adimotor Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 de curiozitate ...... cine a facut revizia de 20.000 km .... cam la ce suma sa ma astept ? mersi Aproximativ 900 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 ok, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 cati km va tine pe voi setul de placute spate? la mine la max. 10000 km se vor schimbate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 cati km va tine pe voi setul de placute spate? la mine la max. 10000 km se vor schimbate. Eu le-am schimbat la peste 20.000 km, acum am 30.000 cu motorul si cele de pe fata mai merg vreo 1000 de km dupa cum apreciez eu. Placutele de pe spate le-am cumparat de la bmw motorrad din munchen, dar mi s-au parut cam scumpe, am dat pe ele vreo 80-90 de euro parca, dar daca ma tin tot peste 20 tkm mi se pare ok. Acum o sa imi iau tot de la ei si pentru fata sa le schimb cand se termina astea. » Post actualizat in 16 May 2016 18:18 Eu revin cu o intrebare, ceva pareri despre reprezentanta de la Oradea? Eu tot acolo imi fac reviziile, pana acum nu am decat cuvinte de lauda pentru ei, dar chiar nimeni nu mai face revizii la ei sa imi spuna ce parere au? Nici nu stiam ca sunt service autorizat bmw pana nu mi-am cumparat mobra asta, doar ei si Bucuresti. Stie cineva cum este cu garantia extinsa? Mai am vreo 3 saptamani si trec 2 ani de cand am cumparat motorul si vreau sa imi extind garantia la ea. Citeam pe undeva, pentru masini ce e drept, ca trebuie facuta cu vreo luna sau doua inainte de expirarea celei vechi, e adevarat? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 la Oradea mi-am facut si eu revizia de 10.000 km , .... foarte ok acum la 20.000 km o sa o fac la BMW in Arad ca nu mai am timp sa merg in Oradea. referiror la prelungirea de garantie, in aceeasi situatie sunt si eu ....am cerut detalii la BMW . Cand primesc te anunt. o zi faina, » Post actualizat in 17 May 2016 12:27cati km va tine pe voi setul de placute spate? la mine la max. 10000 km se vor schimbate aprox 18.000 km si inca nu se cer schimbate ... » Post actualizat in 17 May 2016 12:30.Stie cineva cum este cu garantia extinsa? Mai am vreo 3 saptamani si trec 2 ani de cand am cumparat motorul si vreau sa imi extind garantia la ea. Citeam pe undeva, pentru masini ce e drept, ca trebuie facuta cu vreo luna sau doua inainte de expirarea celei vechi, e adevarat? Mersi. http://www.bavaria-bmw-motorrad.ro/extindere-garantie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 (editat) Salutare, multumesc de urari, astazi am facut curat prin curte si am tras o spălare și la motor. Intrebare: am vazut pe youtube un filmulet acum ceva timp cu o banda textila/sistetica care se aplica pe mansoane. Ingroasa putin manerele, transfera caldura de la ele si ofera un grip mai placut. Stiti cum se numeste ?! Editat Mai 17, 2016 de zyonbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Pai uite aici... si nu sunt toate in poza. Si nici nu poti spune ca n-ai fost invitat 20160514_093136.jpg True, my bad Timpul liber arza'l focu... cand pot eu nu pot altii si invers Da ne gasim noi la o turica. Curand sper. Ce luati la voi ca trusa de reparatii in caz de pană,caci sprayul cu spuma am inteles ca e bun numai in caz de pori la cauciuc si nu sunt prea eficiente Tot kit ca cel al colegilor de mai sus, cu snur si cartuse de co2. Nu l-am folosit la mine dar l-am folosit la altii si a fost ok. Oricum, cu siguranta suficient cat sa ajungi la o vulcanizare. cati km va tine pe voi setul de placute spate? la mine la max. 10000 km se vor schimbate Primul set cred ca tot in jur de 10k m-au tinut si pe mine. Al 2lea cred ca vreo 20k. Sa vedem daca al 3lea duce 30k De prin weekend, fugeam de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Salutare, multumesc de urari, astazi am facut curat prin curte si am tras o spălare și la motor. Intrebare: am vazut pe youtube un filmulet acum ceva timp cu o banda textila/sistetica care se aplica pe mansoane. Ingroasa putin manerele, transfera caldura de la ele si ofera un grip mai placut. Stiti cum se numeste ?! A mea cred ca are doi ani de cand am spalat-o ultima oara... Jante asa curate doar cand era in garaj la dealer... Handlebar tape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Salutare, multumesc de urari, astazi am facut curat prin curte si am tras o spălare și la motor. Intrebare: am vazut pe youtube un filmulet acum ceva timp cu o banda textila/sistetica care se aplica pe mansoane. Ingroasa putin manerele, transfera caldura de la ele si ofera un grip mai placut. Stiti cum se numeste ?! am auzit ca la bmw nu ii sta bine curat. legat de banda cred ca era vorba despre banda (grip?) protectie rachete tenis (gasesti la magazine de sport/decathlon sigur) nu cred ca sunt scumpe si probabil ca merita incercat. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Exact la acel tip de banda ma refer. Dar este una dedicata motocicletelor. Am vazut-o la un brand de accesorii dar nu era foarte cunoscut gen Touratech. Legat de motocicleta, are cineva un ICOM D pana imi vine al meu? Sa fac o diagnoza si update la ultima versiune la fiecare modul. A pus cineva ceasuri de la modelul 2008 pe 2004 ? As incerca un retrofit pentru consum instant si ce mai ofera ceasurile noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Ghidolina de la magazinele de bicle? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dellnegro Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Daca schimbi ceasurile o sa clipeasca cifrele care indica km (semn ca nu are km reali) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 (editat) Nu o sa clipeasca ca le modific VIN ul si nr de km in eeprom. Si o sa le codez pe motor. Ma ocup in timpul liber de retrofituri la masini BMW. O sa va pot ajuta si cu update uri la toate modulele, cine doreste. @andrei, e posibil sa mearga si aia. O sa fac un test si revin cu feedback. Editat Mai 18, 2016 de zyonbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 (editat) Grip puppies se numește, sunt niște ”tuburi” din neopren, care se pun peste manșoane. http://www.grip-puppy.co.uk/ Editat Mai 18, 2016 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 De atunci am cu mine in topcase in ture .................. si un kit de pana (genul astuia; http://www.sierrabmwonline.com/product_info.php/bmw-tire-repair-kit-bmw-r1150gs-71112332083-p-450) si pompa de mana (care ar putea fi inlocuita cu un minicompresor dar mi-e cam lene). PS - abia astept sa fie disponibil toolboxul de la touratech sa tin kitul permanent pe mobra ca parca vad ca la urmatorul eveniment o sa fiu cu el uitat acasa. Noi tocmai ne-am intors dintr-o tura prin Balcani, Albania etc... am fost vreo 15 motociclete (din care 13 GS-uri ) si din pacate cel putin doi dintre participanti au avut si pana de cauciuc (una de la o pietricica ascutita si era ceva gaura). Ambele au fost rezolvate cu succes (relativ rapid si simplu) cu astfel de kit de pana. Pe la reprezentantele BMW costa cca 25€. Bine, normal, nu trebuie sa fie neaparat de la BMW dar acolo sigur ar trebui sa fie de gasit. Oricum, la nevoie merita toti banii. http://www.bmw-motorrad-store.de/catalogsearch/result/?q=pannenset Mie mi se pare absoulut obligatoriu sa ai un astfel de set la tine. Se pare ca cele trei butelii nu sunt suficiente (normal, mai bine asa decat zero si normal ca primul tel este o umflare cu un compresor si verificat presiunea) asa ca o pompa de mana (gen bicicleta) nu strica. Eu la fostul GS ii facusem los sub saua rider-ului, asa ca il aveam permanent cu mine, ca degeaba l-as fi avut acasa. La LC nu este problema, incape usor in spatiul de sub saua pasagerului alaturi de o trusa mica medicala (devnita obligatorie in mai multe tari europene, la fel ca si vesta reflectorizanta). » Post actualizat in 19 May 2016 09:09 ia si un minicompresor cu tine. eu am reusit sa ma scot pana acu doar cu umflat cauciucu inapoi si mers fuguta la prima vulcanizare. Din experienta, asta cu compresorul nu e cea mai buna idee. In primul rand, compresoarele pot sa nu functioneze pt ca "sare" imediat siguranta. poate compresorul tau si motocicleta ta se impaca dar am tot vazut situatii cand mai multe tipuri de compresoare la mai multe motociclete diferite nu au putut fi utilizate din cauza mentionata. Compresorul costa ceva bani dar mai ales trebuie carat mereu in bagaj si ocupa loc nu tocmai de neglijat. Avand in vedere ca nu faci pana prea des, datul putin la pompa nu mi se pare un efort extraordinar. Iar o popmpa mica e foarte usoara si nu prea ocupa loc. Tu ai avut noroc ca, umflandu-l putin cu compresorul, ai ajuns apoi la vulcanizare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Aveti recomandare pt o pompa potenta (2 way) si ultra compacta ? Cu cea de la bicla, desi f ok pt bicla, cred ca dau o ora ca sa umflu gs-ul. Plus ca datorita pozitionarii valvei pe jantele de aliaj e cam must have o pompa cu furtun... Compresor il folosesc cu succes pe asta de vreo 2 ani, si la masina si la mobra https://www.louis.de/en/artikel/airman-tour-air-compressor-inclusive-adapter/10002998?list=45590115&filter_article_number=10002998 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 O pompa banala de bicicleta (8 lei la decathlon) daca nu a sarit guma de pe janta, dai in jur de 400-500 de pompe, ajungi la aproape 2 bari, arzi undeva la 200 de calorii, si te poti duce pana la prima vulcanizare/benzinarie sa-ti faci "fine-tuning" la presiune. aceasta postare NU e un pamflet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Am umflat in weekend cu una de decathlon. De la 1.2 la 1,9 cam 100 de pompe. Nu-mi trebuie altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Eu la fostul GS ii facusem los sub saua rider-ului, asa ca il aveam permanent cu mine, ca degeaba l-as fi avut acasa. La LC nu este problema, incape usor in spatiul de sub saua pasagerului alaturi de o trusa mica medicala (devnita obligatorie in mai multe tari europene, la fel ca si vesta reflectorizanta). » Post actualizat in 19 May 2016 09:09 Din experienta, asta cu compresorul nu e cea mai buna idee. In primul rand, compresoarele pot sa nu functioneze pt ca "sare" imediat siguranta. poate compresorul tau si motocicleta ta se impaca dar am tot vazut situatii cand mai multe tipuri de compresoare la mai multe motociclete diferite nu au putut fi utilizate din cauza mentionata. Compresorul costa ceva bani dar mai ales trebuie carat mereu in bagaj si ocupa loc nu tocmai de neglijat. Avand in vedere ca nu faci pana prea des, datul putin la pompa nu mi se pare un efort extraordinar. Iar o popmpa mica e foarte usoara si nu prea ocupa loc. Tu ai avut noroc ca, umflandu-l putin cu compresorul, ai ajuns apoi la vulcanizare... am mai auzit discutia asta cu saritu sigurantei la baietii cu 1200 gs, dar am patit-o si eu acu o sapt, cand mi-am luat compresor nou. tot airman am si eu , ca al lui capone. la mine, siguranta originala era de 5A si am pus alta de 10A si n-am mai avut probleme. oricum vreau sa fac un adaptor pentru alimentare s-o pot lega direct la baterie, sa-l pot folosi si la ktm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 a mine, siguranta originala era de 5A si am pus alta de 10A si n-am mai avut probleme. oricum vreau sa fac un adaptor pentru alimentare s-o pot lega direct la baterie, sa-l pot folosi si la ktm. Eu mi-am pus sub saua pasagerului o priza suplimentara de bricheta normala, legata direct la baterie, cu siguranta de 10A pe ea, ca sa pot folosi accesorii (inlusiv compresorul) si cu motorul oprit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Cine nu sta bine cu lucrul manual, poate incerca cu piciorul http://www.bmw-motorrad-store.com/catalogsearch/result/?q=foot+pump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 burghezie pompa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Motocicleala prin bosnia - filmare Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Mulțumesc băieți! Alegerea făcută va fi intre transalp 700 2008 + și gs1200 2006. Intre timp o sa iau toate paginile la mână! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 De ce ai alege intre transalpul acela si 1200 ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate