shpixy Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 /index.php?/topic/738945-manusi-moto-bmw-pro-summer-mas-10-105-folosite-25-sezoane/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Eu m-am orientat doar spre cele originale momentan. Nu prea credeam ca sunt si AfterMarket. 77 euro. Pare rezonabil zic eu pentru ABS. Probabil sunt Brembo in cutie. eu zic ca nu pare rezonabil ... placute brembo pe care le cumpar la pret de end user cu 30 de euro sa ti le vand tie utilizator de BMW cu 77eu fara sa le suflu cu un strat de aur. posibil sa ma insel si Brembo sa aibe o linie de fabricatie cu compozitie speciala pentru BMW (dar gandindu-ma in acelasi timp la alte neglijente de 2 bani - ma indoiesc complet ca BMW ar investi in asta). nah - nu conteaza - noi sa fim sanatosi cu oricare dintre placute! numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Mai tu fluieri in biserica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Mai tu fluieri in biserica ? nu. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 BMW are si o varianta mai ieftina pentru modelul fara ABS. Aveti idee care e diferenta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 BMW are si o varianta mai ieftina pentru modelul fara ABS. Aveti idee care e diferenta ? placute.jpg pai unele sunt sinterizate si unele organice. cele organice au consistenta mai moale, se uzeaza mai repede dar uzeaza mai putin discul. mai putin zgomotoase decat cele sinterizate, produc acel praf specific placutelor de frana. din punctul meu de vedere franeaza mai putin prompt decat cele sinterizate. pe spate le-as trece cu vederea si as putea pune dar pe fata nu as pune organice. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 mda, m-am hotarat. De unde le pot comanda?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 (editat) Eu merg cu cele albastre.... astea scartaie Le poti comanda la mag, de piese auto, importatorul le aduce sau le are deja. Eu asa le-am luat. Editat Iunie 14, 2016 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 mda, m-am hotarat. De unde le pot comanda?! brembo.jpg de la orice magazin de piese moto care aduce placute Brembo - incerc sa iti aflu un pret si din TM ca sa ai de comparatie. sau poti sa comanzi de la BMW stima, paul » Post actualizat in 14 Jun 2016 13:14 Eu merg cu cele albastre.... astea scartaie am stiut eu de ce nu imi plac placutele brembo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 am stiut eu de ce nu imi plac placutele brembo ... pe ce te bazezi cand afirmi asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Mai sunt si alte pareri legate de cele rosii ? Legat de busonul(dopul) de la ulei, voi aveti in trusa de scule ceva de desfacut busonul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 pe ce te bazezi cand afirmi asta ? era mai mult o gluma. ma bazam pe afirmatia citata de la tine ca scartzaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Legat de busonul(dopul) de la ulei, voi aveti in trusa de scule ceva de desfacut busonul ? da » Post actualizat in 14 Jun 2016 13:31 era mai mult o gluma. ma bazam pe afirmatia citata de la tine ca scartzaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Mai sunt si alte pareri legate de cele rosii ? Legat de busonul(dopul) de la ulei, voi aveti in trusa de scule ceva de desfacut busonul ? eu tin cheia aia de la bmw dar nu a fost nevoie niciodata si in plus cred ca poti sa il deschizi cu orice cheie fixa, surubelnita, alta scula cu care poti sa faci o parghie intre 2 puncte cu 2cm distanta intre ele. dupa preferinte. numai bine, paul » Post actualizat in 14 Jun 2016 15:29 mda, m-am hotarat. De unde le pot comanda?! brembo.jpg 123 de lei in Timisoara. Maine pot sa iti zic si termen de livrare ca am ajuns la magazin dupa program. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Legat de busonul(dopul) de la ulei, voi aveti in trusa de scule ceva de desfacut busonul ? Eu am inlocuit busonul ala de plastic cu unul din aluminiu care se desface cu cheia de bujii. Tocmai ca sa evit sa car dupa mine cheia de plastic care a venit cu mobra... Dar cum zicea si Paul, daca nu o ai poti sa desfaci capacul ala cu orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Mersi Paul, e super rezonabil pretul. Legat de buson, nu am o problema cu desfacerea lui sau asa. Ma gandeam si eu sa-mi comand unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Salut, Nu reusesc sa gasesc pe net diferente intre suspensiile (ESA) White Power sau Showa. Sunt mai ok WP fata de Showa? Are cineva salvat vre-un link cu documentatie? Merci, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Salutare domnilor, am facut si eu un mic upgrade asa ca ma veti vedea mai des pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Frumoasaaa ! Sa te bucuri de ea ! » Post actualizat in 15 Jun 2016 18:12Salutare domnilor, am facut si eu un mic upgrade asa ca ma veti vedea mai des pe aici... Frumoasaaa ! Sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Salut, Nu reusesc sa gasesc pe net diferente intre suspensiile (ESA) White Power sau Showa. Sunt mai ok WP fata de Showa? Are cineva salvat vre-un link cu documentatie? Merci, Paul WP erau OEM pe GS-uri in 2004-2007 si pe 1150GSA (pe a mea 12GSA din 2006, langa sigla bmw scrie "suspension/WP" ). Din 2007 au pus Showa si am inteles ca erau praf. Salutare domnilor, am facut si eu un mic upgrade asa ca ma veti vedea mai des pe aici... Sa fie intr-un ceas bun si sa te plimbe pe unde vrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Măcar pe acolo pe unde m-a plimbat Dakaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Salutare domnilor, am facut si eu un mic upgrade asa ca ma veti vedea mai des pe aici... Salut, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. are ESA ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Salut, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. are ESA ?! nu are ESA ca in poza se vede rotitza de reglare a preload-ului spate. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) Merci. Fara ESA, nu am considerat ca ar fi un must have. Dar are in rest cam tot ce mi-am dorit, ABS/ASC cu setare pt. offroad, RDC, computer full, semnale/stop led, culoarea preferata, istoric germania (un proprietar), etc. Saua cred ca este low, stau ca pe chopper pe ea Asa ca cine e dispus sa schimbe o sa normala pe una low in stare f. buna (cred ca dupa marcaje saua este din 2012-2013) sa-mi spuna. Urmeaza ca prioritate un crashbar - sunt inca indecis intre un H&B sau altceva, doar pentru cilindrii, nu cred ca as urca pana la carene. Si o protectie pentru grup. Eventual un scut mai mare pentru galeria transversala, ca prioritatea a doua. Si sa vad ce are incalzirea in manerul stang, imi arata eroare pe tester (si nu functioneaza). In rest totul e impecabil. Editat Iunie 16, 2016 de Razvan G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) Urmeaza ca prioritate un crashbar - sunt inca indecis intre un H&B sau altceva, doar pentru cilindrii, nu cred ca as urca pana la carene. Si o protectie pentru grup. Eventual un scut mai mare pentru galeria transversala, ca prioritatea a doua. Si sa vad ce are incalzirea in manerul stang, imi arata eroare pe tester (si nu functioneaza). In rest totul e impecabil. Salut, La crashbar inferior - SW-Motech/HB au fost unele cazuri unde din cauza platbandei de legatura stanga dreapta apar vibratii induse. Eu am preferat Wunderlich. Evindet exista si varianta de la Touratech. Cele de la Touratech sunt din otel - eu am preferat pe cele de fier de la Wunderlich pentru ca in mintea mea prefer sa preia fierul socurile in locul prinderilor. Pentru galerie - mai ales daca intentionezi sa mai intri prin zone cu pietre - scutul de la Touratech acopera si galeria transversala - poti sa iti dai seama daca arunci o privire pe poze online. Pentru grup au cei de la SW Motech un fel de protectie din textolit gen crash pad. Din punctul meu de vedere ar mai merita si o protectie pentru TPS (senzorul din zona genunchiului stang de pe corpul injectiei) - au si cei de la sw motech si cei de la touratech - cel mai important este sa fie cu prindere in 3 puncte. La maner de obicei se intrerupe "litza" dar se poate desface si cu atentie reface acel circuit. Bafta, Paul Editat Iunie 16, 2016 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate