RedRat Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Am luat in final motorul, dar dupa 500km am doua probleme. Se aude un tacanit pe partea dreapta, si un "burduf" la cardan (cel aproape de roata spate) este putin crapat. Atasez video si poza. Prima chestie, cu racordul ala de cauciuc se poate circula asa? Si legat de tacanit, cat de usor este de remediat? Care este cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andriu Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 1. racordul ala ar fi bine sa-l schimbi si cu ocazia asta sa ungi si canelurile la cardan. Daca intra apa acolo, nu e ok, spala vaselina si rugineste cardanul.2, cred ca se aud supapele, la 1200 (non LC) trebuie reglate supapele mai des, nu e chestie foarte complicata, dar e o chestie de mentenanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Am luat in final motorul, dar dupa 500km am doua probleme. L-ai alergat? » Post actualizat in 23 Jun 2018 17:28 2, cred ca se aud supapele, la 1200 (non LC) trebuie reglate supapele mai des, nu e chestie foarte complicata, dar e o chestie de mentenanta. Nu prea se pupa, culbutorii nu se deregleaza asa de tare in 500 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 1. racordul ala ar fi bine sa-l schimbi si cu ocazia asta sa ungi si canelurile la cardan. Daca intra apa acolo, nu e ok, spala vaselina si rugineste cardanul. 2, cred ca se aud supapele, la 1200 (non LC) trebuie reglate supapele mai des, nu e chestie foarte complicata, dar e o chestie de mentenanta. Ma gandeam ca ar fi ceva cu supapele, mersi, cred ca voi dormi mai linistit la noapte. Luni il voi duce la mecanic, sper sa aiba timp sa arunce un ochi... L-ai alergat? » Post actualizat in 23 Jun 2018 17:28 Nu prea se pupa, culbutorii nu se deregleaza asa de tare in 500 de km. Hmm 120 pe autostrada, nush daca se pune :s. La asta te-ai referit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Hmm 120 pe autostrada, nush daca se pune :s. La asta te-ai referit? Nu, intrebam daca ai tras de el iar asta nu consta doar in viteza maxima. Da un ochi aici, s-ar putea sa ai aceeasi problema: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Nu, intrebam daca ai tras de el iar asta nu consta doar in viteza maxima. Da un ochi aici, s-ar putea sa ai aceeasi problema: Da... probabil despre asta e vorba. nu ma incumat sa desfac eu, dar o sa il duc la service luni. Ce vroiam sa aflu, este daca este ceva grav, dar bazat pe raspunsurile primite nu e asa. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Cel mai bine, du-l la service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Stie cineva ce operatii se fac la revizia de 60.000 km, in afara de schimb ulei, filtru de ulei?Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 https://www.motorcycleparts-hornig.com/BMW-R-1200-GS-LC/Maintenance-interval-service/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Aveti careva manualul de servis pentru GS1200 oil cooled si sunteti dispusi sa mi-l dati si mie? Sau aveti vreun link de unde pot sa il descarc? Nu am gasit decat "owners manual", pentru cel de servis trebuie sa platesc?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andriu Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 gasesti pe net manual service executabil, dar poti printa din el daca vrei neaparat pe hartie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 https://www.motorcycleparts-hornig.com/BMW-R-1200-GS-LC/Maintenance-interval-service/ Nu am apucat sa fac 40k sa vad factura la service dar stiam ca la 40k se schimba cureaua la alternator. La mine mai apareau la fiecare 20k si garniturile de la capacele de chiulasa. Cica preventiv... ca sa nu picure cumva dupa ce s-a umblat de doua ori la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Ce becuri folositi? Ma gandesc sa le schimb be ale mele cu Osram Night Breaker sau Philips XTreme Vision. Faza scurta si faza lunga la GS este soclu h7 in ambele cazuri? De altfel... merita schimbat becul stop cu altceva? Pretena mi-a spus ca e destul de greu de observat cand franez. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andriu Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Xtreme vision 120% cred ca am eu pe masina si se vede extrem de rau pe carosabil ud, as putea sa zic ca nu vad nimic, in rest foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Si la cat se ridica devizul pentru asemenea lucrari preventive?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Si mai am o intrebare. Vreau sa fac o excursie de vreo 8-9000 km, revizia ar trebui sa o fac peste aproximativ 4-5000 km, daca sa zicem ca depasesc acesti km, se opreste motorul sau ceva de genul asta daca nu se reseteaza intervalul de service, sau daca, sa zicem, vreau sa imi fac singur schimbul de ulei si filtru, filtru de aer, etc.?Asta pentru ca de multe ori mi-e peste mana sa tot fac 500 km ca sa fac revizia la un bmw autorizat. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Cred ca voi incerca XTreme Vision. Am vazut ceva review-uri si par mai bune. Pana saptamana viitoare am lasat moto in service. Pana atunci fac rost de becuri si le voi proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 (editat) Aveti careva manualul de servis pentru GS1200 oil cooled si sunteti dispusi sa mi-l dati si mie? Sau aveti vreun link de unde pot sa il descarc? Nu am gasit decat "owners manual", pentru cel de servis trebuie sa platesc?! Haynes R1200 (toate boxerele) daca te intereseaza... https://drive.google.com/open?id=1AKvyfwG4LeU90OouQe5-WVRngKjr6yy8 » Post actualizat in 02 Jul 2018 13:10 Cred ca voi incerca XTreme Vision. Am vazut ceva review-uri si par mai bune. Pana saptamana viitoare am lasat moto in service. Pana atunci fac rost de becuri si le voi proba Cauta Xtreme vision Moto, sunt mai rezistente. Am schimbat 2 becuri "auto" pe Dakar si fiecare m-a tinut max. 1 an/ 10K km. Am gasit apoi si "moto", tine ceva mai mult, dar pe motoarele noastre unde stau aprinse mereu nu te astepta la mult mai mult, 15K km maxim. Vezi ca se gasesc Philips si pentru stop, tot "moto", usor mai puternice si cu aprinderea filamentului mai rapida (asta daca ai bec pe stop). Editat Iulie 2, 2018 de Razvan G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Pentru ca nu am primit niciun raspuns, cel putin pana acum, pe topicul dedicat gs lc, pun intrebarea si aici, este cineva prin zona hunedoara, sibiu, alba care are o unealta de resetat intervalul de service care sa meaga si la gs lc?Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Stai liniștit. Nu se oprește motorul dacă nu resetezi intervalul de service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Haynes R1200 (toate boxerele) daca te intereseaza... https://drive.google.com/open?id=1AKvyfwG4LeU90OouQe5-WVRngKjr6yy8 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Red rat .ala e zgomot de la corpul clapeta .de obicei face zgomot cel pe dreapta .mai exact are un ax cu niste bucsi metalice care se uzeaza .vezi capacelul ala metalic lucios ? Pune un deget pe el si un deget pe partea opusa .apasa si vezi daca dispare zgomotul. Solutii: 1 schimbat corp clapete , 2 schimbat bucsi( degeaba ca are si axul uzura) 3 il lasi asa ca nu are nimic in afara de zgomot » Post actualizat in 02 Jul 2018 20:22 » Post actualizat in 02 Jul 2018 20:23 Asta e un kit pe care il face dan cata . Poti incerca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Haynes R1200 (toate boxerele) daca te intereseaza... https://drive.google.com/open?id=1AKvyfwG4LeU90OouQe5-WVRngKjr6yy8 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate