Admin l.u.v Postat Octombrie 20, 2020 Admin Share Postat Octombrie 20, 2020 Salut, Nu repară nimeni în România așa ceva, cel puțin după știința mea. Erau ceva firme parca în Germania sau Olanda care o făceau, caută și tu pe google. Altă variantă ar fi un modul sh de pe Ebay sau motorworks.co.uk pe care îl schimbi într-un service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Acum 3 ore, Vitalie a spus: Buna . Singt nou in Grup. Am nevoie de o informație. Am o motocicleta Bmw gs 1200 r 2008 cu probleme abs. Știe cineva unde pot sa repar sau să-l înlocuiască in Republica Moldova sau Romania si cit mar costa plăcerea? Salut, Stii cumva ce eroare logheaza? La modelele de dinainte de 2008 era o problema cu carbunii care se blocau in suportul de alama. Nu stiu daca este aceeasi situatie. Daca este o problema de mecanica interna valve - cum zicea si luv - trebuie o firma specializata. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Acum 8 ore, Vitalie a spus: Știe cineva unde pot sa repar sau să-l înlocuiască in Republica Moldova sau Romania si cit mar costa plăcerea? L-a Bavari-a ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 20, 2020 Admin Share Postat Octombrie 20, 2020 La Bavaria ți-l schimbă cu piesă noua. Cu 1500 euro ești rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Acum 10 minute, l.u.v a spus: La Bavaria ești rezolvat. Fixed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 Acum 20 ore, Vitalie a spus: Buna . Singt nou in Grup. Am nevoie de o informație. Am o motocicleta Bmw gs 1200 r 2008 cu probleme abs. Știe cineva unde pot sa repar sau să-l înlocuiască in Republica Moldova sau Romania si cit mar costa plăcerea? https://controlunits.co.uk/bmw-r1200gs-motorcycle-abs-dsc-pump-ecu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Octombrie 26, 2020 Share Postat Octombrie 26, 2020 Salutare! Daca ma poate ajuta cineva.Caut o mufa nano pentru proiectorul montat din 2018+.Pana in prezent pe OEM am gasit doar instalatia electrica complecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 26, 2020 Admin Share Postat Octombrie 26, 2020 https://eu.mouser.com/ProductDetail/TE-Connectivity/2-2112594-1?qs=gAfoL%2BRo%2FrKAp0AaqYD77w== Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Am zis CULCAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Noiembrie 8, 2020 Share Postat Noiembrie 8, 2020 Upsss! aripa de fata este de la alta motocicleta. Acum ti-as recomanda sa verifici mai bine motocicleta. Pentru inceput o pui pe cricul central si verifici vizual cum se aseaza/aliniaza tuburile furcii fata in ochelarul superior 2-Distanta intre terminatia jambei si ochelarul superior stg/dr trb sa fie aceeasi valoare.3-Si modul in care iese din furca axul rotii fata. Daca totul este perfect ar trebuii sa depui un efort minim apasand doar cu degetul pentru extractie. Daca pe furca fata totul este ok, eventualele probleme nu mai sunt atat de grave,dar trateaza cu responsabilitate ce vei constata. Eventual intreaba si vei primii raspuns aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 8, 2020 Share Postat Noiembrie 8, 2020 si mie mi s a parut ciudata culoarea aripii la interior, pare rosie... de altfel nici jantele nu sunt potrivite modelului, dar aici poate au fost inlocuite pentru varianta cu spite , mai cunoasc eu un nebun oricum ar fi, atentie la spite, modelul asta a avut probleme cu acoperirea/vopseaua, rezultand slabirea spitelor. Sunt multe filmulete pe youtube legat de cum sa le verifici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 8, 2020 Share Postat Noiembrie 8, 2020 Aripa fata e de fapt rosie, la fel cu partea de pe rezervor, doar ca a fost pusa folie gri peste. Asta a fost discutata si cu vanzatorul in momentul achizitiei. Nu i-a placut rosu , el fiind al doilea proprietar, eu al treilea. Voi verifica totusi ce ai mentionat @johnbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Noiembrie 9, 2020 Share Postat Noiembrie 9, 2020 Atunci stai linistit.Daca motocicleta este colantata nu are rost sa te stresezi cu verificari decat pentru linistea ta daca consideri ca este necesar. Rotile cu spite sunt un avantaj. Uneori mai apar probleme dar pot fi centrate. Sa te bucuri de km ce-i vei face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 9, 2020 Share Postat Noiembrie 9, 2020 Voi verifica oricum. Sa stiu ca totul e ok. Rotile spitate au fost optiune extra din salon. La fel a avut si oilheadul meu vechi din 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 11, 2020 Share Postat Noiembrie 11, 2020 La 09.11.2020 la 14:12, RedRat a spus: Rotile spitate au fost optiune extra din salon. La fel a avut si oilheadul meu vechi din 2005 Cum adica "din salon"? Sunt site-uri gen BMW VIN decoder unde poti verifica cum a iesit moto din fabrica, deci vezi si culoarea originala si daca a iesit cu spite. Am insa niste retineri la roti, ar fi trebuit sa fie argintii, negre erau la Adv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 11, 2020 Share Postat Noiembrie 11, 2020 12 hours ago, KHK said: Cum adica "din salon"? Sunt site-uri gen BMW VIN decoder unde poti verifica cum a iesit moto din fabrica, deci vezi si culoarea originala si daca a iesit cu spite. Am insa niste retineri la roti, ar fi trebuit sa fie argintii, negre erau la Adv. Hmm am verificat acolo, si am asa (ultima optiune e spoked wheels): Mi se pare ciudat totusi ca original era alb... Vehicle Information E series K50 Series R Drive KAR Power 92 Transmission MECH Displacement 1.20 Type No Data Engine A74 Doors No Data Steering Array Prod.date 2014-05-10 Type code 0A01 vin YEEHAHA VIN YEEHAHA Colour ALPINWEISS 3 ZIERL --/ (751) Upholstery No Data Market EUR Model R1200GS (EUR) I-Level(current) K001-15-07-510 I-Level(factory) K001-14-02-500 ASD No Data Phone module N/A KAFAS SYSTEM N/A Last Updated November 11, 2020 Vehicle Options S191A Dynamic ESA S192A LED headlight S202A Daytime running lights S221A On-board computer Pro S224A Driving modes Pro S230A Comfort Package S233A Touring package S235A Dynamic package S272A Preparation, navigation unit S284A Owner's Handbook, Polish S350A Exhaust system, chrome S499A Lowering S519A SA HTD HANDLES S530A RDC S538A Cruise control S589A SA HANDGUARD S590A Direction indicator LED white S603A Alarm system S650A ASC S681A Case holder left/right S771A SA CROSS-SPOKE WHEELS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 (editat) Nu stiu daca este o regula, insa eu nu am vazut modele cu roti spitate diferite la culoare fata de motor. E posibil sa ma insel. Se poate sa fie pe comanda motorul si sa fi cerut ca rotile spitate sa fie negre.... Editat Noiembrie 14, 2020 de sivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Nu stiu... Rotile par ok, si asa o sa le centrez in primavara, si pun gume noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Acum 58 minute, RedRat a spus: ..... si asa o sa le centrez in primavara Sa ne spui si noua unde, ca eu unul, inca nu am avut curaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Cum unde, la reprezentanța bmw! Nu ei sunt abilitați să asigure întreținerea și repararea vehiculelor astea?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 3 minutes ago, sivi said: Sa ne spui si noua unde, ca eu unul, inca nu am avut curaj Sigur. Uite tipul asta mi-a rezolvat acum 2 ani jentile la GSul vechi, din 2005: https://www.facebook.com/centrowaniekol Dupa centrare a fost nevoie de 5g respectiv 10g pentru echilibrare (un rezultat foarte bun pentru jenti de 15 ani vechime, asa mi s-a spus). Uite aici jentile vechi: https://bit.ly/2UrOWhV Tipul are mult de lucru, vorbeste o engleza decenta (sau google translate), dar ideea e ca face treaba buna. A trebuit sa ii trimit jentile fara gume pe costul meu (eu locuiesc in Polonia si nu a costat mult) iar manopera a fost... 350 PLN? daca tin bine minte. Asta e vreo 380 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Bre, eu știu că a fost o campanie la beheme pe roțile cu spițe, dacă găseau >7 (parcă) slabe la o roată schimbau janta, dar <7 refăceau strângerea și o centrau. Nu-mi spuneți că reprezentanța nu e în stare să facă așa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 16, 2020 Share Postat Noiembrie 16, 2020 Nu e impletirea standard de la bicicleta, cred ca de aia nu se baga oricine. La fabrica ma indoiesc ca le-ar face manual la cat e de lucru la ele... ai tot avea de impletit chiar si pentru o turma de chineji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 16, 2020 Share Postat Noiembrie 16, 2020 La 11.11.2020 la 21:54, RedRat a spus: Mi se pare ciudat totusi ca original era alb... In 2014 cand am luat primul LC voiam neaparat rosu si pentru ca m-am decis destul de tarziu si voiam sa plec intr-o tura de 1 mai, a trebuit sa pun presiune pe vanzator. I-am zis ca daca n-o am cu o saptamana inainte de 1 mai (ca sa apuce sa-mi schimbe porcariile de Anakee cu care venea din fabrica, sa-mi monteze accesoriile, sa fac si cca. 1000 km si primul service) n-o mai iau. Si pentru ca singura pe care o primeau in scurt timp conform configuratiei mele era alba, mi-au schimbat cele doua plastice albe cu altele rosii si am avut motocicleta rosie. Bineinteles ca atunci cand o cautam dupa VIN aparea alba, doar in talon am facut schimbarea. Deci, se mai intampla... Dar cu rotile negre ceva nu se pupa. Si, pana la urma, nu este important daca moto merge bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 17, 2020 Share Postat Noiembrie 17, 2020 23 hours ago, KHK said: In 2014 cand am luat primul LC voiam neaparat rosu si pentru ca m-am decis destul de tarziu si voiam sa plec intr-o tura de 1 mai, a trebuit sa pun presiune pe vanzator. I-am zis ca daca n-o am cu o saptamana inainte de 1 mai (ca sa apuce sa-mi schimbe porcariile de Anakee cu care venea din fabrica, sa-mi monteze accesoriile, sa fac si cca. 1000 km si primul service) n-o mai iau. Si pentru ca singura pe care o primeau in scurt timp conform configuratiei mele era alba, mi-au schimbat cele doua plastice albe cu altele rosii si am avut motocicleta rosie. Bineinteles ca atunci cand o cautam dupa VIN aparea alba, doar in talon am facut schimbarea. Deci, se mai intampla... Dar cu rotile negre ceva nu se pupa. Si, pana la urma, nu este important daca moto merge bine. M-ai linistit, mersi RDCul functioneaza si nu am gasit spite slabite, dar ca precautie le voi centra (consider ca au prea multe greutati lipite, mai ales pe spate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate