziuni diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) tare ma mananca sa dau si eu niste comentarii pe restul topicelor. nu am mers cu mobrele respective (sau foarte putin), dar ce mai conteaza. oricum a mea e mai tare. (mobra adica) corect, mobra fiecaruia e cea mai tare. m-am intrebat si eu de ce atata rumoare pe topicurile de bmw-isti. nu numai din ro. apropo de nevoia de a comenta (off-topic sau nu, e un forum si fiecare poate sa-si spuna o parere) totusi trebuie sa remarc ca e mai mare agitatia pe topicurile bmw-istice decat pe alea de Harley desi HD poate fi o mobra mai scumpa sau cel putin la fel de scumpa. (si la fel de fiabila - sau nu - ca BMW) Editat Decembrie 19, 2013 de Eliadar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 decat pe alea de Harley desi HD poate fi o mobra mai scumpa sau cel putin la fel de scumpa. (si la fel de fiabila - sau nu - ca BMW) vezi cum trollezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) vezi cum trollezi LE - io macar am avut BMW - ca Harli ma gandesc sa-mi iau cand oi avea barba complet alba Editat Decembrie 19, 2013 de Eliadar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 care depind foarte mult de marketing, care la BMW este foarte agresiv, aproape spalare de creier uite(nu ca am eu) din cate stiu Honda ca brand moto este nr.1 in vanzari si nu practica un marketing agresivr, de ce totusi este nr.1 ? vanzarile nu depind numai si numai de calitatea produsului( care nici la bmw nu se reflecta in pret, mai au si ei de lucru mult desi nu se recunoaste), sunt mult mai multi factori eu cred ca compania BMW investeste enorm in pr, imagine si marketing si compania Honda mult mai mult in cercetare, asta fiind si motivul pentru care sunt mult peste, sunt doua viziuni diferite Probabil din cauza asta sunt mai multe reclame de Honda in TV si peste tot decat BMW !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) uite o comparatie interesanta BMW vs Honda ca Apple vs Samsung: http://www.forbes.com/sites/richardsaintvilus/2012/11/27/why-apple-vs-samsung-is-like-bmw-vs-honda/ si uite si o situatie a vanzarilor: http://www.webbikeworld.com/motorcycle-news/statistics/motorcycle-sales-statistics.htm Editat Decembrie 19, 2013 de Eliadar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 si uite si o situatie a vanzarilor: http://www.webbikewo...-statistics.htm eu din ce vad acolo, scrie ca BMW a raportat urmatorele vanzari..........iar la brandurile celelalte (din tabele), este vorba de ce au produs. produs vs. vandut....e o diferenta. cel putin asta am apucat eu sa citesc. ca Harli ma gandesc sa-mi iau cand oi avea barba complet alba ca Harli ma gandesc sa-mi iau cand oi avea barba complet alba nu-i bine....atunci tre' sa iti iei un costum rosu, sanie...etc. dupa aia canta astia despre tine la radio "senta claus is caming tu taun, na, na nanana" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Intru aici din cand in cand in sperata de a vedea ceva inteligent scris de cineva care are BMW GS sau a avut vreodata si de cele mai multe ori vad idiotenii scrise de indivizi care probabil ca nici nu s-au urcat pe ele in viata lor . Cei mai multi nici nu se vor urca si asta nu pentru ca nu ar vrea. Este extrem de neplacut , ca si cum ai veni acasa iar pe presul de la intrare te-ar astepta in fiecare zi un betiv care cauta cearta. Imi pare rau ca ii deranjez dar sincer si ei ma supara pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) Deocamdata dupa cum stiu, e un singur posesor de LC pe forum si a ridicat mobra pe la sfarsitul sezonului.....asa ca prea multe info de la posesori pe forumul asta ,nu o sa afli, cel putin nu iarna asta Editat Decembrie 19, 2013 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Cei mai multi nici nu se vor urca si asta nu pentru ca nu ar vrea. partea mai nasoala este ca totusi asa vor poza, cum ca nu vor. dar nah, vulpe, struguri, acreala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) asa le sadeste mitul fiabilitatii. o mobra nealergata nu are defecte si uite asa o vinde neamtul peste 3 ani cu 7000 de km la bord si se lauda ca nu a schimbat un surub la ea, iar romanul care o cumpara, dupa 15-20k de km ii pica piese gramada zice ca neamtul e bulangiu si ca a dat ceasul inapoi si colectionari din astia care simt ca o jucarie BMW (ultimul racnet + dotari si accesorii) e un must have sunt gramada. Si cum ramane cu faptul ca anul asta la editia aniversara BMW acorda 4 ani garantie la vanzare ? Asa e ! Nu sunt fiabile ! Pe cand si la orezari asa ceva ? Editat Decembrie 19, 2013 de Dan Olaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) Probabil din cauza asta sunt mai multe reclame de Honda in TV si peste tot decat BMW !!! daca pentru tine publicitate/marketing insemna doar ce vezi la TV atunci vizionare placuta, nu ma refeream doar la ce se vede la TV unde se face publicitate la masini, dar cred ca sti si tu asta eu din ce vad acolo, scrie ca BMW a raportat urmatorele vanzari..........iar la brandurile celelalte (din tabele), este vorba de ce au produs. produs vs. vandut....e o diferenta. cel putin asta am apucat eu sa citesc. da da !!! ai mare dreptate ca restul producatorilor le-au produs dupa care le tin undeva inmagazinate in ceva depozit in spatiu, precis asa fac ai punctat foarte bine productia nu are absolut nici o legatura cu vanzarea nici macar nu depinde productia de vanzare Editat Decembrie 19, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Intru aici din cand in cand in sperata de a vedea ceva inteligent scris de cineva care are BMW GS sau a avut vreodata si de cele mai multe ori vad idiotenii scrise de indivizi care probabil ca nici nu s-au urcat pe ele in viata lor . Cei mai multi nici nu se vor urca si asta nu pentru ca nu ar vrea. Este extrem de neplacut , ca si cum ai veni acasa iar pe presul de la intrare te-ar astepta in fiecare zi un betiv care cauta cearta. Imi pare rau ca ii deranjez dar sincer si ei ma supara pe mine. Mare dreptate ai ! Dar din fericire astia ne fac viata picanta. Tipic romanului; cand i se ia un interviu la TV nu e capabil sa spuna simplu :Nu stiu ! Prefera sa bata campii si sa se creada" interesant" bietul bebel cu drept de vot..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 19, 2013 Autor Share Postat Decembrie 19, 2013 productia nu are absolut nici o legatura cu vanzarea nici macar nu depinde productia de vanzare aaaaaaaaa?????????? TU VORBESTI SERIOS.....CEEA CE SCRII???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) Adica aia produc ca iiob si le tin in depozit pe stoc, poate le vor vinde candva cuiva..... M am prins Editat Decembrie 19, 2013 de Dan Olaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Si cum ramane cu faptul ca anul asta la editia aniversara BMW acorda 4 ani garantie la vanzare ? Asa e ! Nu sunt fiabile ! Pe cand si la orezari asa ceva ? garantie 4 ani la ce ???? cred ca toti stim cum e cu garantia si la masini are 4 ani si cand te duci inapoi la ei ba ai limita de km ba aia este consumabila ba aia ba ailalta etc asa ca cu tot respectul se ne lase cu garantia de 4 ani sau la ce dau 4 ani garantie ??? toti sar in sus de poponeata cand ataci marca BMW, pai sa va spun eu ceva, inca este prematur pentru noul GS 1200 Lc sa fie ridicat in halul asta in slavi, abia acum a iesit, cata experinta de drum are el , eu zic mai bine sa asteptam 2014 decembrie sa vedem cum va evaolua peste an de vechiul 1200 ne-am convins nu este o mobra rea dar nici nu este cea mai buna are si ea bubele ei, asa cum au si japonezele, dar japonezele macar nu au pretentii de zeci de mii de euro. aaaaaaaaa?????????? TU VORBESTI SERIOS.....CEEA CE SCRII???????? tu citesti tot sau doar selectiv, sti ce vietati mai sunt selective nu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Am deschis un topic special pt discutii de genul asta : /index.php?/topic/706247-clasa-1200-topic-comparativ/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Intru aici din cand in cand in sperata de a vedea ceva inteligent scris de cineva care are BMW GS sau a avut vreodata si de cele mai multe ori vad idiotenii scrise de indivizi care probabil ca nici nu s-au urcat pe ele in viata lor . Cei mai multi nici nu se vor urca si asta nu pentru ca nu ar vrea. Este extrem de neplacut , ca si cum ai veni acasa iar pe presul de la intrare te-ar astepta in fiecare zi un betiv care cauta cearta. Imi pare rau ca ii deranjez dar sincer si ei ma supara pe mine. Din pacate nu esti singurul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 19, 2013 Autor Share Postat Decembrie 19, 2013 de vechiul 1200 ne-am convins nu este o mobra rea dar nici nu este cea mai buna are si ea bubele ei, asa cum au si japonezele, dar japonezele macar nu au pretentii de zeci de mii de euro. tu citesti tot sau doar selectiv, sti ce vietati mai sunt selective nu ??? zi mi un lucru tu ori esti ........... ori te prefaci???????? ia de aici un pret LOCAL de JAPONEZA .....si meri ...de dormi!!!!!!!!!! si jos preturile pentru BMW alea de zeci de mii de euro........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 preturile pentru BMW Sunt fara TVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Intru aici din cand in cand in sperata de a vedea ceva inteligent scris de cineva care are BMW GS sau a avut vreodata si de cele mai multe ori vad idiotenii scrise de indivizi care probabil ca nici nu s-au urcat pe ele in viata lor . Cei mai multi nici nu se vor urca si asta nu pentru ca nu ar vrea. Este extrem de neplacut , ca si cum ai veni acasa iar pe presul de la intrare te-ar astepta in fiecare zi un betiv care cauta cearta. Imi pare rau ca ii deranjez dar sincer si ei ma supara pe mine. hai nu mai fii asa suparacios... aici nu esti acasa si nici nu gasesti betivi pe presul de la intrare. e un topic pe un forum moto. nu e forumul tau gazduit pe serverul tau de acasa si nici nu e platit de tine. cauta review-uri pe net daca vrei pareri "inteligente" despre LC. pe mine ma amuza teribil topicul asta, il citesc zilnic, asa din barfe aflu si eu cate ceva ca de opinii "inteligente" is satul pana peste cap. si cu ce te-am suparat asa de tare ma rog? Si cum ramane cu faptul ca anul asta la editia aniversara BMW acorda 4 ani garantie la vanzare ? Asa e ! Nu sunt fiabile ! Pe cand si la orezari asa ceva ? pai la cat merge neamtul colectionar cu ele poate sa le acorde si 6 ani lejer... in fond si daca le cumpara niste duraceli, la cati duraceli exista isi scoate BMW parleala cu batraneii colectionari cu varf si indesat nu-i bine....atunci tre' sa iti iei un costum rosu, sanie...etc. dupa aia canta astia despre tine la radio "senta claus is caming tu taun, na, na nanana" bah nu da am eu un fix ca trebuie sa fii mosh ca sa ai chopper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 19, 2013 Autor Share Postat Decembrie 19, 2013 Sunt fara TVA CU TVA este cel din dreapta , ultima COLOANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) CU TVA este cel din dreapta , ultima COLOANA fara sa vrei, iti dai singur in cap ca lumea o sa priceapa doar ca 17.000 e mai mult decat 14.000; multi nu gandesc sau nu au de unde sa stie ca in acele 16-17.000 sunt incluse multe optionale gen ESA, far cu LED, RDC, tempomat, manere incalzite etc etc, optionale scumpe, al marea parte a concurentei inexistente si la o adica nu neaparat necesare. Cel mai relevant mi se pare sa pui pretul de lista de baza care la XT era parca cca 13.900 iar la GS (2014) cca 14.200e. Si toate concurentele tot pe aici "se invart". Restul e can-can. Editat Decembrie 19, 2013 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Deocamdata dupa cum stiu, e un singur posesor de LC pe forum si a ridicat mobra pe la sfarsitul sezonului.....asa ca prea multe info de la posesori pe forumul asta ,nu o sa afli, cel putin nu iarna asta pai de ce ar intra? ca oricum aici e offtopic si n-are legatura treaba cu mobra lor prea mult… si ma rog, prin cercul meu de cunostinte as stii de vreo 3 R12GS LC… cam tot atatea cat stiu de pe forum pt altele… si 0 de altele etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate