KHK Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Ma ajuta si pe mine cineva cu o lista cu operatiile de service care se fac la 30.000 km? Io banuiesc ca se face exact ce s-a facut si la 10.000. Nu uita si de lichidul de frana ca este important, la maxim doi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 23, 2016 Autor Share Postat Martie 23, 2016 Eu sunt curios ... Cat o sa meraga cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 frate da multe mai modifici )) la mine doamna nu se atinge de manerele de prindere, le-am si dat jos. pozitia e destul de lejera si se tine doar de mine (bine, eu am 1150gsa). o poza cu invinuita nu pui? Salut, Este obisnuita sa se tina de manere de la celelalte mobre. La GS distanta dintre pasager si "sofer" este mai mare si gradul de nesiguranta este un pic mai mare din acest motiv. evident tine si de obisnuinta dar si obisnuinta are o limita. poze chiar nu am dar o sa fac. Eu sunt curios ... Cat o sa meraga cu ea... cu pasagera sau cu mobra? Daca cu pasagera - merg cam 2/3 din numarul de km cu pasagera si pentru mine confortul ei este la fel de important ca si confortul meu daca nu chiar mai mult tinand cont de faptul ca pentru ea motociclitul nu este o pasiune atat de mare ca la mine. Oricum ea se leaga mult mai mult de motociclete decat mine si inca nu a trecut peste schimbare. Inca se gandeste ca sunt sanse sa ne reintoarcem la vechea mobra desi eu tot bat gura ca nu si nu si ca o sa fie mult mai ok cu GS - atat ca siguranta cat si ca confort. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Mersi KHK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Pt cei ce cautau grip puppies http://www.ebay.com/itm/321929041193?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Mi-am pus grip=puppy si imi plac. Sa vedem cat tin la frecat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Salut, Este obisnuita sa se tina de manere de la celelalte mobre. La GS distanta dintre pasager si "sofer" este mai mare si gradul de nesiguranta este un pic mai mare din acest motiv. evident tine si de obisnuinta dar si obisnuinta are o limita. poze chiar nu am dar o sa fac. cu pasagera sau cu mobra? Daca cu pasagera - merg cam 2/3 din numarul de km cu pasagera si pentru mine confortul ei este la fel de important ca si confortul meu daca nu chiar mai mult tinand cont de faptul ca pentru ea motociclitul nu este o pasiune atat de mare ca la mine. Oricum ea se leaga mult mai mult de motociclete decat mine si inca nu a trecut peste schimbare. Inca se gandeste ca sunt sanse sa ne reintoarcem la vechea mobra desi eu tot bat gura ca nu si nu si ca o sa fie mult mai ok cu GS - atat ca siguranta cat si ca confort. numai bine, paul http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-bug+spoiler+nou+suzuki+sv650+%2c+pinten+carena+inferioara+%2c+nou+nemontat%2c+nevopsit+-239334.html parca ai intrebat de aripa spate suplimentara,el cred k face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Mi-am pus grip=puppy si imi plac. Sa vedem cat tin la frecat ! stau fixe dupa ce le tragi peste mansoane? Se rotesc daca tragi mai tare de ele? In alta ordine de idei mai tras azi o tura de 700km...soare, ploaie, lapovita, soare, aversa de ploaie... tot mai mult imi place mobretul...incep sa nu mai simt atat vibratiile si saua incepe sa fie mai comoda tinand cont de faptul ca nu am simtit nevoia sa ma opresc din cauza curului amortit. in plus e distractie mare pe curbe ... stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 .......... Hella 1NL 008 090 821 Sunt cu H1 (55W) si le gasesti usor in tara pe la 400 lei Interesant este ca acst cod Hella este EXACT cel folosit de Touratech unde costa 300 euro!! E drept la Touratech mai are in plus o protectie inutila din tabla gaurita Trebuie sa-mi ajunga un set de Hella 1NL 008 090 821 , DAR H3. Nu le voi mai utiliza si le pun la vanzare. Daca e cineva interesat, pretul este de 300 RON (proiectoare, becuri, cabluri, releu) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 stau fixe dupa ce le tragi peste mansoane? Se rotesc daca tragi mai tare de ele? Da, stau fixe. Pe uscat nu am reusit sa le bag si le-am dat cu fas-fas de geamuri pe interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Da, stau fixe. Pe uscat nu am reusit sa le bag si le-am dat cu fas-fas de geamuri pe interior Merci! Mi-a ajuns si mie sambata senzorul de nivel - a trebuit calibrat ca sa indice corect si dupa calibrare indica corect (cel putin 2 rezervoare a indicat corect). Vedem "cat tine". numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Alea aurii sunt doar pt LC. Mai ales daca le ai pe cele standard de GS, ti le recomand. Eu le am de la inceput si imi plac tare mult, adica sunt facute cu cap. Daca vrei, ti le pot comanda si eu aici la dealer (pretul similar ca pe site, probabil si cu -10% discount pe care ii am eu) si ti le trimit prin cineva la Sibiu dar trebuie sa te misti/hotarasti f repede. KHK, mersi pentru disponibilitate. Intre timp am fost pe la snowbordeala prin "zonele reci" care ard buzunarele asa ca trebuie sa mai aman "investitiile". Probabil gasesc alta varianta, local in .ro, ca sa nu te mai complic. Multumesc inca odata. g. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Brinduse Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Paul, vis-a-vis de inaltatoarele Rox pe care le pomenesti mai jos, ai gasit cumva un furnizor in Europa pentru ele? Ca eu am cautat si n-am gasit decat site-ul lor din State (cu transport scump si livrare ce dureaza) si un site din UK unde ajunge toata distractia la cca 100 lire (pentru varianta 1R-P2PP). Merci. Salut,......1. imi trebuie inaltatoare de ghidon ca nu imi place pozitia - am de ales intre 2 variante - aia de la SW-Motech care le duce si spre in spate dar si varianta de la Rox (5.8mm) care mi se pare mai potrivita pentru ca sunt mai lungi si poate fi asezata in toate pozitiile - sper sa permita comenzile si conductele...... numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 (editat) Salut Bogdan, Eu am luat din TM de la Paul Moto/paulmoto.ro - sunt aduse de la partseurope.eu, sunt in catalogul de street. Catalogul pare stufos dar se poate face "search". (iti recomand sa te uiti tu in catalog si sa ii dai un telefon pentru pret). ... Vad ca esti din TM deci nu are rost sa zic ca ti le trimit eu. numai bine, paul Paul, vis-a-vis de inaltatoarele Rox pe care le pomenesti mai jos, ai gasit cumva un furnizor in Europa pentru ele? Ca eu am cautat si n-am gasit decat site-ul lor din State (cu transport scump si livrare ce dureaza) si un site din UK unde ajunge toata distractia la cca 100 lire (pentru varianta 1R-P2PP). Merci. Editat Martie 29, 2016 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Brinduse Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Multam mult de info. Stiam de cataloagele de la partseurope.eu, numai ca nu mi-a dat prin cap sa le caut pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Multam mult de info. Stiam de cataloagele de la partseurope.eu, numai ca nu mi-a dat prin cap sa le caut pe acolo daca nu iti raspunde paul in prima faza - nu te supara pe el ca o face din cauza ca e aglomerat dar insista ca o sa zica pana la urma pret. daca nu - du-te si stai pe capul lui ca atunci sigur se rezolva. de venit vin piesele foarte repede ... cam 2-3 zile. Azi facut timp si instalat suportii laterali si pentru topcase (Givi) - totul gandit la mm si toate prinderile vin la fix, foarte fain si finisarile/sudurile. parca mai demult erau mai neglijenti. Prin urmare - suportii OEM si sidecase-urile BMW Vario (in stare foarte buna) sunt disponibile la vanzare - se mai elibereaza si spatiu in garaj. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 d Azi facut timp si instalat suportii laterali si pentru topcase (Givi) - totul gandit la mm si toate prinderile vin la fix, foarte fain si finisarile/sudurile. parca mai demult erau mai neglijenti. Prin urmare - suportii OEM si sidecase-urile BMW Vario (in stare foarte buna) sunt disponibile la vanzare - se mai elibereaza si spatiu in garaj. numai bine, paul AI PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Pt cei dornici sa-si mestereasca singurei la LC, apare f curand manualul Haynes http://www.nippynormans.co.uk/r1200r/haynes-manual-r1200gs-lcadv-lc1200rs-lc-r-lc-1200rt-lc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Salut, Comandat proiectoarele cu led OEM - nu pentru ca lumineaza cel mai bine dintre cele de pe piata (brand sau noname) ci pentru ca se integreaza cel mai bine cu suportii OEM si linia motocicletei in general. Va tin la curent cu comentariile - pozitive si negative. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 comandat proiectoarele cu led OEM - nu pentru ca lumineaza cel mai bine dintre cele de pe piata (brand sau noname) ci pentru ca se integreaza cel mai bine cu suportii OEM si linia motocicletei in general. Salut. De unde ai comandat proiectoarele? Daca vrei, pune un link. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Salut Serban, De la paulmoto.ro. Daca doresti preturi pot sa caut pe componentele kitului - cred ca le mai am pe undeva. numai bine, paul » Post actualizat in 01 Apr 2016 12:04hai ca le-am gasit: 2 x 63 17 7 723 139 - 2 x 50lei 1 x 71 60 7 715 831 - 1 x 245lei 1 x 71 60 7 715 832 - 1 x 245lei 2 x 63 17 8 532 147 - 2 x 485lei 1 x 63 17 7 709 686 - 1 x 620lei stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Comandat proiectoarele cu led OEM - nu pentru ca lumineaza cel mai bine dintre cele de pe piata (brand sau noname) ci pentru ca se integreaza cel mai bine cu suportii OEM si linia motocicletei in general. Dupa parerea mea ai facut alegerea buna; inteleg ca ai moto incepand cu 2008? Eu n-am ce le reprosa... poate doar pretul dar daca vezi alternativele sau compromisurile facute pt ceva mai ieftin, e complicat. Daca insa iti pasa de integrarea in linia motocicletei, de ce vinzi cutiile vario?? Ca sunt singurele care se integreaza decent (in afara de cele metalice de Adv). Majoritatea celorlalte, din cauza distantei la toba, arata fix ca un popou. Tu ce ai ales? (nu mai zic de avantajul unei singure chei, a motocicletei) p.s. voi cand tot folositi p-aici "suporti" va referiti la pluralul lui "suport"? Ca ala corect ar fi "suporturi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Dupa parerea mea ai facut alegerea buna; inteleg ca ai moto incepand cu 2008? Eu n-am ce le reprosa... poate doar pretul dar daca vezi alternativele sau compromisurile facute pt ceva mai ieftin, e complicat. Daca insa iti pasa de integrarea in linia motocicletei, de ce vinzi cutiile vario?? Ca sunt singurele care se integreaza decent (in afara de cele metalice de Adv). Majoritatea celorlalte, din cauza distantei la toba, arata fix ca un popou. Tu ce ai ales? (nu mai zic de avantajul unei singure chei, a motocicletei) p.s. voi cand tot folositi p-aici "suporti" va referiti la pluralul lui "suport"? Ca ala corect ar fi "suporturi" Salut, La cutii am o problema cu volumul lor si acesta este motivul pentru care le vand in primul rand. In al doilea rand imi place foarte mult capacul "de vizitare" de la Givi E41 - extrem de practic - apa, aparat foto si alte maruntisuri la care ai access instant chiar fara sa te dai jos de pe mobra. Nu ma deranjeaza sa mai car o cheie de givi. La cutiile Vario imi place foarte mult hectarul de plan drept ce ramane daca elimini saua pasagerului si suportul de topcase. PS - da, eu folosesc "suporti" ca plural la suport si te rog sa ma scuzi ca in continuare o sa folosesc la fel din aceeasi obisnuinta. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 nu ma pot obisnui cu grip puppies nici dupa 3 zile... deci cine le vrea , le dau 60 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Pentru ca tot s-a incalzit afara, maine, duminica, 3 aprilie, iesim pe drumurile asfaltate si mai putin asfaltate ale tarii. Daca mai este vreun doritor de plimbare si gratar pe malul Telejenelului, ne vedem la 10.00 la Casa Presei, la statuie. Traseul este Bucuresti-Valenii de Munte- inainte de Cheia dreapta, pe forestier pana la Vama Buzaului - Zizin - Sacele- intoarcere pe Valea Doftanei. Intrucat nu stiu daca s-a topit de tot zapada pe Pasul Predelus si pe zona de forestier care ocoleste Muntele Rosu, ar fi indicate cauciucuri cu veleitati off-road. Nu este un traseu pentru raschetat scaritele de asfalt, ci doar de pus la treaba G-ul din denumirea bavarezelor. Sper ca mai sunt posesori de GS/ADV dornici de innoroiala. Pana acum sunt doua BMW (1200 GS, Funduro) si un Suzuki Freewind. https://www.google.r...1m0!1m0!1m0!3e0 » Post actualizat in 02 Apr 2016 19:42Hai, frate, v-ati luat toti motoate de mii de euro si nu stiti sa le folositi? Ce rost are sa dai sute de euro pe diverse protectii daca tu mergi cu motorul numai pe sosea? Pentru ce iti trebuie? La ce folosesc proiectoarele daca nu mergi in padure, noaptea, ci numai pe soasea? Cand se lasa sera, ai deja rezervarea la hotel, langa autostrada. La ce iti trebuie GS cand ai la indemana RT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 https://m.facebook.com/dave.hipkiss/posts/pcb.10153460086605423/?photo_id=10154591982376686&mds=%2Fphotos%2Fviewer%2F%3Fphotoset_token%3Dpcb.10153460086605423%26photo%3D10154591982376686%26profileid%3D636070418%26source%3D48%26refid%3D18%26_ft_%3Dqid.6269011816630848434%253Amf_story_key.1253771144652714%253Aog_action_id.10207260826813803%253Atl_objid.1253771144652714%26cached_data%3Dfalse%26ftid%3Du_a_11&mdf=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate