moogoo Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 cred ca sunt probleme cu serverul...nu incarca pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) hajabusha gata facut.... R.I.P pentru serverul asta... Editat Aprilie 16, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) hajabusha gata facut.... cool zoli casca cu vultur la mine merg pozele Editat Aprilie 16, 2008 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 la tine merg fiindca ai poze de rezolutie foarte mica , ale mele erau de ~ 3 mega vad ca trebuie sa le micsorez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 la tine merg fiindca ai poze de rezolutie foarte mica , ale mele erau de ~ 3 mega vad ca trebuie sa le micsorez nu de aceea am pus cu insert img ca altfel nu reusheam nici eu am patit si eu acelashi lucru cu alte imagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 sper sa mearga acuma ca am micsorat mult pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) bravo kerosen si tie Cicioc hajabusha gata facut si montat..... Editat Aprilie 22, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 bravo kerosen si tie Cicioc hajabusha gata facut si montat..... Faina treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 bravo zoli, una dintre cele mai bune lucrari ale tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) bravo zoli, una dintre cele mai bune lucrari ale tale!,da , asa cred si eu...multumesc lui Romi... Editat Aprilie 24, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Mirea Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 o bijuterie de motocicleta , airbrush by aero-art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 DAP.. FRUMOASA Fara suparare...pare de manelist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Sincer...nu imi place deloc.dar,gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 frumoasa...daaa...ca fapt divers...acu Busa e chopper? or maybe cruiser... fuck...maybe power cruiser... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Mirea Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 frumoasa...daaa...ca fapt divers...acu Busa e chopper? or maybe cruiser... fuck...maybe power cruiser... postul era intentionat la Custom painting. o sa fie mutat curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Mie imi place, e foarte frumoasa, se vede ca cel care a pictat-o a pus suflet si este talentat! Felicitariile mele! p.s. imi plac si accesorile folosite, tepi, crom-ul etc! bravo Editat Aprilie 24, 2008 de hayabusika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 hmmm.... e ok...dar lipseste ceva... peste tot flacari, e cam incarcata...e prea simpla. Sorry dar cred ca se putea mullllt maii bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_honda Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Ce face mirajul asta pro iuesei......oricum intentia e laudabila. Pe mine personal nu ma prea atrage.....no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 mama ce nebunie de busa a iesit! e numai buna de filme sf! felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) naspa rau...parerea mea,pacat de munca facuta,o groaza de stiluri aici,sportiva,chooper,prea mult nichel pe o sportiva, sincer,nu imi place deloc,pacat ca ati stricat cazanu ala! Editat Aprilie 24, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Pare o Busa tunata pentru un manelist pasionat de disectii la IMLeu.. . vene, artere, si alte alea. . .si ce cauta Busa la choppere?!!? A? Iar postam unde ne apuca pantecaraia?!!?!? Cine a probat ce inseamna, cu adevarat, o Busa, nu are nevoie de paintjobs ala Biker Boys cu hormoni de boyz in da hood. . .ca sa arate ce inseamna o Busa. Paint jobul asta nu a facut decat sa-mi aduca aminte de desenele lui Da Vinci (fara cod) despre anatomia umana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 good posting awd. cine se uita la busa asta doar la paintjob, nu vede ce e mai misto! bascula, jenti, crash protectors. toba pare a fi boz bros. imi place foarte mult ideea de a tuna o vitazana intr un stil usor chopper. felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 @awd. ti-ai schimbat motoreta coane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Am vazut-o in service la suzuki dezbracata ,personal nu-mi place dar gusturile nu se discuta....dar cu planurile viitoare chiar nu o sa mai mearga cu look-ul asta (nos+turbo)...mai renunta la crom ca atarna greu , ca paint e ok... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Am vazut-o prin oras. Dar nu e prima data cand vad de-astea, am o revista frantuzeasca in care apar cateva lacuste de-astea de zici ca s-au rupt de la bascula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate